Καμπότζη Λάος Ταϊλάνδη «Holiday in Cambodia» κι άλλες ιστορίες από την Ινδοκίνα

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Ωραίο φαίνεται το χωριό...Είχα 3 μισή μέρες στο Siem Reap και προτίμησα να βγαλω το τριήμερο πάσο για Angwor Wat.Δεν το μετανιώνω ,ήταν απίστευτα,απλά σκεφτομαι ότι ίσως έπρεπε να "κολλήσω" καμία μέρα παραπάνω στην περιοχή...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μόλις τώρα ανακάλυψα την καινούρια ταξιδιωτική σου ιστορία. Εξαιρετικά! Περιμένω και τη συνέχεια!
Καλώς ήρθες κι ευχαριστώ και πάλι για την έμμεση βοήθεια σου. :)
Στη δική μου επίσκεψη δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να δω πώς είναι εσωτερικά ένα ξύλινο σπίτι (ούτε βέβαια πιω μπίρα 😂). Χαίρομαι που το βλέπω στις φωτογραφίες σου!
Όπως λέω και στην εξιστόρηση, πολύ πιθανό να μην ήταν τελικά και τόσο αυθόρμητη η επίσκεψη στο σπίτι, ωστόσο δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Η εμπειρία ήταν καταπληκτική, άξιζε τον κόπο, όπως ίσως ανάλογα αξίζει περισσότερο η επίσκεψη τους μήνες που το μέρος πλημμυρίζει.

Καταπληκτικές εικόνες! Είμαι απολύτως βέβαιη ότι η συνέχεια της ιστορίας μάς επιφυλάσσει συγκλονιστικότερες στιγμές και εκπλήξεις! Μένω συντονισμένη καταγράφοντας μέχρι και την τελευταία λέξη!
Ευχαριστώ για τα πολύ ωραία σου λόγια Klair, με τιμούν.
Έτσι όπως το βλέπω κι εγώ τώρα νομίζω ότι αυτό και τα επόμενα 2-3 κεφάλαια κρύβουν τις πιο πετυχημένες φωτογραφίες της ιστορίας, αν κι έπεται το Λάος. Εδώ είστε για να κρίνετε. ;)

Ωραίο φαίνεται το χωριό...Είχα 3 μισή μέρες στο Siem Reap και προτίμησα να βγαλω το τριήμερο πάσο για Angwor Wat.Δεν το μετανιώνω ,ήταν απίστευτα,απλά σκεφτομαι ότι ίσως έπρεπε να "κολλήσω" καμία μέρα παραπάνω στην περιοχή...
Όχι βέβαια, τι να μετανιώσεις όταν πρόκειται για Angkor Wat, κάτι τέτοιο προτείνω κι εγώ ασχέτως που δε το πράξαμε, αλλά ας μη βιαστώ γιατί έπεται το κεφάλαιο που τα αναλύω όλα.;)
Είναι δεδομένο όμως πως και τα «τριγύρω» της πόλης άξιζαν το χρόνο τους. Δεν είναι μόνο το Kampong Phluk όπου αν το ξέραμε θα κάναμε σίγουρα και μία διανυκτέρευση για το ωραίο της υπόθεσης, αλλά και μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες εκδρομούλες σε χωριά, καταρράκτες κτλ.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
κι από την άλλη τα βίντεο που μας έδειχνε ο Τομ στο κινητό του κάνοντας τις ίδιες διαδρομές στη βροχερή περίοδο με βάρκα, μη μπορώντας να κατανοήσουμε ότι πρόκειται για το ίδιο μέρος!
Έτοιμη η δικαιολογία για να ξαναπάς. Να δεις πως είναι το χωριό με τα νερά ψηλά...
:haha: :haha: :haha:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έτοιμη η δικαιολογία για να ξαναπάς. Να δεις πως είναι το χωριό με τα νερά ψηλά...
Να σου πω την αλήθεια το σκεφτήκαμε και το συζητήσαμε επιτόπου. :haha:
Ήταν αδιανόητο, αν δε το έβλεπα με τα μάτια μου δε θα μπορούσα να το πιστέψω.
Οι δρόμοι που περπατούσαμε ποτάμια, με 4-5 μέτρα νερού παραπάνω, εκπληκτικά πράγματα!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Ρε θα τον αφήσετε να γράψει καμία σειρά. 4 σελίδες φτάσαμε και ούτε 5 σειρές έγραψε :haha:

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Καλώς ήρθες κι ευχαριστώ και πάλι για την έμμεση βοήθεια σου. :)
Αυτό νομίζω είναι κάτι δεδομένο στο φόρουμ. Εκτός από πληροφορίες για τους προορισμούς μας, παίρνουμε και ιδέες από τις αφηγήσεις των άλλων. Καλή ώρα, έχω μόλις επιστρέψει από τις Αζόρες, οι οποίες ενώ αρχικά δεν βρίσκονταν στις ταξιδιωτικές προτεραιότητές μου, άλλαξε άρδην η κατάταξή τους μετά την ανάγνωση σχετικής ιστορίας.
Και εγώ έχω πάρει ιδέες από τις περιγραφές των ταξιδιών σου (εξάλλου είσαι πολυγραφότατος), ενώ χαίρομαι που απ' ό,τι βλέπω το τελευταίο διάστημα μάλλον κινούμαστε στις ίδιες περιοχές.

Δεν είναι μόνο το Kampong Phluk όπου αν το ξέραμε θα κάναμε σίγουρα και μία διανυκτέρευση για το ωραίο της υπόθεσης, αλλά και μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες εκδρομούλες σε χωριά, καταρράκτες κτλ.
Επειδή λόγω χρόνου δεν ξέφυγα από το κλασικό Άνγκορ/Τόνλε, αδημονώ να διαβάσω και για τις εκδρομούλες!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Επειδή λόγω χρόνου δεν ξέφυγα από το κλασικό Άνγκορ/Τόνλε, αδημονώ να διαβάσω και για τις εκδρομούλες!
Παρομοίως κι εμείς, παρόλο που είχα σταμπάρει εξορμήσεις όπως το Phnom Kulen για παράδειγμα, δε κατέστη δυνατό να κάνουμε τίποτα περισσότερο. Ήθελε τουλάχιστον μια μέρα παραπάνω στην περιοχή, εκεί καταλήγω.
Εκτός από πληροφορίες για τους προορισμούς μας, παίρνουμε και ιδέες από τις αφηγήσεις των άλλων.
Αμέτρητες ιδέες πραγματικά, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είναι δεδομένο ότι πολλές φορές αλληλοπαρασυρόμαστε μέσα από αφηγήσεις. ;)

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Παρομοίως κι εμείς, παρόλο που είχα σταμπάρει εξορμήσεις όπως το Phnom Kulen για παράδειγμα, δε κατέστη δυνατό να κάνουμε τίποτα περισσότερο. Ήθελε τουλάχιστον μια μέρα παραπάνω στην περιοχή, εκεί καταλήγω.
Ουπς! Λάθος! Νόμιζα ότι καταφέρατε να κάνετε και άλλες εξορμήσεις.

Ρε θα τον αφήσετε να γράψει καμία σειρά. 4 σελίδες φτάσαμε και ούτε 5 σειρές έγραψε :haha:
Σταματώ όμως το κουβεντολόι, γιατί θα μας κυνηγήσει ο makisg.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.040
Μέλη
39.757
Νεότερο μέλος
Bandit7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα