Πόσο συχνά ταξιδεύετε?

Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
απο το 2005 και μετα ταξιδευω 3 φορες το χρονο(χριστουγεννα-πασχα-καλοκαιρι) στο εξωτερικο και προσπαθω να ξεκλεψω και κανενα 3ημερο αν και δυσκολο.
 

αθηνα123

Member
Μηνύματα
283
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
εγω απο το 2004 και μετα κανω 2 ταξιδια το χρονο,ολα ομως ειναι εντος ευρωπης.ελπιζω συντομα να πραγματοποιησω το επαγγελματιο μου ονειρο που θα μου επιτρεψει να κανω τα διπλασια ταξιδια.
 

AleGE

Member
Μηνύματα
42
Likes
3
Ταξίδι-Όνειρο
Οδικός στο Θιβέτ
Το ταξίδι για μένα δεν είναι άλλη μια κουκίδα στο χάρτη , είναι εικόνες , εμπειρίες , εξερεύνηση , περιπέτεια , μια πρόκληση που δεν μπορώ να αντισταθώ , και έτσι από την στιγμή που ενηλικιώθηκα ξεκίνησα να ταξιδεύω στην Ελλάδα , σε σημείο που θα μπορούσα να πω ότι σε νεαρή ηλικία είχα γυρίσει σχεδόν το σύνολο της Ελλάδος .
Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω αρκετές φορές το χρόνο στην ελληνική ύπαιθρο , διασχίζοντας χωματόδρομους , ποτάμια και λίμνες , και εξερευνώντας αυτή την φορά την άλλη πλευρά μαγευτικής Ελλάδας .
Τα ταξίδια στο εξωτερικό ( Ευρώπη ) κατά κανόνα γίνονται μία φορά το χρόνο , έχουν διάρκεια δύο με τρις εβδομάδες και είναι εξερευνητικού χαρακτήρα ( που σημαίνει ότι εκτός από τα κοσμοπολίτικα και τουριστικά μέρη θα επισκεφτώ ακόμα και το απομακρυσμένο χωριό , θα φάω την ντόπια κουζίνα , θα διασκεδάσω μαζί τους και γενικότερα θα μάθω όσα περισσότερα μπορώ για τον τρόπο ζωής τους ) .
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
το πρώτο μου ταξίδι στό εξωτερικό( ευρώπη ) ήταν το 1994 ....ε ρε πώς περνάνε τα χρόνια
απο τότε ξαναβγήκα εκτός συνόρων το 2006 καί το 2007 και το 2008 και άν όλα πάνε καλά κάι το 2009 ,προσπαθώ να κάνω ένα ταξίδι το χρόνο εξωτερικό σύν κλασικές διακοπές καλοκαιρινές και 3ήμερα εντός συνόρων
....άς είμαστε όλοι καλά καί τα καλύτερα ...έρχονται ....
 

kosvik

Member
Μηνύματα
121
Likes
54
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Προσπαθώ να κάνω ενα ταξίδι τον χρόνο στο εξωτερικό και μεχρι στίγμης το έχω καταφέρει.Ενα και καλό.
Πραγματικά μου κανει εντύπωση πως ορισμενοι εχουν την δυνατότητα και ταξιδευουν 3 φορες το χρονο και απο θεμα χρόνου και απο θέμα χρηματων.
 

sunset

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
αποδραση απο το νησι ανα διμηνο.εκδρομη στο εξωτερικο ενα τον χρονο...
πολυ λιγο για καποιον που επιθυμια του ειναι να τον καψουν και να τον
σκορπισουν στη θαλασσα...:rolleyes:

σε ζηλευω...παντα τετοια..:rolleyes:
 

sisy

Member
Μηνύματα
59
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Προσπαθώ να κάνω δύο ταξίδια το χρόνο, ένα στο εσωτερικό και ένα στο εξωτερικό και ευτυχώς από το 2004 και μετά τα έχω καταφέρει!
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Προσπαθώ να κάνω ενα ταξίδι τον χρόνο στο εξωτερικό και μεχρι .
kos δεν ειναι τίποτα !!!!!! γίνεσαι απλώς αφαιρετικός απο βλακώδεις απολαύσεις ,και φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι του ταξιδευτή :clap::clap:!!! από χρόνο τώρα βρίσκομε ,δουλεύοντας μέρες χρέους αν το έχεις ακούσει ,τις κραταμε σφικτά ,και έχομε παντα χρόνο εκτός απο την κανονική μας άδεια ...προυπόθεση βέβαια να βολεύει η δουλειά που κανει κανένας ...:roll:
 

maredia

Member
Μηνύματα
121
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές όμως παιδιά..
Η γενιά των 700 ευρώ όση οικονομία και να κάνει, αν δεν έχει back up, δε μπορεί να πάει 3 ταξίδια το χρόνο (φυσικά δε μιλάμε για 4ημερα κλπ).
Επίσης εαν δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα και όχι στο δημόσιο, δύσκολα παίρνεις την άδεια που θέλεις..
Έχω μια φίλη τραπεζικό υπάλληλο, η οποία παίρνει άδεια όποτε θέλει η διευθύντρια της και φυσικά όχι για μεγάλα διαστήματα και σχεδόν ποτέ σε γιορτές κλπ.
Κάποιοι μπορεί να πουν ότι η περίπτωση που αναφέρω είναι ακραία, αλλά δυστυχώς έτσι είναι..
Συμφωνώ ότι εαν δεν ξοδεύεις τα χρήματα σου σε άλλες απολαύσεις, μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από τα ταξίδια που θες και πραγματικά χαίρομαι με αυτούς που μπορούν και το κάνουν (για να τα μοιράζονται και με εμάς και να μας δίνουν και τις πληροφορίες τους :) )

και για να μπω στο θέμα εγώ πλέον κάνω 1-2 ταξίδια στο εξωτερικό και αρκετά εντός Ελλάδος το χρόνο.
 

mio gps

Member
Μηνύματα
1.174
Likes
180
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ταξιδευω 2 φορες το χρονο.το καλοκαιρι και την πρωτοχρονια.συνηθεστερος προορισμος του χειμωνα ειναι το λονδινο.ψωνια-ψωνια-ψωνια και ΠΟΤΕ μουσεια(πλην λουβρου!!!).
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Όπως κάτσει. Όταν είσαι μισθοσυντήρητος και οι οικογενειακές υποχρεώσεις (και εννοώ υποχρεώσεις και όχι πολυτέλειες. Έχω χρόνια να πάρω ρούχα για να βγάλω τα ταξίδια) ψηλές (παιδί φοιτήτρια, καθημερινά έξοδα) τότε το να προγραμματίζεις "τόσα" ταξίδια το χρόνο είναι από ουτοπία ως πολυτέλεια. Γι αυτό όπως έρθουν τα πράγματα. Όχι ότι δεν κάνω όνειρα και σχέδια.
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Μία απ τα ιδια .Ακολουθω μικτή συνταγή Δημου - Ρενάτας.
Ομως του χρόνου ελπιζω τα πράγματα να χουν αλλάξει ( Θα χω δυο παιδιά φοιτητές).
Οπότε απο ρουχα θα τη βγάζω με τα παλιά του... Δήμου:haha:.
ΥΓ. Το να ψωνιζεις ρουχα απ το εξωτερικό ειναι και οικονομικό.( Δεν εννοω βέβαια επώνυμα, γιατι δεν με απασχολούν καιδε μου πάνε κιολας. Αλλά ηρθα με τζιν απ τη Σουηδία και πουκαμισο απ την Εσθονία - 17? κόστος. Το πιο σημαντικό ειναι να μου θυμίζουν το ταξίδι)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.210
Μηνύματα
883.805
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom