Travelstories Top-10 (Πρωτεύουσες)

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Όχι βέβαια γιατί αυτό έγραψα ότι θα τους έβαζα τη ίδια χαμηλή βαθμολογια
Σεβαστό αλλά δεν συμφωνώ σε θέμα ομορφιάς πάντα. Σχολίασα το 14αρι που για μένα το Βελιγράδι το πιάνει άνετα, ενώ της Ντουσαμπέ της βάζω ένα 5αρι και πολύ της είναι!

Δεν ξέρω τι είδες στο Βελιγράδι, αλλά εγώ λέω να ξανα πας. Κάτι δεν έχεις δει καλά. Ολόκληρη γραφική συνοικία έχει και σίγουρα εσύ θα ήταν καλό να κάνεις και μια βόλτα απο το υπόγειο Βελιγράδι!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σεβαστό αλλά δεν συμφωνώ σε θέμα ομορφιάς πάντα. Σχολίασα το 14αρι που για μένα το Βελιγράδι το πιάνει άνετα, ενώ της Ντουσαμπέ της βάζω ένα 5αρι και πολύ της είναι!

Δεν ξέρω τι είδες στο Βελιγράδι, αλλά εγώ λέω να ξανα πας. Κάτι δεν έχεις δει καλά. Ολόκληρη γραφική συνοικία έχει και σίγουρα εσύ θα ήταν καλό να κάνεις και μια βόλτα απο το υπόγειο Βελιγράδι!
Καλα , θα ξαναπάω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Παιζει να εχει και πιο ωραιες γυναικες απο την Αβανα
Το έχουμε συζητήσει ξανά, για μενα είναι κάτω του μέσου όρου.

Στην Αβανα πια δεν εχει έτσι κι αλλιώς.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
πόλεις με ανάγλυφο είναι η συμπάθειά μου. Ανεβαίνοντας στο Victoria park και βλέποντας την πόλη από πάνω, μου άρεσε. Επίσης, είχαν ενδιαφέρον όλα τα καινούρια κτήρια που παραδόθηκαν τέλος του '24. Η Ayni είχε επίσης ενδιαφέρον, να συγκρίνεις πώς ένα κανιούριο μεγαθήριο κτίριο έχει καταπιεί ολόκληρες γειτονιές. Τέλος, συμπάθησα αρκετά την Rudaki μπροστά στην όπερα. Θα έβαζα και το Navruz palace στην εξίσωση αλλά είναι μεμονωμένο κτίριο και όχι ικανό να μπουστάρει το βαθμό της Dushanbe.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.116
Μέλη
39.873
Νεότερο μέλος
Ps ps

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom