Γενικά 28η οκτωβρη???που αξιζει στην ευρωπη??

elle81

Member
Μηνύματα
43
Likes
7
Ψηφίζω και εγω Βελιγράδι καθως πήγαμε πρόσφατα (το 3ημερο της 25ης Μαρτίου) αλλα οδικός είναι λιγάκι δύσκολο... Αν βρεις αεροπορικά πηγαινε τα τα χίλια...:clap:
Γειά σου Ivana ;)
 

sfakhania

Member
Μηνύματα
142
Likes
40
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια , ρωσσια
ohrid

μολις γυρισα απο οχριδα .πολυ πολυ ομορφα και γραφικα , με πολλα βυζαντινα μνημεια και πολυ τουρισμο. δεν ξερω βεβαια οκτωβρη μηνα τι θα γινεται , γιατι ειναι πολυ καλοκαιρινο θερετρο .βεβαια κοντα ειναι το χιονοδρομικο στο μαβροβο , οποτε μπορεις να τα συνδυασεις .απο σκοπια ηταν 4 ωρες με δημοσια συγκοινωνια , με ιδιωτικο υπολογισε...απλα επειδη ειναι πολυ μικρη πολη αν δεν εχει τουρισμο δεν εχει τιποτε αλλο να κανεις .
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
γεία :p

απο σκοπια ηταν 4 ωρες με δημοσια συγκοινωνια ,
ωράια Οχρίδα...εγώ πήγα χειμόνα και δεν με πείραξε...
αλλά δεν θα πάει από Σκόπιε (πόλη) αν θα πάει οδικός....μέσω Φλώρινας, Νίκης (σύνορα), Μοναστίρι (Μπίτολα) και από εκεί είναι μιάμισή ή ακόμα μία ώρα, δεν θυμάμαι καλά...
επίσης επειδή δεν πήγα με το αμάξι, και καθώς δεν υπάρχει εύκολη συνκοινωνία από εκεί αποφευγοντας να πάω πάνω και να κατεβαίνω από πρωτεύουσα, πήρα ταξί από Οχρίδα για Θεσ/νίκη (φθηνό είναι) και βγήκε 120 ευρώ. Είμασταν δύο άτομα, άρα από 60 ευρώ.
 
Μηνύματα
47
Likes
5
λοιπον......δεν μου δωσατε πολλες ιδεες για διαμονη και ετσι κατεληξα για την ωρα στο cenci b&b ειναι τοσο καλο οσο γραφουν γιατι ειναι και λιγακι ως αρκετα τσιμπημενο αλλα επειδη λεει οτι ειναι καρακεντρο λεω να τα δωσω...μπηκα μεσα στα site για να κλεισω εισιτηρια για κανενα μουσειο και ειδα οτι εχει 4ωρο tour με οδηγο και ακουστικα βατικανο, sistine chapel και αγιο πετρο 90 ευρω 2 ατομα..καλα ειναι?γιατι μου λετε να μην παω προς τα εκει λογω χρονου...αυταααα και αν καποιος εχει καμια αλλη προταση για διαμονη ειναι παντα ευπροσδεκτη...και (σας προλαβαινω μην φαω καμπανα απο τους ειδικους) μην μου πειτε να δω τα αντιστοιχα αρθρα γιατι τα ειδα ολα και ενημερωσα πιο πανω για αυτο..ευχαριστωω
 

Spyros-007

Member
Μηνύματα
756
Likes
1.815
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Άλλο Βελιγράδι άλλο Οχρίδα!
Και τα δυο πολύ ωραία, αλλά
καμιά σχέση το ένα με το άλλο!
 

AlexG

Member
Μηνύματα
144
Likes
51
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα γίνονται...
Οσον αφορα το χοτελ, εγώ θα πρότεινα το Hotel Romance Rome - Official Site - Elegant 3 Star Hotel in Rome. Σπετσιάλ από όλες τις πλευρές.

Τώρα όσον αφορα Βατικανό και Σιστίνα ποιος ο λόγος να σκάσεις τόσα χρήματα. Ή κλείσε online για ν'αποφυγεις το Q (Ticket Office online of the Vatican Museums) (19?) ή απλώς πήγαινε εκεί πρωι πρωι και παρ΄τα κατ'ευθειαν από το ταμείο (15?)
 
Μηνύματα
47
Likes
5
το ειδα μολις το ξενοδοχειο..πολυ ωραιο απλα ειναι στα 550 ευρω και ειναι 1 χιλιομετρο απο κεντρο..εχεις μεινει?ειναι κοντινες οι αποστασεις?οσο για τα εισιτηρια ναι το σκεφτομαι πολυ για τα χρηματα απλα ελεγα πρωτη φορα παω πολυ χρονο δεν εχουμε μηπως να παω με οδηγο να μου εξηγει κιολας..πιστευεις πως και μονοι τα καταφερνουμε να μην φαμε ολη την μερα μας εκει και να καταλαβαινουμε και τι βλεπουμε??ειμαι και ασχετη γιαυτο ρωταω:lol:
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
1 χμ της Ρώμης είναι τόσο μικρή απόσταση που δεν την υπολογίζεις ούτε την σκέφτεσαι...αφου όλο το κέντρο είναι υπαίθριο μουσείο...χάνεσαι και δεν καταλαβαίνεις πόσο περπάτας...


για το υπόλοιπο του μηνύματός σου δεν κατάλαβα τι εννοείς;
 
Μηνύματα
47
Likes
5
ειχα ρωτησει για εισιτηρια για βατικανο πιο πανω και οργανωμενα με οδηγο ή να κλεισουμε μονο εισοδο και να παμε μονοι μας..και πριν απο αυτο για διαμονη στη ρωμη καθοτι βρηκα εινα ξενοδοχειο που μου αρεσε cenci b&b αλλα επειδη ςιναι λιγακι ακριβο ηθελα να δω αν καποιος εχει μεινει ή ακουσει κατι για αυτο..και φυσικα αλλες προτασεις διαμονης...:lol:
 

AlexG

Member
Μηνύματα
144
Likes
51
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα γίνονται...
Ναι, εχω μεινει σε αυτο που σου ειπα. 1 χιλιομετρο σημαινει 10 λεπτα περπατημα. Το χοτελ ειναι πισω ακριβως απο το κολοσσεο. Ακομη και το βραδυ μπορειτε να το παρετε με τα ποδια απο τη Via Veneto και να πάτε. Σκεψου οτι εμεις, πιο πολυ για τη βολτα παρα τω Τιβερι, το καναμε με τα ποδια απο το Trastevere.

Οσον αφορα το Βατικανο, δε νομιζω οτι αξιζει να παρεις guide. Ολα είναι self-explanatory εκει μεσα, εκτος βεβαια αν εσυ πιστευεις οτι θα περασεις καλυτερα εχοντας εναν οδηγο διπλα σου.
 

sboub

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΑΥΣΤΡΙΑ/ΤΣΕΧΙΑ/ΣΚΩΤΙΑ-ΙΡΛ
Ταξίδι-Όνειρο
Έλα ντε...
Όσον αφορά τη Ρώμη, και επειδή λαχταράς να την περπατάς, θα πρότεινα να μείνεις όχι απαραίτητα κέντρο. Εμείς δύο χρόνια πριν, για 3 νύχτες, μείναμε στο Hotel Principessa Isabella, στη Via Sardegna. Θεωρώ τη συγκεκριμένη περιοχή εξαιρετική, γιατί είναι ήσυχη, όχι πολύ τουριστική, αλλά πολύ κοντά στο κέντρο. Άνετα ξαναμένω. 5-10 λεπτά με τα πόδια από τη Villa Borguese, 5 λεπτά από τη Via Veneto και το σταθμό του μετρό. Σε ένα τεταρτάκι είσαι στην Fontana di Trevi. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν και παραμένει, όπως διαβάζω στο booking.com, σε φάση ανακαίνισης, γι' αυτό έχει λίγη φασαρία από τις 9 το πρωί μέχρι το μεσημέρι, αλλά δε φαντάζομαι να είστε Ρώμη και να μείνετε μέσα πέρα από τις 9... Πολύ καλό για 3 αστέρων-ευγενέστατοι ρεσεψιονίστ, μια χαρά πρωινό, πολύ προσεγμένα τα ανακαινισμένα δωμάτια και ακόμα περισσότερο τα μπάνια, και αρκετά οικονομικό για τη συγκεκριμένη πόλη. Γύρω στα 100-110 Ευρώ/ βράδυ.
Θα περάσεις εκπληκτικά στη Ρώμη!
 

fileas81

Member
Μηνύματα
43
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
Μάλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμπου Σιμπελ
Τη Σόφια την αποκλείετε;μήπως τελικά έκανα λάθος που την επέλεξα για 28η???:(
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.475
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom