vanda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βιετνάμ και Αργεντινή
Επίλογος
Κάνοντας τον απολογισμό της εκδρομής, έχω να πω ότι οι στόχοι επιτεύχθηκαν εν μέρει:
Γενικά το Βίλνιους είναι μία καλή λύση για όποιον ταλαντεύεται αν θέλει να πάει εκδρομή στη φύση ή σε αστικό τοπίο. Με το Βίλνιους έχεις 2 σε 1. Και γενικά το Βίλνιους είναι ένα όμορφο μέρος, "όπου και αν νομίζετε ότι είναι", όπως λέει και το σλόγκαν του τουριστικού οδηγού της πόλης.
Κάνοντας τον απολογισμό της εκδρομής, έχω να πω ότι οι στόχοι επιτεύχθηκαν εν μέρει:
- Το απωθημένο μας να πάμε σε χώρα της Βαλτικής ικανοποιήθηκε, έστω και μετά από 4 χρόνια.
- Γλιτώσαμε από την πολυκοσμία της Ελλάδας τον 15Αύγουστο. Οι τουρίστες στο Βίλνιους δεν ήταν πολλοί, ιδίως τις κατά τις καθημερινές ημέρες.
- Δυστυχώς είχε κι εκεί ζέστη, σίγουρα όχι όση στην Ελλάδα αλλά αν βρισκόσουν μακριά από νερό και δέντρα, η θερμοκρασία άγγιζε μέχρι και τους 32 βαθμούς Κελσίου. Πού πρέπει να φτάσω για να γλιτώσω τη ζέστη του Αυγούστου, η Αθηναία; Στην Αλάσκα;
- Οι τιμές (όπως και η θερμοκρασία) δεν ήταν όσο χαμηλές νόμιζα. Τώρα θα μου πει και ο @STKF την κλασική του ατάκα «από πού το νόμιζες;» Και θα έχει και δίκιο. Συνολικά χαλάσαμε για 5 ημέρες και 4 νύχτες από 500 ευρώ ο καθένας.
Γενικά το Βίλνιους είναι μία καλή λύση για όποιον ταλαντεύεται αν θέλει να πάει εκδρομή στη φύση ή σε αστικό τοπίο. Με το Βίλνιους έχεις 2 σε 1. Και γενικά το Βίλνιους είναι ένα όμορφο μέρος, "όπου και αν νομίζετε ότι είναι", όπως λέει και το σλόγκαν του τουριστικού οδηγού της πόλης.

Last edited: