D
Delmem38110
Guest
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κούκχο.
- Οι ντόπιοι.
- Τα χρώματα.
- Ο γάμος.
- Ναός του ηλίου Coricancha.
- Περπατώντας στο Κούχκο.
- Η αναζωογονητική κάθοδος προς το Μάτσου Πίτσου. Η διαδρομή στις Άνδεις. Οι ευκάλυπτοι.
- Η ανάβαση.
- Μάτσου Πίτσου.
- Επιστροφή στη Λίμα.
- Λίμα.
- Larcomar.
- Surfers Lane!
- Μιραφλόρες.
- Barranco.
- Huaca Pucllana.
Huaca Pucllana
Ήταν να πάμε να δούμε το μουσείο χρυσού αλλά Σαββατοκύριακα είναι κλειστό.
Κερδίσαμε όμως την Huaca Pucllana. Ο χώρος βρισκόταν στην ίδια περιοχή που μέναμε, κάνα μισάωρο με τα πόδια μακριά.
Στον δρόμο μας βρήκαμε και ένα σουβενιραδικο και αγοράσαμε μερικά πράγματα.
Όταν φτάσαμε σταθήκαμε τυχεροί γιατί υπήρχαν ακόμα δυο θέσεις για την ξενάγηση. Μετά γιόκ. Μας πήραν τα ονόματα πληρώσαμε το εισιτήριο και μπήκαμε στον χώρο.
Μου θύμισε λίγο ξενάγηση στο Λούξορ,
Η ανασκαφή δεν έχει ακόμα τελειώσει. Ο μίσος χώρος ήταν σκεπασμένος με χώμα. Παλιότερα ήταν αλάνα και παίζαν τα παιδιά είπε ο ξεναγός. Τυχαία ανακαλύφτηκε.
Η διατήρηση της κατασκευής οφείλετε στο ότι στην λίμα δεν βρέχει σχεδόν ποτέ.
Τελειώνοντας φάγαμε στο ομώνυμο εστιατόριο γιατί μας άρεσε, ακριβώς δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο κάνοντας άλλη διαδρομή.
Ήταν η τελευταία μας μέρα στην Λίμα και στο Περού, ξημερώματα είχαμε πτήση για σαν φρανσίσκο με ενδιάμεση στάση την πόλη του Παναμά.
Φύγαμε με πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από μια χώρα και μια πόλη που περάσαμε πολύ καλά. άλλη μια βδομάδα θα καθόμουνα άνετα μόνο στη Λίμα.
Στη λατινική Αμερική έχει πολλά να δεις και θέλει αρκετές επισκέψεις και πολύ χρόνο κάτι που εγώ προσωπικά προς το παρόν δεν έχω.
Στην περιοχή θα ξανακατέβουμε του χρόνου αλλά αυτή τη φορά πιο νότια, στη γη του πυρός και στις δυο πλευρές της Αργεντινής και της Χιλής για μια light επίσκεψη και ίσως αν βρούμε λίγες μέρες να ξαναέρθουμε Περού.
Καλά ταξίδια σε όλους.
Διαφήμιση της Τουρκιάς.
LA LUCHA
Av. José Larco 999, Miraflores 15074, Περού
έχει πάντα πάρα πολύ κόσμο. και είναι αλυσίδα.
Ήταν να πάμε να δούμε το μουσείο χρυσού αλλά Σαββατοκύριακα είναι κλειστό.
Κερδίσαμε όμως την Huaca Pucllana. Ο χώρος βρισκόταν στην ίδια περιοχή που μέναμε, κάνα μισάωρο με τα πόδια μακριά.
Στον δρόμο μας βρήκαμε και ένα σουβενιραδικο και αγοράσαμε μερικά πράγματα.
Όταν φτάσαμε σταθήκαμε τυχεροί γιατί υπήρχαν ακόμα δυο θέσεις για την ξενάγηση. Μετά γιόκ. Μας πήραν τα ονόματα πληρώσαμε το εισιτήριο και μπήκαμε στον χώρο.
Μου θύμισε λίγο ξενάγηση στο Λούξορ,
Η ανασκαφή δεν έχει ακόμα τελειώσει. Ο μίσος χώρος ήταν σκεπασμένος με χώμα. Παλιότερα ήταν αλάνα και παίζαν τα παιδιά είπε ο ξεναγός. Τυχαία ανακαλύφτηκε.
Η διατήρηση της κατασκευής οφείλετε στο ότι στην λίμα δεν βρέχει σχεδόν ποτέ.
Τελειώνοντας φάγαμε στο ομώνυμο εστιατόριο γιατί μας άρεσε, ακριβώς δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής στο ξενοδοχείο κάνοντας άλλη διαδρομή.
Ήταν η τελευταία μας μέρα στην Λίμα και στο Περού, ξημερώματα είχαμε πτήση για σαν φρανσίσκο με ενδιάμεση στάση την πόλη του Παναμά.
Φύγαμε με πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από μια χώρα και μια πόλη που περάσαμε πολύ καλά. άλλη μια βδομάδα θα καθόμουνα άνετα μόνο στη Λίμα.
Στη λατινική Αμερική έχει πολλά να δεις και θέλει αρκετές επισκέψεις και πολύ χρόνο κάτι που εγώ προσωπικά προς το παρόν δεν έχω.
Στην περιοχή θα ξανακατέβουμε του χρόνου αλλά αυτή τη φορά πιο νότια, στη γη του πυρός και στις δυο πλευρές της Αργεντινής και της Χιλής για μια light επίσκεψη και ίσως αν βρούμε λίγες μέρες να ξαναέρθουμε Περού.
Καλά ταξίδια σε όλους.

Διαφήμιση της Τουρκιάς.

LA LUCHA
Av. José Larco 999, Miraflores 15074, Περού
έχει πάντα πάρα πολύ κόσμο. και είναι αλυσίδα.

Last edited by a moderator: