War :Ενδοπελοποννησιακή διαμάχη

Ποιά είναι η αγαπημένη σας περιφερειακή ενότητα;

• Total voters
    35

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν κατάλαβα αν το λες για καλό ή κακό...
Μάλλον για καλό το λέει
Νομός Ηλείας και καλό στην ίδια πρόταση δε γίνεται. Ανθρωπογεωγραφικά και μόνο, είναι εκτός συναγωνισμού με οποιονδήποτε νομό της Ελλάδας. :haha:

Στα σοβαρά τώρα και λαμβάνοντας υπόψιν τα μεγάλα κενά που έχω στην Πελοπόννησο, δε νομίζω ότι είναι δίκαιο να ψηφίσω παρόλο που η Μεσσηνία την οποία γύρισα μου άφησε τρομερές εντυπώσεις συνολικά. Για τη Λακωνία επίσης τι να πει κανείς, με τη μοναδική Μάνη και τη Μονεμβασιά, όπως επίσης για το Ναύπλιο στην Αργολίδα κτλ.
Χωρίς όμως επίσκεψη σε Αρκαδία, Αχαΐα κ.α. δε μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη!

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Εγώ δεν ψηφίζω γιατί δυο φορές έχω πάει στη ζωή μου και η μία φέτος. Αλλά παρακολουθώ με ενδιαφέρον μιας και το καλό είναι οτι τσιμπάμε πληροφορίες κι εμείς οι αδαείς.

alma

Member
Εμένα η Ηλεία μου αρέσει από την άποψη ότι έχει μνημεία Ουνεσκο, κάποια ωραία χωριά όπως Λάμπεια κλπ αλλά νομίζω σε σχέση με τους άλλους νομούς δεν έχει τόσο ωραίες παραλίες...
Επίσης ακόμα και τα ωραία χωριά της δεν μου αρέσουν όσο της Αρκαδίας, ούτε είναι νομίζω τόσο γραφικά όσο Μονεμβασιά στη Λακωνία οπότε την κερδίζουν ίσως οι άλλοι νομοί... δεν την έχω γυρίσει καλοκαίρι όμως..
Άνοιξη που σε άλλους νομούς μπαίνω θάλασσα, στην Ηλεία πετυχαινω τεράστια κύματα...μου λένε ντόπιοι πως και καλοκαίρι είναι συχνά έτσι, αλλά αν δεν πάω ένα καλοκαίρι να τη δω δεν ησυχάζω...:cool:

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Εμένα η Ηλεία μου αρέσει από την άποψη ότι έχει μνημεία Ουνεσκο, κάποια ωραία χωριά όπως Λάμπεια κλπ αλλά νομίζω σε σχέση με τους άλλους νομούς δεν έχει τόσο ωραίες παραλίες...
Επίσης ακόμα και τα ωραία χωριά της δεν μου αρέσουν όσο της Αρκαδίας, ούτε είναι νομίζω τόσο γραφικά όσο Μονεμβασιά στη Λακωνία οπότε την κερδίζουν ίσως οι άλλοι νομοί... δεν την έχω γυρίσει καλοκαίρι όμως..
Άνοιξη που σε άλλους νομούς μπαίνω θάλασσα, στην Ηλεία πετυχαινω τεράστια κύματα...μου λένε ντόπιοι πως και καλοκαίρι είναι συχνά έτσι, αλλά αν δεν πάω ένα καλοκαίρι να τη δω δεν ησυχάζω...:cool:
Λίγος Κακοβατος κ λίγος Καϊάφας Ηλείας για να σε προετοιμάζω alma 😁 paralia_kaiafa_03.jpg images (1).jpeg

annoula

Member

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Μιας κ από,τι βλέπω ξέρεις καλά από Ηλεία, μήπως μπορείς να μου απαντήσεις στην ερώτηση που έθεσα πιο πάνω?
Δυστυχώς στο νομό έχω να βρεθώ 2 χρόνια, και ο δρόμος αυτός άνοιξε φέτος τέλη Ιουλίου. Μη σου πω καμιά μπαρούφα κ σε πάρω στο λαιμό μου. Διάβασα πάντως ότι η παράκαμψη της Αμαλιάδας δεν ειναι ακομα έτοιμη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.189
Μέλη
39.910
Νεότερο μέλος
chaly50evi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom