Από πού έρχεται ο κόσμος στο TravelStories?

Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
και γω επεσα θυμα του google τον Οκτωβρη του 2007 !! Δεν θυμαμαι τι εψαχνα , αλλα ενα site με το ονομα taksidia.gr με κερδισε με τη μια!!!
εε οταν μετα αλλαξε και εγινε travelstories...... μας εσυρε μαζι του στον γκρεμο:cool::cool:
 

eleni70

Member
Μηνύματα
341
Likes
132
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
κ εγω απο το google πριν περιπου δυο χρονια ψαχνοντας πληροφοριες...δεν θυμαμαι για ποιον προορισμο πλεον, γιατι διαβαζοντας τοσα εδω μεσα απο τοτε αλλαξανε πολλες φορες τα πλανα μου για τα ταξιδια που σκοπευα να κανω κ εκανα τελικα...
 

stellina

Member
Μηνύματα
96
Likes
36
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
κι εγώ από google ψάχνωντας πληροφορίες για το Αμέρικα, και σοκαρίστηκα ευχάριστα:clap:
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.236
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ο τίτλος αναφέρει από πού έρχεται ο κόσμος στο travelstories άρα τα παραπάνω ποσοστά σημαίνουν από πού βρίσκει την ιστοσελίδα. Συνεπώς συμπεραίνω ότι τα αποτελέσματα θα ήταν λογικό να αφορούν μόνο τη πρώτη φορά που μπαίνει κάποιος, όταν δηλαδή γνωρίζει για πρώτη φορά την ιστοσελίδα, γιατί αυτοί που μπαίνουν τη δεύτερη φορά ήδη γνωρίζουν το σάιτ. Είναι δυο κατηγορίες.
Αφού μου εξηγείς ότι είναι ο συνολικός κόσμος και όχι οι 2 ομάδες τότε μου κάνει εντύπωση πως το 74% μπαίνει από το google. Πρακτικά δε σημαίνει ότι πολλοί από δω μέσα μπαίνουν πρώτα στο google για να μπουν στο σάιτ???
Απλά μου κάνει εντύπωση! Κόλλημα!
Oκ τώρα κατάλαβα τι ρωτάς. Όχι δεν είναι έτσι που το λες, όταν κάποιος γράψει στο google πρώτη φορά πχ "νέα υόρκη" και βρει το travelstories και μπει, δε σημαίνει ούτε ότι το αποθηκεύει στα αγαπημένα του ούτε ότι μαθαίνει το λινκ και το γράφει την επόμενη φορά που θέλει να μπει. Έτσι, μπορεί μετά από λίγες χ ώρες ή μέρες ή μήνες να ξαναψάξει στο google πχ για "παρίσι", και να ξαναμπεί στο travelstories, πάλι στη google φυσικά χρεώνεται αυτή η επίσκεψη.

Δε σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μια φορά ότι μετά "ξέρει" το site και το αποθηκεύει στα αγαπημένα του. :)
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Κι εγώ από το google βρήκα το travelstories. Τον περασμένο Αύγουστο που αναγκαστικά ήμουν στην Αθήνα και με είχε πιάσει απογοήτευση που δεν μπορούσα να ταξιδέψω,:( είπα να ψάξω πληροφορίες για διάφορους προορισμούς για να πάρω λίγο τα πάνω μου και να ταξιδέψω λιγάκι έστω και νοερά... κι εκεί που έψαχνα έπεσα πάνω στο travelstories :clap:το οποίο μου κράτησε συντροφιά και μου αναπτέρωσε το ηθικό εκείνο το διάστημα. Λίγο καιρό μετά γράφτηκα κι εγώ στο travelstories και από τότε έχω κολλήσει...:lol:
 

Giristroula

Member
Μηνύματα
723
Likes
348
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Και γω το καλοκαίρι 2009 ψάχνοντας στοιχεία στο google για διάφορους προορισμούς που παίζανε στο μυαλό μου...έπεσα πάνω σας και μου πήρατε τα μυαλά!Να σκεφτείτε πως στο σπίτι είχα κόψει το νετ εδώ και 3-4 χρόνια και εξαιτίας σας εκσυγχρόνισα τον υπολογιστή μου και έκανα ξανά σύνδεση!Τραβάτε με κι ας κλαίω!Άφήστε που κορόϊδευα τους φίλους μου που κάθονται με τις ώρες στο ιντερνετ και τους ρωτούσα τι ενδιαφέρον έχουν βρει και κολλάνε; Τελικά σ' αυτή τη ζωή...ο,τι κοροιδεύεις...το λούζεσαι!
 

shadow88

Member
Μηνύματα
185
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Κι εγώ εννοείται βρήκα το site μέσω του γούγλη,μόλις πέρασα στο πανεπιστήμιο και δίχως να έχω πραγματοποιήσει ποτέ μου κανένα ταξίδι.Πρώτος προορισμός το Λονδίνο και μετά από πάμπολλα sites με τις "βασικές" πληροφορίες,βρίσκω το travelstories..Για πολύ καιρό σας διάβαζα μανιωδώς κάθε μέρα δίχως να γίνω μέλος,μιας και δεν είχα εμπειρίες για να τις μοιραστώ.Το travelstories όμως μου κόλλησε αυτό το μικρόβιο των ταξιδιών και δεν ξέρω πού να πρωτοπάω!!!!Το ίντερνετ λοιπόν εκτός από πολλά κακά,κρύβει ακόμα περισσότερα καλά πράγματα και γι'αυτό ας μη το φοβόμαστε τόσο πολύ! :oscar:
 

vickygian

Member
Μηνύματα
87
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
Πέρυσι τον Μάρτη μια Κυριακή πρωί είδα τον Δούση στην τηλεόραση να διαφημίζει μια σελίδα για ταξίδια και θέλοντας άμεσα να οργανώσω ταξίδι στην Πράγα το έψαξα στο google (δε θυμόμουν τη σελίδα ακριβώς travel κατι). Η σελίδα του τελικά δεν με ικανοποίησε αλλά βρήκα τη δική μας:haha:
Οργάνωσα λοιπόν το ταξίδι στην Πράγα, ταξίδι στο Βερολίνο, διακοπές στη Ζάκυνθο, ΣΚ.
Πριν από λίγο καιρό έγινα ενεργό μέλος και κόλλησα κι εγώ. :bleh:
Μια που μου δίνεται η ευκαιρία σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δευκαλίωνα και όσους άλλους (δεν θέλω να αδικήσω κανέναν) είχαν την ιδέα για αυτό το φόρουμ, που το συντηρούν και γενικά δίνουν κομματι από τον εαυτό τους. Προσωπικά το φόρουμ με έχει βοηθήσει να ταξιδέψω πιο φτηνά και άρα να γίνω καλύτερος άνθρωπος :haha:
Για να μην πω για την καλύτερη παρέα που έχουμε...:p
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.058
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.
Και εγώ από το google κόλησα το καλοκαίρι του 2008, ψάχνοντας πληροφορίες για το ταξίδι μου στη Γερμανία.
 

m-stam

Member
Μηνύματα
300
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Εγώ πάλι το έμαθα λόγω της sky europe αφού πρώτα έμεινα με τις βαλίτσες στα χέρια στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονικης όταν έμαθα ότι έκλεισε...:shock:
Εκνευρισμένος και ίσως όσο ποτέ απογοητευμένος γύρισα σπίτι και άρχισα να ψάχνω την υποθεσή της και τότε έπεσα επάνω στο site.
Τελικά και τα λεφτά πήρα πίσω και Βιέννη πήγαμε.
 

Giotap17455

Member
Μηνύματα
95
Likes
11
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Κι εγώ ψάχνοντας πληροφορίες στην αρχή για Βενετία νομίζω, αλλά το... κακό έγινε με την οργάνωση του ταξιδιού στην Ταυλάνδη πέρισυ το Φεβρουάριο.. εντατικό διάβασμα ιστοριών, και από τότε.. κόλλησα...
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.499
Αρχικό μήνυμα απο XRISTOS71
βρε κορίτσια συγνώμη αλλα αυτη '' η google '' πια πόλη ειναι δεν την βρισκω στο χαρτη !!!!

Googleplex στο 1600 Amphitheater Parkway στο Mountain View, CA, USA.
Έχει μερικές χιλιάδες κατοίκους μόνο, κι αυτοί δεν είναι μόνιμοι: οι περισσότεροι λείπουν τα Σαββατοκύριακα!



εσυ μην χασεις και δεν απαντήσεις !!:bleh:.

και γω επεσα θυμα του google τον Οκτωβρη του 2007 !! Δεν θυμαμαι τι εψαχνα , αλλα ενα site με το ονομα taksidia.gr με κερδισε με τη μια!!!
εε οταν μετα αλλαξε και εγινε travelstories...... μας εσυρε μαζι του στον γκρεμο:cool::cool:
ευαγγελία εσυ εισαι αρχαιο μέλος του forum.:haha:
που τα θυμηθηκες βρε θηρίο τα taksidia.gr

η αφεντιά μου αρχες αρχές του 2008
σαν επισκεπτης και μετα απο 4μηνο παρακολουθησης μελος :clap::clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.268
Μηνύματα
885.762
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
GThan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom