Εστιατόρια με Διεθνή κουζίνα

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Μακριά από Santa Fe, παλιότερα ήταν καλούτσικο όμως πήγα πριν 2 - 3 μήνες και το φαγητό του ήταν απαράδεκτο. Στο El Taco Bueno έχω πάει πάνω από 10 - 15 φορές (από τα παλιά χρόνια που είχε μόνο το μαγαζί στην Εθν. Αντιστάσεως αλλά και στο "καινούριο" στην Αριστοτέλους - είμαστε κοντογειτονιά), όμως τον τελευταίο χρόνο δεν έτυχε να βρεθώ. Αν εξακολουθεί να είναι καλό θα το βάλω κι αυτό στο πρόγραμμα.

Για το El Taco θα συμφωνήσω, είναι από τα καλά! Ειδικά η house salad με το κοτόπουλο!
Καλά οι σαλάτες του άπαιχτες! Και τεραστίων διαστάσεων!:D

Ακριβώς το ίδιο λέμε και χαίρομαι που αποδίδει διαχρονικά η "ψαγμένη" παιδαγωγική των μανάδων μας: αυτό είναι το φαγητό σήμερα, άλλη επιλογή δεν υπάρχει και δεν θα σου φτιάξει κανείς να φας κάτι άλλο. Μετά τρώνε τα πάντα, και τα γκουρμέ και τα έθνικ, όπως κι εμείς....
Δεν μπορείς να φανταστείς για τι γρουσούζικο πλάσμα μιλάμε! Σήμερα, ας πούμε, έμεινε νηστικός όλη μέρα επειδή του έβαλα να φάει το χθεσινό φαγητό (κοκκινιστό μοσχάρι και ρύζι), το οποίο σημειωτέον είναι ένα από τα 5 φαγητά που τρώει!:icon_evil:
Εντωμεταξύ τόσο εγώ όσο κι ο πατέρας είμαστε καταβόθρες!:bleh:
Άσε γιατί ξύνεις πληγές.:haha:
 
Last edited by a moderator:

underwater

Member
Μηνύματα
2.725
Likes
11.621
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Στο El Taco Bueno έχω πάει πάνω από 10 - 15 φορές (από τα παλιά χρόνια που είχε μόνο το μαγαζί στην Εθν. Αντιστάσεως αλλά και στο "καινούριο" στην Αριστοτέλους - είμαστε κοντογειτονιά), όμως τον τελευταίο χρόνο δεν έτυχε να βρεθώ. Αν εξακολουθεί να είναι καλό θα το βάλω κι αυτό στο πρόγραμμα.
Είμαστε κοντοχωριανές βλέπω! :p
Και ναι, συνεχίζει να είναι καλό (at least οι σαλάτες του που έχω πάρει take away 1-2 φορές φέτος).
 

galaculos

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
2ο Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας

Eξαιρετικοί σεφ από το ξενοδοχείο Sheraton Maslak, θα έρθουν ειδικά από την Κωνσταντινούποληκαι θα απογειώσουν τις γεύσεις μαγειρεύοντας αυθεντικά Τουρκικά πιάτα από τις 12 έως 21 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικά τουρκικά πιάτα και γλυκά, όπως παραδοσιακό κεμπάπ, γεμιστή μελιτζάνα με κιμά και ρύζι, αρνί με πουρέ μελιτζάνας, παραδοσιακό μπακλαβά, κανταϊφι και ραβανί!

Τα ορεκτικά και τα γλυκά θα προσφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένο μπουφέ με το κόστος να ανέρχεται στα 28 ευρώ ανά δυο άτομα, ενώ υπάρχει ειδικός κατάλογος για τα κυρίως πιάτα με extra χρέωση.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 2 άτομα, με διαμονή στο Ξενοδοχείο Sheraton Maslak. Τα εισιτήρια αποτελούν χορηγία της Turkish Airlines.
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ε δε θελω να σε πικρανω , αλλα έχουμε Μάιο του 2014
 

Aleja

Member
Μηνύματα
13
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Δεν έχω ιδέα
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των ΗΠΑ οδικώς
Το βλαστάρι μου ως τα 6 είχε φάει σε ινδικό, ιαπωνικό, ιρανικό, κινέζικο, ταϊλενδέζικο και τώρα το τούρκικο του φαίνεται υπέροχο επίσης. Μου ζητάει να δοκιμάσει μεξικάνικο (πείτε κανένα καλό). Προηγήθηκε εκπαίδευση, η @Krazykat είναι στο σωστό δρόμο...
Το Dos Hermanos στην Κηφισιά. Διαχρονική αξία στη μεξικάνικη κουζίνα ( χωρίς βέβαια να ειναι και κάτι συγκλονιστικό).
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Στο Αναχίτα στο Χαλάνδρι έχω πάει 2-3 φορές και άνετα θα ξαναπήγαινα. Καθαρό, λιτές γεύσεις και τίμιο. Χώρος αυστηρά μη καπνιζοντων. Στο αδερφάκι του το Pars στην Παπανικολή δεν έχω πάει. Αν κάποιος/α έχει αποψη επ' αυτού θα ήθελα να την ακούσω.:)
Απ΄τα κινέζικα που μου άρεσαν, χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία, είναι το Σινικό Τείχος στη Φιλαδέλφεια, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Το Bollywood Kitchen δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε. Σίγουρα το Jaipur είναι πολύ ανώτερο και ο χώρος του υπερπαραγωγή! Και φυσικά το κόστος ανάλογο.;)
Στο Cosa Nostra πας για την εμπειρία και φυσικά για να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εμείς σε στιγμές μεγαλείου πήγαμε μεγάλη παρέα λίγο καιρό αφότου είχε ανοίξει. Ντάξει κάναμε τα χαϊλίκια μας αλλά τους τα σκάσαμε χοντρά, 150 το κεφάλι!:shock: Δεν ξαναπατήσαμε.:haha:
Το Βοημία (Τσεχικο) πίσω από τον Αρειο Πάγο είναι πολύ συμπαθητικό. Και το περιβάλλον, αλλά και το φαγητό του μου αρεσαν πολύ. Βέβαια έχω να πάω χρόνια κι εκεί.
Σταθερή αξία το Dos Hermanos και με καλύτερη μαργαρίτα σε σχέση με άλλα.
Το Αztec ακριβό χωρίς λόγο. Νταξει ωραίος κήπος, αλλά τι να το κάνεις;
Ενα αιθιοπικό στη Δροσοπούλου που είχα πάει πριν αρκετά χρόνια με είχε εντυπωσιάσει. Πικάντικες γεύσεις, καλτ περιβάλλον, φαϊ με τα χέρια και ο καλύτερος καφές που έχω πιει έβερ! Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, δεν θυμάμαι όνομα. Πάντως τότε ήταν το μοναδικό πάνω στη Δροσοπούλου.
Πριν χρόνια επίσης επισκέφτηκα το Maracana Grill (Καλιθέα) αλλά και τον Κίτρινο Σκίουρο (Ιλίσια). Το πρώτο τίποτα το ιδιαίτερο, το δεύτερο σαφώς καλύτερο αν και είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους ωστε να υπάρχει σύγκριση.

Που ' ναι οι παλιές καλές εποχές τότε που ο Κήπος της Εδεμ δεν είχε γίνει αλυσίδα και το μοναδικό μαγαζί του στο Χαλάνδρι (στη Γκίνη τότε - για όσους ξέρουν ;)) ήταν γεμάτο άραβες;;;
Αχχχ!
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Axum στη Δροσοπούλου
Lalibela στη Ναξου
Υπήρχε και το Walia δεν ξέρω αν ειναι ακομα ανοικτο
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.805
Likes
18.748
Έχει γράψει κανείς για το Ινδικό στη Θεσσαλονίκη? Έχω δοκιμάσει τόσα και τόσα στην Αθήνα, αλλά κανέναν δεν ήταν τόσο καλό όσο αυτό. Νομίζω είναι και το μοναδικό Ινδικό στη πόλη, η οποία αν και της λείπουν γενικώς έθνικ γεύσεις, έχουν ξεπηδήσει πολλά μικρά εστιατόρια-διαμαντάκια με πολύ ευφάνταστες γεύσεις και σε πολύ καλές τιμές.
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.888
Likes
14.481
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για το Nargis μιλάς ;
Δεν εχει κι αλλο αφου !
ΥΓ Παλια ειχαμε αλλα 2, το ενα κοντα στο λιμανι, το αλλο πιο αραβικο παρα ινδικο, στη Δελφων. Και τα δυο ηταν πολυ ιδιαιτερα αλλα δυστυχως κλεισανε. Μας εμεινε το Ναργκίς, σταθερή αξία, κι επειδή έχω δοκιμάσει αρκετά ινδικά στην Αθήνα, θα έλεγα πως το Ναργκίς τα ξεπερνάει. Στα μείον του μόνο του προσάπτουν τις μικρές μερίδες.
http://www.lifo.gr/team/elenipsychouli/48392
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.063
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom