GTS
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο
- Κεφάλαιο 3ο
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Κεφάλαιο 6ο (Άγρια νύχτα Νο1)
- Κεφάλαιο 7ο
- Κεφάλαιο 8ο
- Κεφάλαιο 9ο
- Κεφάλαιο 10ο
- Κεφάλαιο 11ο
- Κεφάλαιο 12ο
- Κεφάλαιο 13ο][media=youtube]-LBomVi5bn4[/media
- Κεφάλαιο 14ο
- Κεφάλαιο 15ο][media=youtube]hWBb52NSe_Y[/media
- Κεφάλαιο 16ο (Τη νύχτα που βγήκαν οι σκορπιοί)
- Κεφάλαιο 17ο][media=youtube]_Ca4-J1Riko[/media
- Κεφάλαιο 18ο
- Κεφάλαιο 19ο
- Κεφάλαιο 20ο][media=youtube]5nqjmy2BaTc[/media
- Κεφάλαιο 21ο
- Κεφάλαιο 22ο][media=youtube]Ak1mT9NLvOU[/media
- Κεφάλαιο 23ο
- Κεφάλαιο 24ο
- Κεφάλαιο 25ο
- Κεφάλαιο 26ο
- Κεφάλαιο 27ο
- Κεφάλαιο 28ο (Η επίθεση των ελεφάντων)
- Κεφάλαιο 29ο (Τη νύχτα που βρυχώνται τα λιοντάρια)
- Κεφάλαιο 30ο
- Κεφάλαιο 31ο
Ο ήλιος έχει ανατείλει για τα καλά, όταν ο αρσενικός αποφασίζει να μας πλησιάσει...κάθομαι και τον παρατηρώ με προσοχή καθώς βαδίζει προς τη πλευρά μου, κάθομαι αριστερά και πίσω...χαμηλώνω τη μηχανή όταν το λιοντάρι με πλησιάζει στα 3-4 μέτρα....με προσπερνάει καθώς το ενδιαφέρον του περιορίζεται στο τρέιλερ που είναι ακόμα προσκολλημένο στο τζιπ. Όλοι περιμένουμε να εμφανιστεί από την άλλη πλευρά....

Όμως τίποτα....ο βασιλιάς των ζώων, αφού μυρίζει καλά το τρέιλερ, εμφανίζεται από τη πλευρά μου και πάλι, βαδίζοντας ακριβώς πλάι στο όχημα και προς τα μένα, έρχεται κατευθείαν πάνω μου. Με το που με πλησιάζει στα 1-2 μέτρα, νιώθω την απειλή. Είμαι σε απόσταση βολής πια, με ένα τίναγμα του χεριού του μπορεί να κόψει το δικό μου, να το ξεριζώσει από τον ώμο μου σα κλαδάκι. Ο εγκέφαλός μου δε διστάζει και δίνει την εντολή, με την οποία τινάζομαι προς τα πίσω απότομα, σαν να προσπάθησε το ζώο να με αρπάξει. Η κίνησή μου τρομάζει το λιοντάρι, το οποίο με ένα μικρό πήδημα τινάζεται λίγο πιο μακριά, περπατώντας πλέον απομακρυνόμενο, αδιάφορο για τη παρουσία μας....η καρδιά μου χτυπάει δυνατά, βρέθηκα τόσο κοντά με ένα τόσο υπέροχο ζώο.....και ευτυχώς είμαι ακόμα αρτιμελής.

Όμως τίποτα....ο βασιλιάς των ζώων, αφού μυρίζει καλά το τρέιλερ, εμφανίζεται από τη πλευρά μου και πάλι, βαδίζοντας ακριβώς πλάι στο όχημα και προς τα μένα, έρχεται κατευθείαν πάνω μου. Με το που με πλησιάζει στα 1-2 μέτρα, νιώθω την απειλή. Είμαι σε απόσταση βολής πια, με ένα τίναγμα του χεριού του μπορεί να κόψει το δικό μου, να το ξεριζώσει από τον ώμο μου σα κλαδάκι. Ο εγκέφαλός μου δε διστάζει και δίνει την εντολή, με την οποία τινάζομαι προς τα πίσω απότομα, σαν να προσπάθησε το ζώο να με αρπάξει. Η κίνησή μου τρομάζει το λιοντάρι, το οποίο με ένα μικρό πήδημα τινάζεται λίγο πιο μακριά, περπατώντας πλέον απομακρυνόμενο, αδιάφορο για τη παρουσία μας....η καρδιά μου χτυπάει δυνατά, βρέθηκα τόσο κοντά με ένα τόσο υπέροχο ζώο.....και ευτυχώς είμαι ακόμα αρτιμελής.
Attachments
-
7,2 KB Προβολές: 3.299