TRAVEL WAR: Ιαπωνία vs Κίνα

Ιαπωνία ή Κίνα?

• Total voters
    14

varioAthens

Member
Λάτρεψα την Ιαπωνία όπου επικρατεί καθαριότητα, ησυχία, πειθαρχία, ευγένεια και διακριτικότητα.
Πώς θα ήταν άραγε ένα ταξίδι στην Κίνα μετά την Ιαπωνία? Η αλληλεπίδραση με τους φασαριόζους Κινέζους θα ήταν ένα τεράστιο πολιτισμικό σοκ? Ή τα τοπία της Κίνας φτάνουν για να σε αποζημιώσουν?

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία 13th October
Ταξίδι-Όνειρο
2024.2025.Again Japan!
Λάτρεψα την Ιαπωνία όπου επικρατεί καθαριότητα, ησυχία, πειθαρχία, ευγένεια και διακριτικότητα.
Πώς θα ήταν άραγε ένα ταξίδι στην Κίνα μετά την Ιαπωνία? Η αλληλεπίδραση με τους φασαριόζους Κινέζους θα ήταν ένα τεράστιο πολιτισμικό σοκ? Ή τα τοπία της Κίνας φτάνουν για να σε αποζημιώσουν?
να σου πω κάτι ; τώρα δεν παίζεις σωστά, έλεγα Κίνα για Φεβρουάριο, μετά τον 1 μήνα Ιαπωνία Δεκέμβριο! Ε,δεν υπάρχει αυτό !
Ιαπωνία λόγω τρέλας θα ψηφίσω πάλι ,αλλά και Κίνα λένε πολύ καλά λόγια ...ότι είναι δυνατή...

varioAthens

Member
να σου πω κάτι ; τώρα δεν παίζεις σωστά, έλεγα Κίνα για Φεβρουάριο, μετά τον 1 μήνα Ιαπωνία Δεκέμβριο! Ε,δεν υπάρχει αυτό !
Ιαπωνία λόγω τρέλας θα ψηφίσω πάλι ,αλλά και Κίνα λένε πολύ καλά λόγια ...ότι είναι δυνατή...
Ναι τα ιδια διαβαζω κι εγω απλα τους Κινεζους τους εχω λιγο στο μυαλο μου σαν τους Ινδους 😂

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Προκαλώ τους κινεζόφιλους να γράψουν πληροφορίες για να πεισουν τους ιαπωνοκολλημενους (και να επωφεληθουμε κι εμείς που καλοβλεπουμε Κινα στο εγγύς μέλλον)

varioAthens

Member
Προκαλώ τους κινεζόφιλους να γράψουν πληροφορίες για να πεισουν τους ιαπωνοκολλημενους (και να επωφεληθουμε κι εμείς που καλοβλεπουμε Κινα στο εγγύς μέλλον)
Αυτος ειναι και ο απωτερος σκοπος του war :cool:

thalia tsif

Member
Εγω εχω παει πρόσφατα και στις 2 χώρες απο 15 μερες στην καθεμία! Παρόλο που η ιαπωνια απο μικρό παιδι με τρελαίνει και αγαπω ιδιαίτερα τις γκέισες ,η Κίνα ειναι ασυναγώνιστη..ειναι πραγματικά σαν να παντρευτείς το παρελθόν με το μακρινό μέλλον.. απο την μια πλευρά αρχαίες πόλεις με τρομερή φυσική ομορφιά και απο την αλλη φουρουριστικες μεγαλουπολεις που σε κάνουν να μενεις με το στόμα ανοιχτό..ακόμα και τα τρενα πιο σύγχρονα και καλύτερα οργανωμένα.. ω ναι!!! Κινα και πάλι Κίνα..γυρισα τον Ιούνιο και ξανά εκλεισα τον Φεβρουάριο σε άλλες πόλεις να ξαναπαω με την ασυναγώνιστη προσφορά της turkish Αθηνα Σαγκάη 280ευρω πηγαινελα..κλέβεις εκκλησία

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πώς μπορει μια χώρα με πιο ενδιαφέρουσα φύση, μνημεία, κουζίνα (δεν είμαι φίλος των σούσι/σασίμι κλπ), που τεχνολογικά πλέον βάζει τα γυαλιά στους πάντες (βλ.τρένα), πιθανώς να χάνει μόνο και μόνο από τους κατοίκους της. Η Ιαπωνία για μένα (αν και ενδιαφέρουσα) έχει περισσότερο hype (όλοι εκτός Ευρώπης Ιαπωνία θέλουν να πάνε, κάτι σαν την Κούβα ένα πράγμα). Με βαριά καρδιά (γιατί με τους κινέζους έχω κακά προηγούμενα) ψηφίζω Κίνα. Α έχει και ολίγην μπίχλα η Κίνα που ως γουρούνι εκτιμώ.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία 13th October
Ταξίδι-Όνειρο
2024.2025.Again Japan!
Εγω εχω παει πρόσφατα και στις 2 χώρες απο 15 μερες στην καθεμία! Παρόλο που η ιαπωνια απο μικρό παιδι με τρελαίνει και αγαπω ιδιαίτερα τις γκέισες ,η Κίνα ειναι ασυναγώνιστη..ειναι πραγματικά σαν να παντρευτείς το παρελθόν με το μακρινό μέλλον.. απο την μια πλευρά αρχαίες πόλεις με τρομερή φυσική ομορφιά και απο την αλλη φουρουριστικες μεγαλουπολεις που σε κάνουν να μενεις με το στόμα ανοιχτό..ακόμα και τα τρενα πιο σύγχρονα και καλύτερα οργανωμένα.. ω ναι!!! Κινα και πάλι Κίνα..γυρισα τον Ιούνιο και ξανά εκλεισα τον Φεβρουάριο σε άλλες πόλεις να ξαναπαω με την ασυναγώνιστη προσφορά της turkish Αθηνα Σαγκάη 280ευρω πηγαινελα..κλέβεις εκκλησία
μας βλέπω να γεμίζουμε ένα αεροπλάνο με τόσα άτομα που έκλεισαν με την Turkish.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία 13th October
Ταξίδι-Όνειρο
2024.2025.Again Japan!
Αντε! Πες μας που θα πας?
στα σοβαρά ; δεν έχω ιδέα.
Με τα τελευταία που μου είπες στο fb, την γλυκοκοιτούσα για Φεβρουάριο ,και συνεχίζω δηλαδή είναι στα saved απλά δεν ξέρω ακόμα αν εγκριθούν οι ημερομηνίες μου, καθότι έχω 3 απανωτά ταξίδια έως Δεκέμβριο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.225
Μέλη
39.930
Νεότερο μέλος
Chrisovalantou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom