Γενικά Με ποσες αεροπορικες εταιρειες εχουμε πεταξει και ποια ηταν η καλυτερη??

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.303
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δεν ξέρω με πόσες εταιρίες έχω ταξιδέψει και φυσικά δεν προτίθεμαι να αφιερώσω χρόνο για να τις μετρήσω. Αλλά με βεβαιότητα δηλώνω ότι το βραβείο για την καλύτερη εταιρεία, πάει στην μία, στην υπέροχη, στην φανταστική, στην σουρεάλ, στην απίθανη , στην τραγελαφική, στην χύμα στο κύμα, στην μοναδική ινδική χαμηλού κόστους Spice Jet!!!! Γιατί? Γιατί πολύ απλά όταν θυμάμαι το ταξίδι που είχα κάνει με δαύτη απο Κασμίρ στο Δελχί κλαίω απο τα γέλια. Μία πτήση 2 ωρών , είχε διάρκεια πάνω από 6, έκανε συνεχώς στάσεις στο δρόμο σαν ΚΤΕΛ, οι πιλότοι ήταν ηλικιακά κοντά στον Ντέμη τον τρομερό , οι αεροσυνοδοί έφαγαν τέτοιο υβριστικό στολισμό απο τους πελάτες που ετράπησαν ντροπιασμένοι σε φυγή, επιβάτες αρρώσταιναν ο ένας μετά τον άλλο, μερικοί μάλιστα πιάστηκαν στα χέρια και επειδή είχαμε κάνει στάση σε στρατιωτικό αεροδρόμιο ανέβηκαν στο αεροπλάνο άνθρωποι του στρατού για να αποφύγουν το αιματοκύλισμα, ένας γραφικός στρατιωτικός γιατρουδάκος ανέβηκε στο αεροπλάνο μετά την στάση στο Τζάμου για εξέταση των ασθενών που ήταν σαν τον Μανού, έναν παππουλάκος μπήκε στο πιλοτήριο γιατί το νόμιζε για τουαλέτα, η σκάλα αποβίβασης-επιβίβασης λόγω ασυννενοησίας ερχόταν και έφευγε με ρυθμούς καταιγιστικούς, ένας γέρος στο μπροστινό κάθισμα καθόλη την διάρκεια της πτήσης αναβόσβηνε το φως γιατί νόμιζε ότι ήταν το κλιματιστικό (???) και για να μην τα πολυλογώ η πτήση ήταν αντάξια -αν όχι και καλύτερη- της ταινίας "μιά τρελή τρελή πτήση". Spice Jet λοιπόν για εμένα, γιατί σκορπά χαμόγελα και δεν την ξεχνάς με τίποτα!!!!!!
 

ZephX

Member
Μηνύματα
401
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Ξέχασα να γράψω ότι η easyjet πρέπει να έχει το καλύτερο προσωπικό καμπίνας αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. 4 φορές (x2) πέταξα φέτος μαζί τους (το είχα ξεχάσει εντελώς) και πραγματικά έμεινα έκπληκτος με τη συμπεριφορά τους, το χαμόγελο και το πόσο φιλικοί και εξυπηρετικοί ήταν.
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.303
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
καμπίνας μάλλον εννοείς.... γιατί η καντίνα παραπέμπει σε Γ εθνική, μουστάκια και μπουζούκια
 

kosdan

Member
Μηνύματα
149
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Καλητερη Saudia Air Lines με διαφορα απο οσες εχω πεταξει και η χειροτερη American Air Lines.
 

Jane8

Member
Μηνύματα
49
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
Ελαχιστες μεχρι τωρα: British Airways, JetBlue, KLM και προσφατα Delta.
H BA και Delta ηταν για υπερατλαντικες πτησεις και ηταν μια χαρα και η δυο. Οσο για τη Delta, ακουγα αρκετα παρατραγουδα και περιεργες κριτικες πριν πεταξω, αλλα ηταν αψογη, χωρις καθυστερησεις και λοιπα. Και στην 10ωρη πτηση μας εσκασε στο φαγητο (πιτσα, παγωτο, σαντουιτς, ριζοτο με κοτοπουλο κλπ). Η αεροσυνοδοι εξυπηρετικοτατοι επισης.
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.613
Likes
9.914
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
http://www.flightmemory.com/signin/?go=statistik;r=576209
Αυτα ειναι τα στατιστικα μου ... ολα ειναι καθαρα τουριστικα ταξιδια,δεν εχω συμπεριλαβει καμια 30-40αρια ταξιδια για αθλητικους λογους και δεν ξερω και εγω ποσα αλλα στο Ηρακλειο τα οποια δεν θυμαμαι ημερομηνιες ...

Εχω πολυ δρομο ακομα για να φτασω στο σταδιο που θελω ...
 

MIAT

Member
Μηνύματα
417
Likes
1.125
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Λοιπόν εγώ αθάνατη παλιά Ολυμπιακή φυσικά νέα Olympic air, Aegean,Athens airways,Lufthansa,Air Canada, Malev,Easy jet, Vueling, Austrian,Continental και προσεχώς Θεού θέλοντος με ΤΑP.Καλύτερη κατά την ταπεινή μου άποψη Air Canada,εεξαιρετική εξυπηρέτηση, άνεση και γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.266
Μηνύματα
885.739
Μέλη
38.946
Νεότερο μέλος
Delmary

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom