Αγορά βαλίτσας – χειραποσκευής

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Γουατ;;Μήπως κανεις λαθος; Μπορεί και να εχω αλλαξει 40 βαλίτσες στα χρόνια που ταξιδευω, ποτε δε μου είπαν όχι, 10+ εταιρείες. Επισκευή ποτέ, πάντα καινούρια δινουν, επιτόπου στο αεροδρόμιο. Άσε που σε αφήνουν να κρατήσεις την παλιά.

Το ζητάς στο γκισέ lost and found στο αεροδρόμιο αφιξης;
Εννοείται ότι πήγα εκεί και μου είπαν ότι δεν προβλέπεται τέτοια επιδιορθωση. Έκανα επιτόπου αρχικό αίτημα και μετά έστειλα γραπτό αίτημα στην aegean με συνημμένες φωτογραφίες της ζημιάς.
Νομίζω ότι πρέπει να είναι μεγάλη η ζημιά για να στην αντικαταστήσουν.
Σε μένα έχουν αντικαταστήσει σπασμένο χερούλι σε ακριβή πλαστική βαλίτσα αλλά ποτέ δεν δέχτηκαν να μου δώσουν καινούρια βαλίτσα.
Συνάδελφος που είχε μαζί του μια μισοχαλασμένη φθηνή πλαστική χειραποσκευή του την αντικατέστησαν αμέσως και του την έστειλαν και στο σπίτι.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πρεπει να πας στα lost and found πριν βγεις απο το αεροδρομιο.
Εκεί πηγαίνω πάντα. Μάλιστα βγάζω και φωτογραφίες τις βαλίτσες μου πριν τις παραδώσω για να έχω αποδεικτικά σε περίπτωση που προκαλέσουν κάποια ζημιά.
Ποτέ δεν μου έχουν αντικαταστήσει φθαρμένη βαλίτσα.

AERAS

Member
Μηπως η αντικατάσταση εξαρτάται και από το πόσο συχνός πελάτης είναι ο καθένας? Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά θεωρώ κάτι θα έχουν προβλέψει στο ενδεχόμενο που ο καθένας προφασιζοταν κάποιο λόγο για να πάρει καινούρια βαλίτσα

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μηπως η αντικατάσταση εξαρτάται και από το πόσο συχνός πελάτης είναι ο καθένας? Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά θεωρώ κάτι θα έχουν προβλέψει στο ενδεχόμενο που ο καθένας προφασιζοταν κάποιο λόγο για να πάρει καινούρια βαλίτσα
Τότε θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο από αυτό που συνέβη. Θα έπρεπε δηλαδή να μην εξυπηρετούν εμένα 2-3 φορές το χρόνο που το έχω κάνει σύστημα και να εξυπηρετούν τον πελάτη που μια φορά τη δεκαετία τους πήγε σπασμένη βαλίτσα.

Εκτός κι αν έκριναν ότι η φθορά/βλάβη δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογεί αντικατάσταση... οπότε βάζεις εσύ ένα χεράκι ώστε να τη δικαιολογεί. Μου έχει τύχει (δις κιόλας) να έρθει υπάλληλος στο σπίτι για επισκευή, να κρίνει ότι η φθορά δεν είναι αρκετή... και φρόντισε να γίνει γιατί γι αυτόν ήταν λιγότερη δουλειά να μου ΄φερει μια καινούρια παρά να ψάχνει να βρίσκει πχ ροδάκια και να το κολλήσει στην υπάρχουσα.

Kor75

Member
Μου έχει τύχει δύο φορές, πρόσφατα σχετικά με την aegean. Την 1η μου αποζημίωσαν τη βαλίτσα κανονικά, τη 2η παρέλαβαν κι επισκεύασαν την αποσκευή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.402
Μέλη
40.035
Νεότερο μέλος
Fay Dem

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom