Με λενε ΕΡΣΗ και ειμαι καλα! /Προσπαθειες απεξαρτησης

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Mε ενοχλει που καποια μελη ασχολουνται τοσο πολυ με την δραστηριοτητα τους κι οχι για την ουσια οσων γραφουν. Π.χ Ο Χορχε δεν μπαινει καθημερινα αλλα παντα οσα γραφει ειναι spot on.

Ε,λοιπόν σε πληροφορώ ότι τις ιστορίες και τα σχόλια του Χόρχε που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι μια όαση εδώ μέσα κι όχι μόνο (εμένα μου φτιάχνει η διάθεση όποτε διαβάζω τα κείμενά του),κάποιοι τα θεωρούν ανούσια και βαρετά.Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος γι'αυτό που λέω.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.497
Likes
29.133
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Επαναλαμβάνω. Δεν είμαι εγώ ο πολυταξιδεμένος. Άλλοι είναι πολύ περισσότερο...

Και προφανώς παρεξηγήθηκα, δεν ζητώ στα παραπάνω τίποτα που να έχει να κάνει με ιερές εξουσίες (ή άλλες), αλλά να μένουμε στο θέμα μας παραχωρώντας το στοιχειώδη σεβασμό στον αναγνώστη και τον συνομιλητή μας, δεχόμενοι όμως την επί του θέματος κριτική. Αυτοσυγκράτηση δηλαδή, με άλλα λόγια.

Υ.Γ. Δεν είμαι ο πολυταξιδεμένος. Από τα τελευταία 9 χρόνια περίπου: http://my.flightmemory.com/taver
 

Lyda

Member
Μηνύματα
723
Likes
241
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ε,λοιπόν σε πληροφορώ ότι τις ιστορίες και τα σχόλια του Χόρχε που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι μια όαση εδώ μέσα κι όχι μόνο (εμένα μου φτιάχνει η διάθεση όποτε διαβάζω τα κείμενά του),κάποιοι τα θεωρούν ανούσια και βαρετά.Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος γι'αυτό που λέω.
Ακριβως το ιδιο πραγμα λεμε, οτι μπορει να μην γραφει συνεχεια αλλα οταν γραφει ειναι κατατοπιστικος, απολαυστικος και πανω απο ολα ευγενης.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και πολύ υπομονετικός....!!!!!!
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι κάποιοι μπορεί να ντρέπονται να γράψουν ταξιδιωτικές ιστορίες; Τα μέρη στα οποία έχω πάει εγώ τα έχουν ήδη επισκεφτεί πάρα πολλοί εδώ μέσα και έχουν γράψει πολύ ωραίες ιστορίες, γλαφυρές, γεμάτες ενδιαφέροντα τιπς και λεπτομέρειες. Δε θεωρώ ότι έχω να προσθέσω πολλές πληροφορίες εγώ.
Ναι, θα μπορούσα να σας διηγηθώ το δικό μου ταξίδι, τον τρόπο με τον οποίο το βίωσα εγώ, τι μου έμεινε, τι δε μου άρεσε, πώς πέρασα... δεν ξέρω όμως κατά πόσο ενδιαφέρει τους συμφορουμίτες αυτό ή αν είναι καλύτερα να γράφω μόνο αν έχω να προσφέρω κάποια σημαντική πληροφορία.

Υ.Γ. Δεν είμαι ο πολυταξιδεμένος. Από τα τελευταία 9 χρόνια περίπου: FlightMemory - Statistic from our user 'taver'
Άσχετο, αλλά πολύ καλό σάιτ! Δεν το γνώριζα.
 

Lyda

Member
Μηνύματα
723
Likes
241
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη.
Μπορει να γραφω υπεροχα, μπορει μετρια, μπορει χαλια. Ομως το γραψιμο ειναι αναγκη. Θελω πολυ αυτο να αρεσει και να το βρισκουν κι οι υπολοιποι ενδιαφερον αλλα δεν το κανω για αυτους. Γραφω γιατι μερικες φορες το χερι παει μονο του, τωρα θα μου πεις γραψε σε ημερολογιο και οχι δημοσια, αλλα τετοιο ταλεντο να παει χαμενο;:haha::haha::haha:
 
Μηνύματα
2.491
Likes
3.199
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δηλαδή τώρα για να καταλάβω, το Νο.1 πρόβλημα που εσείς διαπιστώνετε είναι οι εντάσεις, διαπληκτισμοί, επιθετικές διαθέσεις κλπ?

Το πρόβλημα που περιγράφει ο traveladdict, πως το forum πάει να χάσει την αξία του για πολυταξιδεμένους ανθρώπους, που ναι με προσφέρουν προσδωκόντας το πολύ ένα ευχαριστώ, και αντί γι αυτό τ' ακούν κι από πάνω (ελπίζω ότι συνοψίζω το κεντρικότερο νόημα σωστά), δεν το αντιλαμβάνεστε?..........................................................................................................................................................................................

Μιά και ρωτάς και μένα να σου απαντήσω ότι κατ αρχάς αυτά που είπα τα είπα σαν συνέχεια ενός λόγου όπου εξηγούσα το πως ένοιωσα κι εγώ εξαρτημένη ένα διάστημα από το φόρουμ-άλλωστε αυτό είναι και το θέμα του τόπικ,αλλά απ ότι βλέπω έχουμε ξεφύγει εντελώς-,
από κεί και πέρα άσχετα με το αν αντιλαμβάνομαι η όχι αυτό που λές είναι δικαίωμα μου να εστιάζω και να δίνω βαρύτητα στην ευγένεια,στον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται κάποιες συζητήσεις,στην αντιμετώπιση των πληροφοριών και των ερωτήσεων που γίνονται κλπ,όπως και δικαίωμα μου να θεωρώ όταν αυτά γίνονται με τελείως άκομψο και προσβλητικό τρόπο να αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα συμμετοχής μου όσο καλά δομημένο και νάναι το φόρουμ και όσο καλή δουλειά και να γίνεται από πλευράς ταξιδ.θεματολογίας.
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Συμφωνώ με τον taver.
Πρώτα- πρώτα για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και όχι για να ικανοποιήσω την περιέργεια του gts – καθ’ότι υπάρχουν και άλλοι που διαβάζουν αυτές τις γραμμές και οφείλω να πω τα εξής για αποφυγή κάθε παρεξήγησης.
Πάντα δίνω πληροφορίες. Αν διαβάσετε τα τόπικ για Λος Άντζελες, Δυτ. ΗΠΑ, Πακιστάν, Νησί του Πάσχα, Κέρκυρα, Σαμοθράκη, Βενεζουέλα, Αϊβαλί και πολλά ακόμα που δεν θυμάμαι θα δείτε ότι έδωσα μπόλικες πληροφορίες. Πλέον δεν το κάνω με την ίδια συχνότητα γιατί ξέρω ότι θα δεχτώ επίθεση για το οποιοδήποτε “στραβό” μπορεί να κρίνει ο καθένας.
Είναι αυτό που λέει ο taver: πρέπει να προσέχουμε γιατί ο κάθε τρελός μπορεί να πιαστεί από την παραμικρή λέξη και να δημιουργήσει ολόκληρη διένεξη.
Για τη διαφήμιση ή δυσφήμιση ταξιδιωτικών πρακτορείων, είπα τη γνώμη μου σε σχετικά θέματα γιατί ρωτήθηκα. Δεν κρύβω τον θαυμασμό μου για επαγγελματίες που έκαναν το χόμπυ τους επάγγελμα και έχουν ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου χωρίς τυμπανοκρουσίες και με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη τους ( η lullu ξέρει). Αφού αυτή είναι η αλήθεια, πώς να το κάνουμε δηλαδή? Να τη διαγράψουμε και να εφεύρουμε άλλη αλήθεια? Δηλαδή δεν είναι τουριστική πληροφορία αυτή? Το να πηγαίνει μια ομάδα ελλήνων στη ζούγκλα του Κονγκό, ή στους πάγους του Έβερεστ, τι είναι? Ένα καθημερινό φαινόμενο, που ζει ο μέσος έλληνας στο σπίτι του?
Ποτέ επίσης δεν ήμουν υβριστικός σε κανένα μέλος του φόρουμ.
Μπορεί να λέω τη γνώμη μου για τα καθημερινά που μας ταλανίζουν, αλλά ποτέ δεν επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν, κάτι που εξακολουθώ να διαπιστώνω ότι κάνουν ορισμένοι και μέσα σ’αυτό το τόπικ.
Μια φορά ήμουν πολύ επιθετικός με τον traveler για τη Βόρεια Κορέα και φυσικά στην τελική είχε δίκιο εκείνος και το βούλωσα. Άσχετα αν έχω ταξιδέψει περισσότερο από κείνον, ήταν πολύ πιο ενημερωμένος από μένα.
Ακόμα μια φορά, την είπα στη renata για το κάπνισμα, αλλά όχι γιατί εκείνη καπνίζει και είναι δικός της λογαριασμός – αλλά γιατί χρησιμοποίησε λέξεις που με χάλασαν. Τέλος καλό όμως με τη renata ξαναμιλήσαμε, μας συνδέει και η αγάπη για τα ζώα, που είναι πιο σημαντικό πράγμα από το αν αυτή καπνίζει και εγώ όχι.
Άλλοι όμως συνεχίζουν τη βεντέτα μέχρι σήμερα, κάτι που δεν βρίσκω και τόσο φυσιολογικό.
Κάποια μέλη λοιπόν, έχουν κηρύξει έναν πόλεμο, που δείχνει φθόνο να το πω? Αίσθημα κατωτερότητας να το πω? Αντιπάθεια να το πω? Σίγουρα πάντως πρόκειται για συμπλεγματική συμπεριφορά.
Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι οι άνθρωποι αυτοί, σε κάθε επίθεση που δέχομαι κοτσάρουν ένα ευχαριστώ από κάτω. Και αν κάποιος παρακολουθήσει λεπτομερώς την ιστορία, θα δει ότι τα συγκεκριμένα μέλη έχουν επιτεθεί προσωπικά εναντίον μου στο παρελθόν, με χυδαίες εκφράσεις – όπως τα @@ του gts, στο παρόν τόπικ.
Έτσι στα 2,5 χρόνια που είμαι στο travelstories, έμαθα ότι είμαι κομπλεξικός, ανίδεος, γραφικός, φασίστας, σεξιστής, ρατσιστής, βλάκας (ναι με είπαν και έτσι), άρρωστος, κλπ κλπ.
Τα μέλη όμως που με βρίζουν δεν έκαναν τον κόπο να δουν ότι είμαι ο μόνος που άνοιξε τόπικ για τα παιδιά της Γάζας τότε με τους βομβαρδισμούς, και είμαι επίσης ο μόνος που τόλμησε να θίξει θετικά, ομοφυλοφυλικά θέματα όπως ο γκέι γάμος.
Αλλά τι είναι αυτά? Ποιος ασχολείται με παιδάκια που καίγονται, ή με καταπιεσμένες μειονότητες που είναι πολίτες β κατηγορίας σε μια δημοκρατική χώρα? Άλλα είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν, σωστά?? Γιατί αν δώσουμε σημασία, θα διαπιστώσουμε ότι ο traveladdict μάλλον δεν είναι φασίστας και μάλλον δεν είναι ρατσιστής.
Κάποιες γνώμες μου μπορεί να ακούγονται ακραίες, αλλά ακούγονται έτσι σε αυτιά που δεν έχουν μάθει να ακούνε έτσι κι’αλλιώς, ή έχουν μάθει να ακούνε αυτά που γουστάρουν και αυτά που ακολουθεί ο συρμός.
Και μπορεί να είπα για την αδιάφορη γνώμη του καθένα, δεν επιτέθηκα όμως έτσι μαζικά σε μεγάλο μέρος των μελών αποκαλώντας τους γκομενίτσες. Αν κρίνω ότι η ερώτηση είναι χαζή, δεν απαντάω.
Τέλος να πω και το εξής: πολύς θυμός ρε παιδιά. Τι γίνεται? Γιατί τόση ένταση και τόση επιθετικότητα? Τόσο πολύ ζεσταίνεστε?
Κουλάρετε λίγο, θα πάθετε τίποτα και θα σας τρέχουμε καλοκαιριάτικα.
 

nenena

Member
Μηνύματα
979
Likes
154
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
To θέμα αναλύεται στις σωστές του διαστάσεις... το φόρουμ χρειάζεται καλογραμμένες ιστορίες που να δίνουν πρακτικές πληροφορίες καθώς και κίνητρα για ταξίδι... δεν έχει σημασία πόσο μακριά ή κοντά είναι ο προορισμός...

'Οταν όμως τα μισά καθημερινά θέματα ασχολούνται με την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Β. Ιταλία, τα resorts σε εξωτικά νησιά, τα φτηνότερα ξενοδοχεία στη βαρκελώνη ή τις ημερήσιες κάρτες στη βουδαπέστη, τότε με το δίκιο τους κάποια μέλη θα σταματήσουν να δαπανούν χρόνο να μας γράφουν ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές ιστορίες...

Θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά πιστεύω ότι για να φτάσει κάποιος στο επίπεδο proficiency στα ταξίδια, πρέπει πρώτα να κάνει κάποια ταξίδια σαν αρχάριος, συνεπώς θα επιλέξει προορισμούς που του έρχονται πιο "εύπεπτοι".
Τώρα όσον αφορά στις ερωτήσεις που έχουν χιλιοαπαντηθεί, έχω να πω ότι σε κάποιους μπορεί να έρχεται πιο εύκολο να ανοίγουν ένα θέμα και να περιμένουν απαντήσεις, παρά να σπαταλούν χρόνο ψάχνοντας! Κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνη, να τα έχουμε όλα στο πιάτο!
Εμένα προσωπικά μου αρέσει να διαβάζω ιστορίες, τώρα αν κάποια δεν μου αρέσει δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από το σταματήσω να την διαβάζω.
 

ANEL

Member
Μηνύματα
1.029
Likes
340
1 (και βασικότερο): Γιατί να το κάνω? Γιατί να μοιραστώ μαζί σου "τα φώτα του πολυταξιδεμένου"? Τι έχω να κερδίσω? Ενδεχομένως να το έκανα για ένα ευχαριστώ. Αν όμως είναι να ψάχνεις λέξη λέξη τα γραφόμενα μου για να βρεις κάτι που μπορεί να τα αντικρούσει, θα χαλαστώ. Αν δεν ξέρεις και τι βαρύτητα κουβαλάει αυτό που "αντικρούει", θα χαλαστώ ακόμη παραπάνω.
2. Δεν είμαι πολυταξιδεμένος. Άλλοι είναι πολύ περεισσότερο...
3. Ουδείς είναι υπεράνω κριτικής. Όπως εσύ κρίνεις ότι κράζω, ειρωνεύομαι και σπαμάρω, κρίνω κι εγώ ανύπαρκτες τις (εκφρασμένες) ταξιδιωτικές σου γνώσεις, και αντιπαθέστατη τη γενικότερη στάση σου στο Forum. Ο καθένας έχει το δικαίωμα σε μια άποψη. Με τη διαφορά ότι εδώ την εκφράζουμε δημόσια.
4. Μπορεί να σου σούρω τα εξ' αμάξης, αλλά πάντα θα αναφέρομαι σ' αυτά που γράφεις κι όχι σε σένα ως πρόσωπο. Αν δε μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά, είναι δικό σου πρόβλημα.
5. Το "Εσύ και οι φίλοι σου" διευκρίνησέ το. Ούτε επιρρεάζω ούτε επιρρεάζομαι από τον οιοδήποτε - κατά τον τρόπο που φαίνεται να το εννοείς - για το τι θα γράψω και τι όχι, και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.
πραγματικά taver δεν ξέρω τι σε έπιασε σήμερα.παρόλα αυτά,αφού εσύ το ξεκίνησες όλο αυτό σχολιάζοντας με,και όχι εγώ,και αφού το συνεχίζεις θα σου απαντήσω και σ' αυτό!
1."απλά κάποιοι πως να το κάνουμε, έχουν ταξιδέψει περισσότερο κι έχουν πράγματα & αξία να δώσουν σε ένα ταξιδιωτικό forum"
η παραπάνω φράση είναι δική σου.για να έχει νόημα αυτή η φράση,και να μην είναι απλά αερολογίες,πρέπει να δώσεις τα φώτα σου ως πολυταξιδεμένος.όχι σε μένα taver,στο φόρουμ.
2.ότι πεις,εγώ δεν ξέρω καλύτερα από σένα πάνω σ' αυτό το θέμα.
3.αφού ουδείς δεν είναι υπεράνω κριτικής,γιατί χαλιέσαι τόσο πολύ για τη δική μου κριτική σε άλλους??για το ότι βρίσκεις αντιπαθέστατη τη στάση μου,αν και δεν καταλαβαίνω καλά τι σε χαλάει,φαντάζομαι δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα..αλλά για τις ανύπαρκτες εκφρασμένες ταξιδιωτικές μου γνώσεις,περιμένω μια εξήγηση.τι εννοείς???
τέλος πότε έψαξα εγώ λέξη προς λέξη τα δικά σου γραφόμενα και μάλιστα τα αντέκρουσα???έγραψες εσύ κάποια ταξιδιωτική πληροφορία και εγώ είπα πως δεν είναι έτσι???σε παρακαλώ παρέθεσε το λινκ,να το δούμε όλοι.
γιατί πράγματι επειδή ότι γράφεται εδώ είναι σε δημόσια θέα,θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί,ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις για κάποιο μέλος.δηλ. καλό θα ήταν να αποδεικνύουμε αυτά που λέμε.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Λοιπον, να σας πω κι εγω τι με ενοχλει στο φορουμ.

Με ενοχλει που μελος τον τελευταιο ενα χρονο δεν μπει καν στην διαδικασια να μας πει τιποτα παραπανω απο ενα ξενοδοχειο που της αρεσε πολυ παραταυτα ειναι online καθημερινα και σπαμαρει. Να μην παρεξηγηθω το προβλημα μας δεν ειναι το σπαμ. Κι η Ερση π.χ εχει σπαμαρει αλλα οι πληροφοριες που μας δινει ειναι απειρως περισσοτερες.
,.
Lyda μπας και εννοείς εμένα:D
πες μου το να διορθωθω..
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Για μενα το travelstories ήταν, είναι και θα είναι μια ευχαριστη αποδραση από την καθημερινοτητά μου καθως κάθε φορα που συνδεομαι στο φορουμ, με μεταφερει αμεσα σε κλιμα ταξιδιωτικο και αυτό μου αλλαζει ολη τη διαθεση.. Πραγματικα χαιρομαι κάθε φορα που ο τουμπιωτης πηγαινει καλοκαιρινες του διακοπες κανοντας το μισο γυρο του κοσμου, η meli πεταγεται για Πασχα μαλδιβες,η dafni κανει εικοσπενταημερα οδικα ανα την ευρώπη, ο ταβερ πηγαινει για σαββατοκυριακο στη μασσαλια κλπ και ας μην εχω τις προυποθεσεις ή την επιθυμια να κανω το ιδιο ποτε ..
Ο καθενας κανει τις επιλογες του και τα ταξιδια του αναλογα με τα ενδιαφεροντα, τις ανάγκες και τον τροπο ζωής του, ειναι τοσα πολλα και τοσο διαφορετικα τα μελη μεταξυ τους, και αυτό που εχω συνειδητοποιησει περισσοτερο από οτιδηποτε άλλο δυομισι χρονια στο forum είναι ότι ναι μεν εχουμε ολοι ένα κοινο γνωμονα, την αγαπη για τα ταξιδια, περαν όμως αυτου ο τροπος και ο λογος που πραγματοποιεί ο καθενας μας το ταξιδι του είναι εντελως διαφορετικός. Γι αυτό το λογο υπαρχουν και οι διαφορετικές αποψεις για τους ανα τον κόσμο προορισμούς. Ετσι αλλοι πχ αφοριζουν το Ντουμπαι, άλλοι το βρισκουν αδιαφορο αλλα υπαρχουν και ορισμενοι που το βρισκουν μια χαρα.. Προκειται απλα για διαφορετικα ταξιδιωτικα γουστα και στο σημειο αυτό για εμενα τουλαχιστον δεν παιζει κανενα ρολο ποσο εχει ταξιδεψει κανεις γενικώς ανα την υφηλιο αλλα πόσο γνωστης του συγκεκριμενου προορισμου είναι και επισης ποσο κοντα στα δικα μου ταξιδιωτικα μου ενδιαφεροντα βρισκεται το συγκεκριμενο άτομο, κρινοντας από τη συνολικη παρουσια στο φορουμ και τις ταξιδιωτικές επιλογες του. Όπως και να το κανουμε, υπαρχουν ατομα που γνωριζουν πολυ καλα ορισμενες χωρες και πρεπει να το αναγνωρισουμε αυτό και να λεμε που και που και κανενα ευχαριστω σε μηνυματα που άμεσα ή έμμεσα μας έχουν φανει χρησιμα οσο και εάν αυτό δεν μας το επιτρεπει ο υπερμετρος εγωισμός και ο βαρύγδουπος τίτλος του εμπειρου και πολυξερου ταξιδευτή. Δεν χρειαζεται να υποτιμαει καποιος την γνωμη και το επιπεδο κανενος με την προφαση οτι είναι πολυταξιδεμενος ή ότι εργαζεται στον τομεα του τουρισμού. Τα παραπανω δεν τον κανει ουτε παντογνωστη ουτε αλαθητο.. Ουτε είναι ευχαριστο σε εμας τους υπολοιπους να διαβαζουμε επαναλαμβανομενα μηνυματα ταξιδιωτικης επαρσης. Αλλωστε είναι πολλες οι εκεινες οι φορες που εχω αντλήσει χρησιμη πληροφορια από νοεμφανιζόμενο μέλος του φορουμ το οποίο ειχε συγκεκριμενη πληροφορια για συγκεκριμενο προορισμό.

Ταξιδευουμε για το κεφι μας όχι για να το διατυμπανιζουμε και να περιαυτολογουμε. Επισης ειμαστε εδώ για να ανταλασσουμε αποψεις για το πώς θα περασουμε καλυτερα όχι για να διαπληκτιζομαστε και να σκοτωνόμαστε, κουλαρετε λιγο και μην τα παίρνετε στο κρανιο με το παραμικρο..

Με λιγα λογια, αυτό που θελω να πω χωρίς να θελω να υποτιμησω την προσφορα των τακτικων μελων του φορουμ την οποία θεωρω ανεκτιμητη, ότι είναι κανενός ο λογος δεν είναι νόμος ή ευαγγελιο, όλες οι πληροφοριες πρεπει να φιλταρονται και να προσαρμοζονται στα ατομικα δεδομενα εκεινου που ρωταει προκειμενου να καταληξει στην επιλογη του. Ότι περισσευει στους αλλους σε εμένα μπορει και να μην φτανει και το αντιστροφο.
Οσο για το σοσιαλ μια χαρα το βρισκω, καθολου ξεχειλωμενο ισα ισα που η ανταλλαγη αποψεων, σχολιων, πλακας κλπ μας φερνει πιο κοντα και μονο θετικά μπορω να το εκλαβω. Αλλωστε μεγαλα παιδια ειμαστε, εαν θεωρουμε ότι ένα θεμα δεν εχει τπτ να μας δωσει, απλα δεν ασχολουμαστε..

ΥΓ: Αννυ, θελεις να τα ακουσεις μου φαινεται, μια χαρα είναι οι ιστοριες σου, μεστες και περιεκτικες .. keep on writing ..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.534
Μέλη
38.943
Νεότερο μέλος
MelinaK

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom