Γενικά Εντυπώσεις από αεροπορικές εταιρείες

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Με ΒΑ από Λονδίνο και στο Λόντον με Ολυμπιακή, σύνολο ~500. Not bad...
τις μέρες που κοιτάζουμε εμείς με σχετικά βολικές ανταποκρίσεις, χωρίς μεγάλη αναμονή στα αεροδρόμια, ο συνδυασμός αυτός βγαίνει περίπου 600 ευρώ, σιγά σιγά αρχίζουν και μειώνονται τα εισιτήρια της προσφοράς της ΒΑ..
οπότε σε αυτή την περίπτωση προτιμώ τα 677 της ΒΑ από Αθήνα και να μην έχουμε να παίρνουμε και να δίνουμε ξανά βαλίτσες...
 

rani@

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
γεια σας παιδια!! ψαχνω φθηνο εισητηριο για πραγα, αμστερνταμ ή βαρκελωνη. οποιοσ μπορει ας με βοηθησει. θα ήταν καλη ιδέα να πηγαινα με οργανωμενο γκρουπ;
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.892
Likes
26.980
γεια σας παιδια!! ψαχνω φθηνο εισητηριο για πραγα, αμστερνταμ ή βαρκελωνη. οποιοσ μπορει ας με βοηθησει. θα ήταν καλη ιδέα να πηγαινα με οργανωμενο γκρουπ;
για βαρκελωνη ριξε μια ματια στην vueling, για οργανωμενο εξαρταται τι
θελεις απο μια εκδρομη.
 

Nefeli_

Member
Μηνύματα
56
Likes
10
Ταξίδι-Όνειρο
.....θα το σκεφτώ!!!
Τα Χριστούγεννα ταξιδέψαμε προς Αμερική με loufthansa.
Δεν ξέρω αν θεωρείτε τις θέσεις άνετες, αυτό όμως που θέλω να επισημάνω εγώ, είναι πως δεν φτάνει μόνο το αεροσκάφος να είναι άνετο αλλά και οι επιβάτες που ταξιδεύουν με αυτό να έχουν τα απαραίτητα στοιχεία ευγένειας.
Τί έννοώ; το αεροσκάφος καθαρό, το πλήρωμα άψογο.
Στο γυρισμό για Ελλάδα είχαμε κλείσει τις μεσαίες 4 θέσεις για να είμαστε με τα παιδιά μας όλοι μαζί.
Στην μπροστινή τετράδα επίσης μία παρέα.
Πίσω επίσης μία οικογένεια πενταμελής με μωρό σε αγκαλιά.
Με το που μπαίνουμε οι μπροστινοί τραβάνε μια ξάπλα τέρμα πίσω τα καθίσματα (και το παιδάκι του που χωρούσε ανετότατα) ακόμη και την ώρα του φαγητού που το θεωρώ απαράδεκτο.
Ο δε παππούς που καθόταν μπροστά μου δεν φτάνει που έκανε τέρμα πίσω το κάθισμα και μου κόλλησε την τηλεόραση στη μούρη, κουνιόταν συνεχώς με αποτέλεσμα να μου σπάσει τα νεύρα.
Αφήνω την τηλεόραση και πιάνω το βιβλίο...αμ δε, ίσα που μπορούσα να αλλάξω σελίδες γιατί από την μια το βιβλίο ακουμπούσε στην καρέκλα του και από την άλλη επάνω μου.
Έκανα 6 1/2 ώρες να σηκωθώ από την θέση μου και όταν χρειάστηκε να βγω για τουαλέτα σήκωσα τους δύο δικούς μου για να βγω.
Το μπράτσο στο διάδρομο δεν σηκώνεται και σε συνδυασμό με το κάθισμα που ήταν τέρμα πίσω μου έμεναν κάτι πόντοι ελεύθεροι για να χωρέσω το κορμί με τα παραπανίσια κιλά μου και έτσι τον ενόχλησα τον κύριο, τον κούνησα γιατί πιάστηκα από την θέση του, γυρνάει πίσω με κοιτάει και μουρμουράει......κι εγώ φυσικά του "μουρμούρισα" στα ελληνικά:D
Όταν κάποια στιγμή μοίραζαν το σνακ βάζει ο σύζυγος τον χυμό του στη θέση που υπάρχει δίπλα στη τηλεόραση.
Κάνει μία απότομα πίσω το κάθισμα και λούζετε ο άντρας μου με χυμό.
Εκείνη την ώρα η αεροσυνοδός σέρβιρε ακόμη την οικογένειά μας και το είδε με συνέπεια να τους κάνει παρατήρηση αλλά δεν γύρισαν οι χοντρόπετσοι ούτε για μία συγγνώμη.
Εμείς δε από την άλλη (εκτος των παιδιών που χωράνε άνετα) κοιτούσαμε τους από πίσω ποιος από όλους έχει το μωρό αγκαλιά και αλλάζαμε ανάλογα θέση για να μπορούμε να ξαπλώσουμε λίγο το κάθισμα πίσω και να πάρουμε μία ανάσα από τους μπροστινούς που μας στρίμωξαν λες και είμασταν ποντίκια στη φάκα :mad::mad::mad:
Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν ταξιδεύόυμε με μέσα μαζικής μεταφορά, πρέπει να λαμβάνουμε και άλλους παράγοντες υπόψην μας και όχι μόνο την προσωπική μας άνεση και απόλαυση.


awww.qtl.co.il_img_copy.png
View attachment awww.google.com_favicon.ico_.jpg
View attachment awww.google.com_favicon.ico_.jpg
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
'Εχεις απόλυτο δίκιο! Θα έπρεπε να φωνάξεις τις αεροσυνοδούς να επιληφθούν του θέματος! Δεν είναι φυσικά δικιά σου δουλειά να διαπληκτίζεσαι μαζί τους, αλλά υποχρέωση των αεροσυνοδών να ρυθμίσουν το θέμα έτσι ώστε να έχετε όλοι και οι εμπρός και οι πίσω από εσάς ένα μίνιμουμ χώρου.
Εννοείται βέβαια οτι κάτι τέτοιο μπορεί να σου τύχει σε οποιαδήποτε εταιρεία!
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.824
Likes
18.776
Δηλαδή μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για την ανάκλιση του καθίσματος του μπροστινού?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.280
Μηνύματα
886.281
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom