Turkish Airlines: Πανικός στον αέρα

jpsih

Member
Μηνύματα
242
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
???
Κατεπείγουσα προσγείωση πραγματοποίησε αεροσκάφος της Turkish Airlines αφότου ένας κινητήρας του χτυπήθηκε από κεραυνό και τυλίχθηκε στις φλόγες. Καλά στην υγεία τους όλοι οι επιβάτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτηςκαι ενώ το αεροσκάφος , με 114 επιβάτες, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Σμύρνη. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σμύρνης και ενώ ο ένας από τους δύο κινητήρες είχε πιάσει φωτιά. Παρά τον πανικό που επικράτησε, η φωτιά είχε σβήσει μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο, χάρη στο σύστημα πυρόσβεσης των κινητήρων.

Τον περασμένο μήνα, ένα Airbus A330 της Turkish Airlines το οποίο μετέφερε 278 επιβάτες και είχε 10μελές πλήρωμα είχε βγει από τον διάδρομο πριν από την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ. Σε εκείνο το επεισόδιο επίσης δεν είχε σημειωθεί κανένας τραυματισμός.
(Πηγή:ΑΠΕ)

Πανικός στον αέρα | Ελευθεροτυπία | Απογευματινή Αδέσμευτη Εφημερίδα
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Ανεξάρτητα απ' αυτό το τυχαίο γεγονός είναι γνωστό ότι σύμφωνα με τη στατιστική η ΤΚ είναι απ' τις λιγότερο ασφαλείς αεροπορικές αυτού του μεγέθους. Στατιστικά πάντα γιατί στην πραγματικότητα οι πιθανότητες ατυχήματος είναι απειροελάχιστες.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
7.995
Likes
12.062
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί

alex23

Member
Μηνύματα
312
Likes
49
Ονειρεμένο Ταξίδι
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
ρε παιδια, που ειναι αυτες οι στατιστικες που λεει ο north?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.773
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom