Αγορά βαλίτσας – χειραποσκευής

Aptaliko

Member
Μηνύματα
57
Likes
30
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Εγώ αγόρασα μία σκληρή μεγάλη βαλίτσα πέρισυ στο Παρίσι με 55? και άλλη μία ίδια φέτος στο Λονδίνο με 50? ανώνυμες και οι 2. Έχουν υποστεί τα σχετικά σημάδια αλλά αντέχουν, αν βγάλουν 4-5 ταξίδια ακόμα θεωρώ ότι αποσβαίνουν τα χρήματα τους.
 

pecora nera

Member
Μηνύματα
55
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
σιγκαπουρη-πουκετ
επειδη πιστευω οτι ειναι ωραιο να εχεις μια καλη βαλιτσα αν θες να ταξιδευεις συχνα και εχεις παθος σκεφτομαι σε λιγα χρονια να κανω μια αγορα-επενδυση σε μια βαλιτσα samsonite,delsey η καποια καλή τέλος παντων..
προς το παρον εχω βολευτει 2 -διακριτικοτατες ροζ χαχα- βαλιτσες η μια λιγο πιο μεγαλη απο την αλλη απο την carpisa μια ιταλικη μαρκα με τσαντες κλπ..δεν τις πηρα φτηνα ηταν δωρο 160 και οι δυο..(πριν απο λιγο εμαθα για το outlet που ειπωθηκε...κριμα να μην το ξερω..)
δεν ξερω ποσο θα αντεξουν παντως με εχουν βγαλει ασπροπροσωπη σε 5-6 ταξιδια ηδη..
:pμονο στο αεροδρομιο εχει τετοιο καταστημα ??μπορω να βρω κι αλλου μηπως??
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.721
Likes
14.816
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλό είναι όταν αγοράζουμε βαλίτσα να προσέχουμε να μην έχει πολλές προεξοχές.
π.χ. να μην προεξέχουν οι μεντεσέδες της καθώς και να μην έχουν μεγάλες περιστρεφόμενες ρόδες, (υπάρχουν βαλίτσες σκληρές οι οποίες έχουν μεντεσε σε όλη τους τη βάση σαν να είναι ραφή -δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω - και οι ρόδες τους οι μισές είναι καλυμένες ) νομίζω οτι είναι ότι καλύτερο.
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
μονο στο αεροδρομιο εχει τετοιο καταστημα ??μπορω να βρω κι αλλου μηπως??

αν εννοεις το outlet της samsonite ...ναι στο αεροδρόμιο...πιθανόν να εχει και το άλλο factory outlet που ειναι στην Πειραιώς.. δεν γνωριζω γιατι δεν ειναι η περιοχή μου και δεν το επισκεπτομαι....επικοινωνησε μαζί τους για να ρωτήσεις.



__________________
 
Μηνύματα
52
Likes
9
Για αγορά βαλιτσας samsonite,delsey ή μανταρινο στο empoly outlet Ν.Ιωνια.Πηρα το καλοκαιρι μεγαλη βαλιτσα delsey 93 ευρω.Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το χρωμα καφε-μωβ,αλλα η τιμη ηταν καλη.Eπισης στην Ερμου κατεβαινοντας αριστερα μετα το πεζοδρομο που βγαινει στη μητροπολη εχει μια ταμπελα stoke και κατεβαινετε στο υπογειο αυτη την εποχη εχει αρκετες βαλιτσες περασα πριν μια εβδομαδα
 

Clemence

Member
Μηνύματα
305
Likes
80
είχα πάρει μια τροχήλατη μικρή βαλίτσα στη ρώμη από ένα benetton στο κέντρο το μακρινό 1996 και εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη μου! φέτος πήρα μια παρόμοια, ίδιου μεγέθους, πολύ ακριβή αλλά πανέμορφη από ένα κατάστημα στην πατησίων, και φροντίζω να βρίσκονται πάντα μία σε κάθε σπίτι μου για κάθε ενδεχόμενο! έτσι κι αλλιώς μετά από άπειρα ταξίδια που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι less is more σε ότι αφορά το τι κουβαλάμε μαζί μας στα ταξίδια - αλλά ομολογώ ότι είναι θέμα πείρας και σοφίας η αφαίρεση ...
 

xenos

Member
Μηνύματα
2.414
Likes
804
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Να δινετε μεγαλη σημασια και στο βαρος που εχει η βαλιτσα.

Συνηθως αυτες με τα ροδακια τα εχουν τα κιλακια τους,και δεν θελει και μεγαλη προσπαθεια για να βγεις υπερβαρος στο ζυγι,οταν επιστρεφεις απο καμμια Ασιατικη χωρα....λεμε τωρα.

Υγ.Αμα δεν ηταν ban η Ρενατα θα σας εκανε μια καλη αναλυση τι σημαινει να βγεις υπερβαρος στο αεροπλανο,και πως αντιμετωπιζετε.:D
 

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
να τρως τα κάσιους με τις χούφτες? :p

οφ τοπίκ: γτ είναι banned η Ρενάτα?
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Μανταρινο και delsey εχει και ο Fokas Stock στην εθνικη οδο αθηνων-λαμιας. Πολυ καλες τιμες νομιζω. Σακος delsey με 24 ευρω και βαλιτσα απο 107 νομιζω, σκληρη χειραποσκευη.

Βρηκα χειραποσκευη με 20 ευρω στο ιδιο καταστημα. Ειναι μαρκα odysseus. Τη γνωριζει κανεις ή ειναι μαρκα μ'εκαψες;;;

Εχω βρει και carpisa αλλα με 70 ευρω η σκληρη και 30 ή 50 η υφασματινη. Δε ξερω πως να κρινω αν ειναι καλη απλα βλεποντας τη. Δε ξερω τι να προσεξω περα απο το βαρος. Θελω να'ναι ανθεκτικη κυριως στα ροδακια. Να μη μου μεινουν στο χερι γιατι προκειται να τη χρησιμοποιω αρκετα.
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Θελω να'ναι ανθεκτικη κυριως στα ροδακια. Να μη μου μεινουν στο χερι γιατι προκειται να τη χρησιμοποιω αρκετα.
Κοίτα, αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ, εξετάζοντας τη βαλίτσα μου σε σχέση με βαλίτσες φίλων που έχουν διάφορα προβληματάκια είναι ότι βολεύει πολύ το σημείο που είναι ανάμεσα από τα ροδάκια, και για αρκετά εκατοστά πάνω από τα ροδάκια, να είναι καλυμμένο με κάποιο άλλο υλικό και να μην έχει μόνο το ύφασμα με το οποίο είναι φτιαγμένη η υπόλοιπη βαλίτσα. Να είναι δηλαδή ενισχυμένο αυτό το σημείο. Πολλές φορές όταν δυσκολεύομαι να την ανεβάσω σε κάποιο πεζοδρόμιο, απλά την τραβάω από το χερούλι (δεν τη σηκώνω δηλαδή) και το κάτω σημείο αν ήταν από απλό ύφασμα θα φθειρόταν, ενώ τώρα που είναι ενισχυμένο απλά έχει κάποιες γρατζουνιές.
 

peter75rhodes

Banned
Μηνύματα
329
Likes
99
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
samsonite

Εγώ είμαι στη δεύτερη samsonite μέσα σε 3 χρόνια μιας και το έχω παρακάνει με τα ταξιδάκια... Συμφέρει να πάρει κανείς μια επώνυμη παρά μια οποιαδήποτε εκτός και αν ταξιδεύει μια φορά το χρόνο...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.785
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom