Που ΔΕΝ θα πηγαινα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Lucia86

Member
Μηνύματα
128
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Σικαγο(?)και Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδια,για 3 μηνες!!!
Dubai και εμένα δεν μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση να πάω, αλλά μιας και είναι ένας φίλος εκεί, μπορεί κάποια στιγμή να τον επισκεφτώ, στο δρόμο προς κάπου αλλού. Ανταρκτική όμως είναι μέσα στα μέρη που θέλω να πάω ΠΟΛΥ, πριν λιώσουν όλοι οι πάγοι φυσικά, αφού είναι μοναδικό μέρος. Δυστυχώς το ταξίδι αυτό παραμένει ακόμα ακριβό για μένα, ελπίζω πως κάποια στιγμή όμως θα γίνει!

Εμένα για κάποιο λόγο δεν μου κάνει καμία αίσθηση να πάω στην Ιταλία. Ίσως επειδή είναι τόσο κοντά στην Ελλάδα και τους Ιταλούς δεν τους πολυσυμπαθώ, δεν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον στη χώρα αυτή. Κάποια στιγμή θα πάω σίγουρα και ίσως αλλάξω γνώμη αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου.
Τα ταξιδια στους πολους της γης τα τελευταια χρονια εχουν γινει της μοδας. Αρκετος κοσμος επισκεπτεται τα μερη αυτα της γης για να δουν τους παγους που προκειται να λιωσουν. Για να δεις τους παγους της Ανταρκτικης, παιρνεις ενα αεροπλανακι απο τη Ν. Ζηλανδια νομιζω και κοιτας τους παγους απο ψηλα:roll:
Δε θελω να παω γιατι νιωθω οτι βοηθω κ εγω στην καταστροφη τους και σε αυτου του ειδους την εμπορευματοποιηση της φυσης. Καποια οικοσυστηματα πρεπει να μενουν απατητα αφου ειναι τοσο ''ευαισθητα''.

Κι εγω θα πηγαινα Ντουμπαι αν ειχα ενα φιλο. Και παλι, δε θα πηγαινα για το Ντουμπαι
αλλα για το φιλο, οπως πηγαινω στο Μιλανο και στη Ιταλια γενικοτερα.
Περναω καλα γιατι ειναι οι φιλες μου εκει και παντα εχουν να μου δειξουν μια ομορφη γωνια.:clap:
 

dora

Member
Μηνύματα
29
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
ΣΙΦΝΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Το μόνο μέρος που δεν θα πηγαινα είναι οπουδήποτε γίνεται πόλεμος ή οπουδηποτε κινδυνεύω να αφήσω τα κοκαλλακια μου με βιαιο τροπο. Κάθε τόπος είναι ένα διαφορετικό ταξίδι και κάθε ταξίδι έχει κάτι να δώσει.
καλό μεσημέρι
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
@Traveller: Θεέ και κύριε!!!!!!!!! Τέτοιο πράγμα ξεστόμισε το στόμα μου (ή τα δάχτυλα μου τέλος πάντων);!; Εγώ το τρώω μια χαρά πάντως! :haha: Γούστα είναι αυτά.

@Lucia86: Στην Ανταρκτική πας και με πλοίο για 10 ή 14 μέρες. Είναι φάση κρουαζιέρα (αν μπορείς να το πεις έτσι) γιατί μένεις στο πλοίο αλλά κατασκηνώνεις και στους πάγους. Δυστυχώς όπου και να πας στον κόσμο, ότι και να επισκεφτείς θα έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον. Από το αεροπλάνο που θα πάρεις, τα δέντρα που κόψανε για να χτίσουν το ξενοδοχείο που μένεις, την εισβολή στη φύση όταν πας για για trekking και το μονοπάτι που έχουν φτιάξει, τα κοράλια που διαταράσσονται όταν πας για snorkelling ή καταδύσεις κτλ. Δυστυχώς, οτιδήποτε κάνουμε, το περιβάλλον την πληρώνει! :(
 

mary_a

Member
Μηνύματα
1.180
Likes
110
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
συμφωνώ απόλυτα με τον Traveller... δεν ξέρω κανέναν που να έχει πάει στην Ιταλία και να μη του άρεσε..
 

tania

Member
Μηνύματα
203
Likes
179
Επόμενο Ταξίδι
δεν ξέρω!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο ταξίδι
Φίλε mpiftex (καλέ τι όνομα είναι αυτό;). Συμφωνώ μαζί σου. Δεν με τραβάει η Ιταλία και θέλω πολύ να πάω στους πόλους. Ελπίζω κάποια στιγμή το 20**.
 
Μηνύματα
34
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδία
Ταξίδι-Όνειρο
το...ψάχνω ακόμη !
Που ΔΕΝ θα πηγαινα

Ελεγα μηπως ειχε ένα καποιο ενδιαφερον, ένα νέο «αντεστραμμενο» θεμα, για προορισμους που ΔΕΝ μας ενδιαφερουν.Οφειλω, φυσικα, να το ξεκινησω:

Mαλδιβες : H απορριψη ενός τοσο ονειρεμενου προορισμου, μπορει να φαινεται (και να είναι) περιεργη.Οφειλεται σε ενα ονειρο, που ειδα καποτε :

Ειμαι, λεει, ξαπλωμενος στην αμμο, σε καποια ατολη των Μαλδιβων, με το σουπερ μπαγκαλουζ πισω μου, πανω σε πασσαλους και τη σουπερ γαλαζοπρασινη λιμνοθαλασσα μπροστα μου.Μου αρεσει να σκαβω λακκους και να σκαλιζω σαχλαμαρες στην αμμο κι ετσι αρχιζω να σκαβω ένα λακκο, διπλα στο κυμα.Εχοντας σκαψει καμια εικοσαρια ποντους, παρατηρω κατι περιεργο : δεν εχω βρει ακομα νερο, ενώ θαπρεπε, το ξερουν και τετραχρονα πιτσιρικια αυτό.Συνεχιζω το σκαψιμο, πουθενα νερο.Με πιανει μια μανια και σκαβω ακομα πιο βαθια, η τρυπα μεγαλωνει, αλλα από νερο τιποτα.
Μετα από καμποση ωρα, η τρυπα εχει φτασει εναμισυ μετρο βαθος και τοτε τα νυχια μου συναντανε κατι συμπαγες.Καθαριζω την αμμο και βλεπω στο βαθος, μια συμπαγη υποκιτρινη επιφανεια, σαν ζελατινα από τεφλον κι από κατω πολυουρεθανη.
Ξυνω επιμονα την επιφανεια και διακρινω μια ταμπελιτσα : Mitsubishi Heavy Industries.

ΔΕΝ θα πηγαινα σ΄ένα μερος, που εχει μονο φοινικες, resorts, γκαρσονια και παραλιες, αλλα όχι ανθρωπους, όχι χωρια, όχι παρελθον.ΔΕΝ θα πηγαινα σ΄ένα μερος, που θα μπορουσε ναχει κατασκευαστει στην Ιαπωνια, μεταφερθει ρημουλκουμενο πανω από ένα υφαλο, ποντιστει σαν εξεδρα πετρελαιου, συμπληρωθει με αμμο και μπανανιες, επανδρωθει με γκαρσονια και «κατοικηθει» από Τεξανους νεονυμφους και ΚΑΠΗ από την Οκλαχομα.
ΔΕΝ θα πηγαινα σ’ ένα μερος, που θα μπορουσε ναναι ψευτικο.ΔΕΝ θα πηγαινα σ’ ένα μερος που εχει στο επικεντρο του εμενα και μαλιστα στη χειροτερη εκδοχη μου, αυτην του τουριστα, όχι του ταξιδιωτη.ΔΕΝ θα πηγαινα σ’ ένα μερος που με χρειαζεται για να υπαρξει.ΔΕΝ θα πηγαινα σ’ ένα μερος, που τα χωματα του δεν «ποτιστηκαν» ποτε με χαρα και με πονο.ΔΕΝ θα πηγαινα σ’ ένα μερος που δεν τρεχαλανε φασαριοζικα πιτσιρικια.
ΔΕΝ με ενδιαφερει.Ασε που μου θυμιζει ένα αγχογονο ονειρο που ειδα παλια.
Yπέροχη και ρεαλιστική η αποψή σου
 
Μηνύματα
24
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Δεν έχω ιδέα...
Ταξίδι-Όνειρο
road trip to California
Δεν θα πήγαινα στη Βραζιλία. Δεν ξέρω ακριβώς το γιατί, αλλά απλά δεν με τραβάει. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της ζωής μου, αργότερα είναι πολύ πιθανό να αλλάξω γνώμη.
 

alia

Member
Μηνύματα
32
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικο
Συμφωνω και επισης δεν θα ξαναπηγαινα σε χωρα που αν δε μιλας τη γλωσσα τους δεν κανουν καν τον κοπο να σου απαντησουν απο πεισμα και μονο.
 

mariashaki

Member
Μηνύματα
54
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
οπου με βγαλει ο δρομος..
Ταξίδι-Όνειρο
λατινικη αμερικη
Eμενα μου αρεσουν πολυ οι Μαλδιβες γιατι εχουν ολα αυτα που μου αρεσουν!Λευκη αμμο ,παραλιες,γαλαζοπρασινα νερα,φοινικες!Τι αλλο να ζητησει κανεις?Συμφωνω για Βραζιλια,δεν με ελκυει ιδιαιτερα και ουτε Βολιβια θα πηγαινα για ευνοητους λογους!
 

Zina

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΑΑΑΑΑ...

Εγώ συμφωνώ με το Γιώργο ότι δεν με τραβάνε αυτά τα μέρη. Ακόμα και για το γαμήλιο ταξίδι μου διάλεξα το Μπαλί, που μπορεί να είναι εξωτικό και γεμάτο υπερλουξ εγκαταστάσεις, αλλά πιστέψτε με ήμουν όλη μέρα σχεδόν στους δρόμους για να δουμε και να γνωρίσουμε το τοπιο, τον πολιτισμό, την κουλτούρα, τους ανθρώπους. Γενικά να "ρουφήξουμε" εικόνες, γνώσεις "εμπειρίες". Η εικόνα του τουρίστα που λιάζεται όλη μέρα πίνοντας κοκτέιλ δεν εμε εκφράζει. Απλά θα βαρεθώ...
Από την άλλη όμως δεν είναι ότι αποκλείω εντελώς και αυτά τα μέρη. Απλά αν έπρεπε να κάνω μία λίστα, θα τα έβαζα προς το τέλος της. Και αυτό γιατί πιστεύω ότι σε όλα τα μέρη του κόσμου υπάρχει κάτι που αξίζει να δεις...
Σίγουρα δεν θα μπορούσα να πάω με τίποτα σε μέρη όπως η Ουγκάντα ως τουρίστας (συμφωνω με V.Z.) διότι δεν θα το άντεχα... Θα΄γύρναγα πίσω άρρωστη... (Αν είχα γλιτώσει την αυτοκτονία από την κατάθλιψη). Εκεί όπως είπε και προλαλήσασα θα πήγαινα μόνο με ανθρωπιστική βοήθεια κλπ.
Κάποια μέρη λοιπόν που θα ήθελα να παω οπσδήποτε είναι Κένυα, Αίγυπτος, Σκανδιναβία, Κούβα (όσο ζει ακόμα ο Φιντελ γιατί μετά δεν ξερω τί θα γίνει), Βενεζουέλα κ.α. πολλάαααα...
Κάποια από μέρη που θα έβαζα τελευταία στη λίστα μου είναι το Dubai (πολύ ψεύτικο βρε παιδί μου), Ισραήλ και Τουρκία (δεν ξέρω γιατί αλλά αυτές οι χώρες μου βγάζουν κάτι άσχημο, στο μαυλό μου).
 

Menia21

Member
Μηνύματα
781
Likes
2.020
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Εγώ θα πήγαινα παντού αν είχα απεριόριστα χρήματα και χρόνο, άδεια κλπ κλπ... Κάποιους προορισμούς όμως τους αφήνω απλά για τα γεροντάματα (βλέπε κοντινή Ευρώπη).
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
zina μην εισαι προκατηλημένη με την τουρκία .άν πάς θα ειναι απο τα ωραιότερα ταξίδια σου ...το μυαλό του ταξιδιώτη πρέπει να ειναι ανοικτό ,και να μην βάζομε άσχημα στο μυαλό μας ..η πόλη ειναι ένα μέρος που ευχαριστως θα το διάλεγα για ένα ελευθερο τετραήμερό μου ...δοκίμασε !!!!
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.761
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom