Μήλος Μήλος - Διαμονή

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Έκλεισα στις Πλάκες τελικά!! Ο συνδιασμός τιμής-χώρου δεν άφηνε πολλά περιθώρια!!
Επειδή ψάχνω κι εγώ κάτι οικονομικό για αυτή την περιοχή μπορείς να μου πείς πού έκλεισες τιμή και αν έμεινες ευχαριστημένη??Θα πάω αρχές Ιούλη.
Ευχαριστώ!!
 

Just_Greek

New Member
Μηνύματα
4
Likes
2
Παιδιά καλησπέρα!
Επειδή βλέπω αρκετούς να ενδιαφέρονται για τη Μήλο θέλω απλά να μοιραστώ την περσινή μου εμπειρία από το νησί. Πέραν του ότι το ΛΑΤΡΕΨΑ, το νησί θέλει αμάξι. Για όσους δεν έχουν-δε θα πάρουν δικό τους μεταφορικό, εμείς κλείσαμε μία προσφορά με το athena travel (αν θυμάμαι καλά) που ήταν δωμάτιο σε στούντιο ΚΑΙ αμάξι 30 ευρώ το άτομο το βράδυ. Το στούντιο που μέναμε εμείς ήταν στον Αδάμαντα αλλά νομίζω έχει και άλλες επιλογές. Να πω ότι η προσφορά αυτή ήταν για μέσα-τέλη Ιουλίου οπότε για Αύγουστο δεν ξέρω τι γίνεται. Άξιζε 100% !!!

Εύχομαι να βοήθησα και καλά να περάσετε όσοι πάτε. Το νησί είναι απλά ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ!
 

magic_jim

Member
Μηνύματα
72
Likes
96
Επόμενο Ταξίδι
Δυσκολη επιλογη!
Ταξίδι-Όνειρο
Αστυπαλαια
καλησπερα πιστευω μπορω να βοηθησω οσους ψαχνουν κατι αρκετα οικονομικο για μηλο.και εγω εψαχνα κατι τετοιο οταν ηταν να παω πριν 2 καλοκαιρια και την απαντηση την ειχα βρει εδω μεσα και μιας και εμεινα ευχαριστημενος ας το συστησω και εγω.ειχα παει 15-20 ιουλη στον αδαμαντα και εμεινα στα στουντιο Φιλλιπος,Αννα Τσερωνη με 40 ευρω τη βραδια το δικλινο.Ηταν ευρυχωρα,καθαρα και οτι πρεπει ειδικα για νεους ανθρωπους που θελουν κατι οικονομικο.Επισης ειναι πολυ κοντα στο λιμανι,δηλαδη δεν ταλαιπωρεισαι με τις αποσκευες οταν πας-ερχεσαι και κοντα στο κεντρο του αδαμαντα που εχει τα παντα και κυριως τη σταση λεωφ.Θυμαμαι εντωμεταξυ πως τα ακριβως απεναντι δωματια(δεν θυμαμαι ονομα)ειχαν 35 ευρω,μαλλον εκεινη η πλευρα του Αδαμαντα ειναι πολυ οικονομικη.Τωρα για αρχες ιουλη και περιοδους κρισης μπορειτε με παζαρια να πιασετε τιμη 30 ευρω πιστευω.αυτα!
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Να είστε καλά παιδιά!!!
Η αλήθεια είναι ότι εμείς θέλουμε να μείνουμε στην πλάκα κ αφού θα πάμε αρχές Ιούλη ελπίζουμε να πετύχουμε ένα καλό δωμάτιο με 50 ευρώ διότι παραπάνω δε μας παίρνει.
Μας άρεσε πολύ το halara studios κ κάπου εδώ μέσα πήρε το μάτι μου πώς έχει 60 ευρώ.
Βασικές προϋποθέσεις για εμάς: 1)καθαριότητα, 2) θέα θάλασσα.....
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
"Χαλαρά" θα το πετύχεις κάτι τέτοιο αρκεί να μην πας για δύο μέρες. Πολύ καλή επιλογή πάντος!

Υ.Γ: Μπορεί και να συμπέσουμε, αλλά θα μείνω στα Πολλώνια.
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Ααααα ωραία!!!Θα χαρώ!!! 5 διανυκτερεύσεις σίγουρα, μπορεί και παραπάνω. Τα σκεφτόμουν και τα Πολλώνια έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δε βρήκα κάτι του γούστου μας ακριβώς.Εσύ που θα μείνεις αν επιτρέπετε????
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
Κι εγώ πρώτη φορά θα πάω και είμαι στο ψάξιμο αλλά λόγω των παιδιών λέμε να μείνουμε στα Πολλώνια ως πιο ήσυχα και πιο βολικά μιας και είναι πολύ μικρό το χωριό και όλα πιστεύω θα είναι σε απόσταση λεπτών με τα πόδια.
Όσο για την διαμονή, δεν έχω καταλήξει. Έχω κάποια στα υπόψιν όπως το SALT SUITES & EXECUTIVE ROOMS - MILOS :: POLLONIA :: PELEKOUDA ή το Kapetan Tasos Suites | Milos αλλά θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα, μιας και δεν ψάχνουμε ένα απλό δίκλινο, και από την τιμή.
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
πολύ ωραία και τα 2 αλλά ακριβα για εμάς!!!Όπως και να'χει ευχαριστώ!!!Καλές διακοπές!!!!
 

demch1

Member
Μηνύματα
61
Likes
4
η μήλος παίζει να είναι από τα ομορφότερα νησιά που έχω επισκεφθεί, δεν ξέρω γιατί μου άφησε μια πολύ όμορφη ανάμνηση, και θα ήθελα να ξαναπάω...απίστευτες παραλίες, υπέροχο φαγητό, ωραία ζωή...η πλάκα απίθανη, τα πολλώνια όμορφη, ακόμα και ο αδάμας, το λιμάνι...σας συστήνω μια επικοινωνία με το athina travel, να σας ξεναγοίσει σε δωμάτια και να σας νοικιάσει αμαξάκι, για να περάσετε αξέχαστες διακοπές!!!!!
 

demch1

Member
Μηνύματα
61
Likes
4
να σας αναφέρω ότι οι αποστάσεις είναι γελοίες, ειδικά από αδάμα προς πλάκα-τρυπητή, εγώ αν ξαναπηγαινα πάλι στον αδάμα θα έμενα, η πλάκα είναι απιθανη, όμως λίγο δύσκολη η φάση, γιατί τα παρκινγκ είναι κάπως μακριά και πρέπει να ανεβαίνεις ανηφόρα...δωμάτια αν θυμάμαι όμορφα είναι το νούλα στην πλάκα...όμως δίνεις πολλά λεφτά για τη θέα, ενώ βρίσκεις ωραία δωμάτια με πολύ καλές τιμές στον αδάμα και όσο θες πετάγεσε στην πλάκα για φαγητό, για καφέ, για την θέα...έχει και ένα μπαράκι στην είσοδο της πλάκας φάτσες, εκπληκτικό και εναλλακτικό...για τα πολλώνια...ωραία είναι αλλά κόβουν λίγο μακριά από τα υπόλοιπα, πήγα 2 φορές, ένα απόγευμα για καφέ και μπανάκι στις παραλίες εκεί κοντά, και ένα βράδυ για φαγητό και ποτό, δεν θα σύστηνα όμως να μείνει κάποιος εκεί...η μεθυσμένη πολιτεία πολύ ωραίο εστιατόρειο...πραγματικά παιδιά ότι άλλο θέλετε να τα θυμηθώ και να σας πω είναι υπέροχο νησί...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.226
Μηνύματα
884.336
Μέλη
38.918
Νεότερο μέλος
Gvar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom