D
Delmem38110
Guest
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κούκχο.
- Οι ντόπιοι.
- Τα χρώματα.
- Ο γάμος.
- Ναός του ηλίου Coricancha.
- Περπατώντας στο Κούχκο.
- Η αναζωογονητική κάθοδος προς το Μάτσου Πίτσου. Η διαδρομή στις Άνδεις. Οι ευκάλυπτοι.
- Η ανάβαση.
- Μάτσου Πίτσου.
- Επιστροφή στη Λίμα.
- Λίμα.
- Larcomar.
- Surfers Lane!
- Μιραφλόρες.
- Barranco.
- Huaca Pucllana.
Οι ντόπιοι.
Στο υψίπεδο οι ντόπιοι είναι μικροκαμωμένοι, μελαμψοί, χαρούμενοι, ευγενικοί και εξυπηρετικοί.
Με όσους συναναστράφηκα εκείνες τις λίγες μέρες, μόνο καλά λόγια έχω να πω.
Χαιρόμουνα να τους βλέπω παντού.
Οι πλανόδιοι πάντα ερχόντουσαν να πουλήσουν αλλά ποτέ ενοχλητικά. Μόλις τους έλεγες η τους έκανες νόημα ότι δεν θες κάτι χαμογελούσαν και έφευγαν ήρεμα. Και οι ξεναγοί επίσης που σε πλησίαζαν για μια ξενάγηση στην πόλη. Ποτέ ενοχλητικοί.
Στα καταστήματα η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα και σε παρά πολλά αλλά σε εστιατόρια καφέ μαγαζιά και στα σουβενιραδικα έχω να πω μόνο τα καλύτερα.
Άψογη εξυπηρέτηση και στις εκδρομές που κλείσαμε.
Εντάξει όλα γίνονται για το χρήμα αλλά δεν στο δείχνουν.
Έφυγα μόνο με θετικές εντυπώσεις από τους μικροκαμωμένους Περουβιανούς των Άνδεων.
Παίρναμε ένα καφέ από τα σταρμπακς πιάναμε ένα παγκάκι με θέα τον καθεδρικό και τα σκαλοπάτια και χαζεύαμε τους περαστικούς. Που και που έβλεπες και κάνα ξεχασμένο τουρίστα που προσπαθούσε να προσαρμοστεί ενδυματολογικά με τους ντόπιους αλλά το ύψος τον πρόδιδε.
Ανεκτίμητο.
Στο υψίπεδο οι ντόπιοι είναι μικροκαμωμένοι, μελαμψοί, χαρούμενοι, ευγενικοί και εξυπηρετικοί.
Με όσους συναναστράφηκα εκείνες τις λίγες μέρες, μόνο καλά λόγια έχω να πω.
Χαιρόμουνα να τους βλέπω παντού.
Οι πλανόδιοι πάντα ερχόντουσαν να πουλήσουν αλλά ποτέ ενοχλητικά. Μόλις τους έλεγες η τους έκανες νόημα ότι δεν θες κάτι χαμογελούσαν και έφευγαν ήρεμα. Και οι ξεναγοί επίσης που σε πλησίαζαν για μια ξενάγηση στην πόλη. Ποτέ ενοχλητικοί.
Στα καταστήματα η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα και σε παρά πολλά αλλά σε εστιατόρια καφέ μαγαζιά και στα σουβενιραδικα έχω να πω μόνο τα καλύτερα.
Άψογη εξυπηρέτηση και στις εκδρομές που κλείσαμε.
Εντάξει όλα γίνονται για το χρήμα αλλά δεν στο δείχνουν.
Έφυγα μόνο με θετικές εντυπώσεις από τους μικροκαμωμένους Περουβιανούς των Άνδεων.
Παίρναμε ένα καφέ από τα σταρμπακς πιάναμε ένα παγκάκι με θέα τον καθεδρικό και τα σκαλοπάτια και χαζεύαμε τους περαστικούς. Που και που έβλεπες και κάνα ξεχασμένο τουρίστα που προσπαθούσε να προσαρμοστεί ενδυματολογικά με τους ντόπιους αλλά το ύψος τον πρόδιδε.
Ανεκτίμητο.

Last edited by a moderator: