War :Ενδοπελοποννησιακή διαμάχη

Ποιά είναι η αγαπημένη σας περιφερειακή ενότητα;

• Αργολίδα

Votes: 0 0,0%
  • Κορινθία

• Αρκαδία

• Total voters
    12

alma

Member
Θα βάλω δύσκολα...Ωραία τα είπατε στο war Πελοπόννησος vs Κρήτη για τα τοπία,τις πόλεις,τα χωριά,τη φύση,την ιστορία της Πελοποννήσου.

Ποιά είναι όμως η αγαπημένη σας περιφερειακή ενότητα;

Λόγω δυσκολίας στην απάντηση,άντε να βάλω μέχρι 2 επιλογές...

Για να σας δω

Extra muros

Member
Δυνατό war, στηρίζω. Αν και δεν έχω εξίσου πλήρη εικόνα για όλους τους νομούς κ διοικητικά δύο εξ αυτών ανήκουν στη Δυτική Ελλάδα, θα πω Μεσσηνία με διαφορά στήθους από Λακωνία, καθώς η πρώτη δίνει τον πιο ολόπλευρο ίσως συνδυασμό αρχαιοτήτων κ αξιοθεατων ευρυτερα, ιστορικών οικισμών/θέσεων, φύσης, παραλιών, φαγητού κ εχει κι όμορφη πρωτεύουσα π μόνο της Αργολίδας την ξεπερνάει από τις άλλες, βέβαια μιλάμε για άλλη τάξη μεγέθους Ναύπλιο με Καλαμάτα, οπότε ίσως η σύγκριση αδικεί τη δεύτερη. Αν πάμε καθαρά σε θέμα φύσης κι (ημι)ορεινών χωριών, δύσκολα χάνει η Αρκαδία.Για ανθρώπους δε θα μιλήσω, για να μην μπλέξουμε στα γνωστά στερεότυπα.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Ίσως το πιο δύσκολο war που θυμάμαι να έχω δει. Ακόμα και με 2 ψήφους θέλει σκέψη. Είμαι ανάμεσα σε 3 και δεν ξέρω ποιο να αφήσω εκτός.

Αν μπορείς να κάνεις επεξεργασία @alma αλλαξε τον τίτλο σε War: ενδοπελοποννησιακη διαμάχη για να φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι war και να είναι στο ίδιο στυλ με τα υπόλοιπα. Γιατί συνήθως αυτά που δεν το έχουν στον τίτλο χάνονται στα υπόλοιπα θέματα.

annoula

Member
Δυνατό war. Στηρίζω κ εγώ αρκεί να μου πει κάποιος πως πας από Καλαμάτα Αμαλιάδα απ τον καινούριο δρόμο. Σε ποιό σημείο πριν τον Πύργο στρίβεις ώστε να μην μπεις μέσα στον Πύργο οεο???

varioAthens

Member
Αχαϊα η υποτιμημενη!!
Αυτος ο Νομος συνδυαζει τα παντα: βουνα, παραλιες, φαραγγι, λιμνη, σπηλαια, φυση, παραδοση, ιστορια και μια πρωτευουσα με φοβερη ζωντανια.
Τι να πρωτοπω? Για τα γραφικα Καλαβρυτα και την Αγια Λαυρα που εχουν τετοια ιστορια? Το Μεγα Σπηλαιο πανω στον βραχο που σου κοβει την ανασα? Το Πλανητερο μέσα στα πλατανια και τα τρεχουμενα νερα? Τη Ζαρουχλα και την Λιμνη Τσιβλου? Το θαυμα που λεγεται Σπηλαιο των Λιμνων?
Το Φαραγγι του Βουραικου με τον οδοντωτο? Την παραλια της Καλογριας και το μοναδικο Δασος της Στροφυλιας? Και η Πατρα με το Καστρο, το Ρωμαικο Ωδειο, το "Αχαια Κλαους", την εντονη φοιτητικη ζωη και το Καρναβαλι?
Ελα σας παρακαλω τωρα... με συγχισατε παλι!!

Last edited:

alma

Member
Ίσως το πιο δύσκολο war που θυμάμαι να έχω δει. Ακόμα και με 2 ψήφους θέλει σκέψη. Είμαι ανάμεσα σε 3 και δεν ξέρω ποιο να αφήσω εκτός.

Αν μπορείς να κάνεις επεξεργασία @alma αλλαξε τον τίτλο σε War: ενδοπελοποννησιακη διαμάχη για να φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι war και να είναι στο ίδιο στυλ με τα υπόλοιπα. Γιατί συνήθως αυτά που δεν το έχουν στον τίτλο χάνονται στα υπόλοιπα θέματα.
Αμ, έτσι κάνω. Βάζω war που δυσκολεύουν ακόμα κι εμένα στο τι θα ψηφίσω.

Τελικά την προσθεσα τη λέξη war...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.187
Μέλη
39.911
Νεότερο μέλος
chaly50evi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα