Αγκίστρι Αγκιστρι - tips και αποριες

redonto

Member
Καλημέρα στην παρέα! Σκέφτομαι να πάω λίγες μέρες στο Αγκίστρι, δεν έχω ξαναπάει και θέλω να ρωτήσω που είναι η καλύτερα να μείνει κάποιος στη Σκάλα ή στους Μύλους? Δεν θέλω πολύ φασαρία το βράδυ, κανένα χαλαρό ποτάκι αλλά να μην είναι κ νέκρα. Θα μείνω καθημερινές όχι ΣΚ δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά. Γενικά ότι πληροφορίες έχετε θα βοηθούσαν

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Καλημέρα στην παρέα! Σκέφτομαι να πάω λίγες μέρες στο Αγκίστρι, δεν έχω ξαναπάει και θέλω να ρωτήσω που είναι η καλύτερα να μείνει κάποιος στη Σκάλα ή στους Μύλους? Δεν θέλω πολύ φασαρία το βράδυ, κανένα χαλαρό ποτάκι αλλά να μην είναι κ νέκρα. Θα μείνω καθημερινές όχι ΣΚ δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά. Γενικά ότι πληροφορίες έχετε θα βοηθούσαν
Καλύτερα και όχι απαγορευτικά μακριά απο Σκάλα είναι το Μεγαλοχώρι ( Μυλοι). Εκεί έμεινα πριν δυο χρόνια με το voucher tourism 4 all στο Nautilus Nontas Hotel πάνω στην παραλία με θέα το λιμάνι και με άμεση προσβαση στις δυο παραλίες της περιοχής.

Εχει ζωή το βράδυ αλλά και ησυχία, χωρίς τον χαμό της Σκάλας που ούτε θάλασσα ούτε παροχές ευχαριστήθηκα. Λίγο ανηφόρα για να ανέβεις για ψώνια ή φαγητό στο κέντρο του Μεγαλοχωρίου. Επίσης να έχεις υπόψην σου πως εκεί φτάνουν και τα flydolphins αν τα προτιμήσεις και δεν θα χρειαστείς μετακίνηση απο και προς Σκάλα.

Το μόνο αρνητικό είναι πως αν θελήσεις να μετακινηθείς με το λεωφορείο που ξεκινάει απο Σκάλα για Απόνησο Δραγκονέρα κλπ είναι απίθανο να βρεις θέση ή αν είναι ώρα αιχμής απλά θα περάσει χωρίς να σταματήσει.

Εξυπηρετούν όμως αρκετά καλά και ιδιωτικά ταξί που αν έχουν και άλλα άτομα για την διαδρομή εχουν χαμηλό σχετικά κόστος όπως και ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα ή σκούτερ.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.818
Νεότερο μέλος
shahrukhkhan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom