Απροσδόκητα όμορφες χώρες/πόλεις και χώρες/πόλεις απογοήτευση..

patrizia

Member
Μηνύματα
185
Likes
172
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
TAVER
Ναι προσπαθώ κι εγώ να εξηγήσω τι μου έφταιξε και ίσως δεν μπορώ να εκφραστώ σωστά
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Χαιρομαι που συμφωνουμε οτι η θρησκεια θεωρηθηκε ερμηνεια κακης συμπεριφορας (αυτες με τις μπουρκες που εκλεβαν π.χ) View attachment 265821
Δε γράφει πουθενά πως αυτές με τις μπουργκες έκλεβαν! Γράφει μερικά πράγματα το ένα μετά το άλλο που δεν της άρεσαν! Οι κακομοίρες με τις μπουργκες (κόμμα) μας έκλεβαν στο λογαριασμό (κόμμα) κακή εξυπηρέτηση κτλ κτλ..
Δεν διαφώνησα στο ότι λέει ότι η θρησκεία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την συμπεριφορά, εκτός αν θεωρείς την μπουργκα κάτι θετικό.. Κάθε θρησκεία μπορει να επηρεάσει και αρνητικα την συμπεριφορα.
Διαφωνησα στο οτι ειναι ισλαμοφοβικος ο λόγος της και είπα ότι βάζετε αποσπάσματα από αυτά που γράφει αλλοιώνοντας το νόημα.
Επίσης κάνετε συνέχεια αναφορά σε μια ανατριχιαστική εγκληματική ενεργεια λες και έχει καμία σχέση με το θέμα.. Λες και θα την επικροτούσε κανείς επειδή δε του άρεσε το ισλαμικό στοιχείο σε ένα ταξίδι του..
 

e-mitsus

Member
Μηνύματα
59
Likes
342
Επόμενο Ταξίδι
Μάλτα
Μερικοί και... μερικές, πιάνεστε από μια λέξη και μετατρέπετε το travelstories σε politicalstories δείχνοντάς μας(λες και σας ρώτησε κανείς!) τις πολιτικές σας πεποιθήσεις.Το νήμα είναι χώρες ή πόλεις που σας άρεσαν ή σας απογοήτευσαν και όχι τι θα ψηφίσετε στις εκλογές...!
 

viktoria

Member
Μηνύματα
168
Likes
436
Μερικοί και... μερικές, πιάνεστε από μια λέξη και μετατρέπετε το travelstories σε politicalstories δείχνοντάς μας(λες και σας ρώτησε κανείς!) τις πολιτικές σας πεποιθήσεις.Το νήμα είναι χώρες ή πόλεις που σας άρεσαν ή σας απογοήτευσαν και όχι τι θα ψηφίσετε στις εκλογές...!
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
 

buffon85

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.560
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
Η πόλη μου άρεσε πολύ περισσότερο από ότι περίμενα, δεν ήταν στα άμεσα σχέδια μου, όπως κ δεν είναι κανένας κοντινός προορισμός γτ τα μαζεύω για τα μακρινά μου. Το αγαπημένο μου όμως στοιχείο ήταν οι μιναρέδες. Τώρα ψαχνομαι μάλλον να ξαναπάω, γτ την προηγούμενη φορά ήμουν πολύ αγχωμενη κ δεν το χάρηκα (είχα συνέντευξη για δουλειά την επόμενη του γυρισμού κ όχι δεν με πήραν)

Μπουρκες κ τέτοια ούτε καν πρόσεξα.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.024
Likes
41.006
@e-mitsus η βαθια ανησυχια για θανατους που προξενουνται απο θρησκευτικο φανατισμο απο οποιαδηποτε θρησκεια προς οποιαδηποτε ειναι ζητημα ανθρωπισμου. Οχι ψηφου στις εκλογες. Πολυ θλιβερα πραγματα διαχρονικα και προς οποιαδηποτε θρησκεια. Γενικα. Και εχουν ξεκαθαριστει απο τον Διαφωτισμο.
Θα επανελθω στην ταξιδιωτικη ταξη.

Εκλεισα με ενα ερωτηματικο για το κρυο 3η φορα στην Κων/πολη για τα Χριστουγεννα. Επαιξαν ρολο και οι φωτο του @georgeant απο το προσφατο ταξιδι του καθως και το οτι απο Θεσσαλονικη που θα βρισκομαι τοτε υπαρχει μεγαλη προσφορα δρομολογιων για Γερμανια την οποια αντιπαθω. Η μεγαλη μου αντιπαθεια:
Ενα διημερο στη Γερμανια, Κολωνια, και η αντιπαθεια ηταν ακαριαια. Ολοι λενε οτι το Βερολινο "δεν ειναι Γερμανια". Ισως το τολμησω γι αυτο. Καποτε. Ισως. Ακομη και την προταση της παρεας μου για Στρασβουργο την απερριψα μην τυχον και μου φανει γερμανο-γαλλικη η πολη. Δεν μπορω να το εξηγησω, μπορει το υφος των ανθρωπων. Νομιζω οτι βρηκα μια εξηγηση γιατι δεν εχω δει ποτε γερμανικη κωμωδια.

Γιατι Χριστουγεννα σε μουσουλμανικη χωρα: ακριβως για να αποφυγω το "πνευμα των Χριστουγεννων". Ουτε οι μπουρκες θα μου χαλασουν τη διαθεση (αν δεν χαλουν τη διαθεση αυτων που τις φορουν, εμενα δεν μου πεφτει λογος) ουτε οι μιναρεδες. Για αυτο ακριβως θα παω.

Μεγαλυτερη απογοητευση ως προς την καθαριοτητα: το Αμστερνταμ. Δεν εχω δει πιο βρομικους δρομους Κυριακη πρωι ποτε.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ουτε ποταμι τοσο βρωμικο,θα συμπληρωσω εγω..Η κρουαζιεριτσα με το καραβακι στο Αμστρενταμ Ιουνη μηνα μου αφησε την αισθηση μιας βολτας σε αποβλητα καθε ειδους υγρης μορφης...Το τετραστερο πανω στον κεντρικο δρομο και απεναντι απο τα καραβακια διεθετε μοκεττα που αν περπατουσες ξυπολητος,η γλιτσα εβγαινε αναμεσα στα δαχτυλα,κι οταν με παπουτσια κολλαγες..Ναι,απο καθαριοτητα και φαγητο,στον πατο...
 

dimaq

Member
Μηνύματα
630
Likes
1.908
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Πιστευω οτι ειναι καλο να μην ειμαστε απολυτοι.οτι δεν αρεσει σε εναν στον αλλον μπορει να αρεσει.Η Πολη για μενα εχει τη γοητεια της θεσης της,με το ενα ποδι στην Ασια,με το αλλο στην ευρωπη κ με μεγαλη ιστορια.Επισης φαινεται η μεγαλη αναπτυξη με τα τεραστια πολυτελη κτιρια αλλα βλεπεις σε αντιθεση και τις φτωχογειτονιες της με τις παραγκες. Συμφωνω με καποιον που ειχε γραψει οτι ειναι η λιγοτερη μουσουλμανικη σε σχεση με τις υπολοιπες χωρες.
Paefstra σε καταλαβαινω εν μερει για την Κολωνια,αλλα αδικεις για μενα,πολυ τη Γερμανια.Εκτος το Βερολινο που ειναι πολυ ενδιαφερον κ εχεις πολλα να δεις,υπαρχουν τοσα αλλα,μερη,γραφικα που ειναι κριμα να μην τα,επισκεφτεις.Πηγαινε πχ στο Μπαμπεργκ, πιστευω θα σ αρεσει πολυ.Δωσε μια ευκαιρια!:)
 

georgeant

Member
Μηνύματα
603
Likes
2.519
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip B. Αμερική
Εκλεισα με ενα ερωτηματικο για το κρυο 3η φορα στην Κων/πολη για τα Χριστουγεννα. Επαιξαν ρολο και οι φωτο του @georgeant απο το προσφατο ταξιδι του καθως και το οτι απο Θεσσαλονικη που θα βρισκομαι τοτε υπαρχει μεγαλη προσφορα δρομολογιων για Γερμανια την οποια αντιπαθω.
Πολύ με κολακεύεις! :) Και πολύ με κάνεις να ζηλεύω να ξέρεις! Ειναι ακόμα πολύ φρέσκιες οι αναμνήσεις της Πόλης. Μήπως να χτυπήσω κι εγώ ένα 3ημεράκι τα Χριστούγεννα εκεί; :p
Να δώσεις οπωσδήποτε μια ευκαιρία στο Στρασβούργο. Είναι πα-νε-μορ-φο. Κι αν έχεις χρόνο να πεταχτείς μέχρι Colmar και πέριξ. Α, και να φας ένα απίστευτα βρωμερό τυρί, το munster. Δεν άντεξα να το δοκιμάσω, βρωμοκοπάει. Αλλά θυμάμαι ακόμα το γέλιο που είχαμε ρίξει. :p

Να πω κι εγώ ότι μια πόλη που ήταν δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο και πήγα με πολύ χαμηλές προσδοκίες ήταν η Κων/πολη. Ξετρελάθηκα, την ερωτεύτηκα και ανυπομονώ να ξαναπάω! Το ίδιο ευχάριστο συναίσθημα ένιωσα και για το Λονδίνο, που πριν πάω είχα ακούσει τα χειρότερα από φίλους και γνωστούς, αλλά έγινε από τις αγαπημένες μου πόλεις.
Από την άλλη, μια πόλη που πήγα με πολύ υψηλές προσδοκίες και απογοητεύτηκα κάπως ήταν το Βερολίνο. Δεν είναι ακριβώς ότι δεν μου άρεσε, αλλά έφυγα με ένα κάπως χλιαρό συναίσθημα. Νομίζω την θεωρώ κάπως αδιάφορη ως πόλη για τα δικά μου γούστα σε σχέση με άλλες που έχω επισκεφτεί.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.395
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom