ευαγγελια
Member
- Μηνύματα
- 4.099
- Likes
- 1.798
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ο Biagio ειναι Μιλανεζος ....Θυμιζω για Ρωμη μιλαμε εδω. Και οι 3 βεβαια ρωμαιοι που εβαλες αλλα οχι κ jovanotti...
Ο Biagio ειναι Μιλανεζος ....Θυμιζω για Ρωμη μιλαμε εδω. Και οι 3 βεβαια ρωμαιοι που εβαλες αλλα οχι κ jovanotti...
Κι ο αλλος καλαμπρεζος. Δεν διαβασα τα βιογραφικα τους ξερεις...υπεθεσα γνωριζοντας το ακεραιο του χαρακτηρα σου οτι σεβεσαι το θεμα που γραφεις. Εσφαλλα..Ο Biagio ειναι Μιλανεζος ....
Εσυ. Μη λες για ιταλους αλλα για ρωμαιους. Αλλο το φλερτ στο Μπολζανο (ανυπαρκτο) αλλο στο Παλερμο (συννεφο). Συγκρινε ρωμαιους με παριζιανους να ξερουν οι ενδιαφερομενες/οι ποια πολη κερδιζει..Τωρα ποιος ειναι οφ τοπίκ ;
Να ετοιμασω βαλιτσα?? Σορρυ, χειραποσκευη volevo dire...Ενταξει θα ξαναπάω μια Ρωμη με τον Λιγδη , τα χρωματιςτα καθιςματα και τις υπέροχες τιμές του , μπας και αναθεωρήσω .
Αλλα σε προειδοποιώ - θα επιστρέψω στο Ciampino με ΤΑΜ
Περιμένω τον @tripakias να μου δώσει τιπ για ψαρόσουπα
Αυτο για μενα το λες, ε; Ευχαριστω.αλλα οι καλύτεροι άντρες βρίσκονται στο Παρίσι![]()
Φυσικα! Τα μερη που θυμιζουν πανηγυρι ειναι τα καλυτερα για να ριξεις μια γυναικα.Για να κατακτησεις μια γυναικα την πας για ψαροσουπα στη Ρωμη
Ετσι. Πες τα. Εξαλλου για πανηγυρια και ψαροσουπες εισαι ο εξπερ, υποκλινομαι.Φυσικα! Τα μερη που θυμιζουν πανηγυρι ειναι τα καλυτερα για να ρηξεις μια γυναικα.
Μη σε παρασυρει. Εξαλλου το εχει σκυλομετανιωσει...το μονο που δεν συζηταμε εδω ειναι ο τροπος μεταβασης στην Αιωνια κ την Πολιχνη. Κ στις 2 παμε με ουρανοομαδα φυσικα. Εκτος αν μας λειπουν τπτ κατσαρολικα που δινουν οι ποντοι κ παρουμε κ τους πειρατες ενιοτε. Με Λιγδη ποτε. Εξαλλου στην Πολιχνη δεν παει, μου λενε πως παει πολυ μακρια της. Μετα τα 60 μου (σε 32 χρονια δηλ) που θα ξαναπαω θα το εξετασω το θεμα.Να ετοιμασω βαλιτσα?? Σορρυ, χειραποσκευη volevo dire...![]()
Εχεις δικιο, παρασυρθηκα....Ειναι που λεγαμε για Ρωμαιους αντρες και καταλαβαινεις, αδυναμιες ειναι αυτες.....Μη σε παρασυρει. Εξαλλου το εχει σκυλομετανιωσει...το μονο που δεν συζηταμε εδω ειναι ο τροπος μεταβασης στην Αιωνια κ την Πολιχνη. Κ στις 2 παμε με ουρανοομαδα φυσικα. Εκτος αν μας λειπουν τπτ κατσαρολικα που δινουν οι ποντοι κ παρουμε κ τους πειρατες ενιοτε. Με Λιγδη ποτε. Εξαλλου στην Πολιχνη δεν παει, μου λενε πως παει πολυ μακρια της. Μετα τα 60 μου (σε 32 χρονια δηλ) που θα ξαναπαω θα το εξετασω το θεμα.