varioAthens
Member
Παντως η ιστορια σου @thalia tsif μου εχει κανει μεγαλη ζημια...Εγω εχω παει πρόσφατα και στις 2 χώρες απο 15 μερες στην καθεμία! Παρόλο που η ιαπωνια απο μικρό παιδι με τρελαίνει και αγαπω ιδιαίτερα τις γκέισες ,η Κίνα ειναι ασυναγώνιστη..ειναι πραγματικά σαν να παντρευτείς το παρελθόν με το μακρινό μέλλον.. απο την μια πλευρά αρχαίες πόλεις με τρομερή φυσική ομορφιά και απο την αλλη φουρουριστικες μεγαλουπολεις που σε κάνουν να μενεις με το στόμα ανοιχτό..ακόμα και τα τρενα πιο σύγχρονα και καλύτερα οργανωμένα.. ω ναι!!! Κινα και πάλι Κίνα..γυρισα τον Ιούνιο και ξανά εκλεισα τον Φεβρουάριο σε άλλες πόλεις να ξαναπαω με την ασυναγώνιστη προσφορά της turkish Αθηνα Σαγκάη 280ευρω πηγαινελα..κλέβεις εκκλησία
Κι εσυ βρουτε Κινα ε? Απο ποτε εχεις να πας ομως? Λενε εχει αλλαξει προσωπο στο θεμα μπιχλας...Πώς μπορει μια χώρα με πιο ενδιαφέρουσα φύση, μνημεία, κουζίνα (δεν είμαι φίλος των σούσι/σασίμι κλπ), που τεχνολογικά πλέον βάζει τα γυαλιά στους πάντες (βλ.τρένα), πιθανώς να χάνει μόνο και μόνο από τους κατοίκους της. Η Ιαπωνία για μένα (αν και ενδιαφέρουσα) έχει περισσότερο hype (όλοι εκτός Ευρώπης Ιαπωνία θέλουν να πάνε, κάτι σαν την Κούβα ένα πράγμα). Με βαριά καρδιά (γιατί με τους κινέζους έχω κακά προηγούμενα) ψηφίζω Κίνα. Α έχει και ολίγην μπίχλα η Κίνα που ως γουρούνι εκτιμώ.