• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Turkish Airlines: Πανικός στον αέρα

jpsih

Member
Μηνύματα
292
Likes
168
Επόμενο Ταξίδι
???
Κατεπείγουσα προσγείωση πραγματοποίησε αεροσκάφος της Turkish Airlines αφότου ένας κινητήρας του χτυπήθηκε από κεραυνό και τυλίχθηκε στις φλόγες. Καλά στην υγεία τους όλοι οι επιβάτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτηςκαι ενώ το αεροσκάφος , με 114 επιβάτες, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Σμύρνη. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σμύρνης και ενώ ο ένας από τους δύο κινητήρες είχε πιάσει φωτιά. Παρά τον πανικό που επικράτησε, η φωτιά είχε σβήσει μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο, χάρη στο σύστημα πυρόσβεσης των κινητήρων.

Τον περασμένο μήνα, ένα Airbus A330 της Turkish Airlines το οποίο μετέφερε 278 επιβάτες και είχε 10μελές πλήρωμα είχε βγει από τον διάδρομο πριν από την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ. Σε εκείνο το επεισόδιο επίσης δεν είχε σημειωθεί κανένας τραυματισμός.
(Πηγή:ΑΠΕ)

Πανικός στον αέρα | Ελευθεροτυπία | Απογευματινή Αδέσμευτη Εφημερίδα
 

makisg

Member
Μηνύματα
5.035
Likes
17.510
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
διαγράψτε τα.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.376
Likes
5.252
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ανεξάρτητα απ' αυτό το τυχαίο γεγονός είναι γνωστό ότι σύμφωνα με τη στατιστική η ΤΚ είναι απ' τις λιγότερο ασφαλείς αεροπορικές αυτού του μεγέθους. Στατιστικά πάντα γιατί στην πραγματικότητα οι πιθανότητες ατυχήματος είναι απειροελάχιστες.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.213
Likes
12.860
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

alex23

Member
Μηνύματα
312
Likes
49
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
ρε παιδια, που ειναι αυτες οι στατιστικες που λεει ο north?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.029
Μηνύματα
924.737
Μέλη
39.747
Νεότερο μέλος
yvon

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom