TsAnn
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περού
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Προγραμματισμός
- Bali
- Photos Bali
- Σίδνεϋ
- Photos Sydney
- Μελβούρνη
- Photos Μελβούρνη
- Περιπέτεια στο ταξίδι προς Langkawi
- Langkawi
- Photos Langkawi
- Georgetown, Penang
- Photos Georgetown
- Malacca
- Photos Malacca
- Kuala Lumpur
- Photos Kuala Lumpur
- Δελχί
- Δελχί συνέχεια
- Photos Δελχί
- Agra
- Photos Agra
- Τζαϊπούρ
- Photos Τζαϊπούρ
- Τζόντπουρ
- Photos Τζόντπουρ
- Δελχί 2ος γύρος
- Photos Δελχί (2)
- Βαρανάσι
- Photos Βαρανάσι
- Δελχί 3ος γύρος
- Photos Δελχί (3)
- Επίλογος
Προγραμματισμός
Δεν υπήρχε αυτήν την φορά κανένα ξεκάθαρο πλάνο στο κεφάλι μου. Εγώ Λατ. Αμερική ήθελα για φέτος
Κάτι όμως η προσφορά της Σκουτ πάλι, κάτι οι Pearl Jam που ήθελα διακαώς να δω, κάτι το Μπαλί που μου ξανακλεινε το μάτι, κλείνω το εισιτήριο της συναυλίας και το αεροπορικό Αθήνα - Μπαλί και για 3μερες μετά το Μπαλί - Σίδνεϊ.
Όχι ότι είναι αρκετές, αλλά έφταναν για αυτά που ήθελα.
Είχα αποφασίσει πως από κει και πέρα θα το άφηνα λίγο φλου. Αναλόγως του τελικού μπάτζετ θα πήγαινε. Είτε σε κάνα νησάκι του Ειρηνικού

είτε περισσότερη Αυστραλία (πιο ρεαλιστικό), είτε στις τσαμπιλες της ΝΑ Ασίας πάλι (δεν μου πολύ άρεσε η ιδέα, αλλά οκ). Το πολύ πολύ, θα έκοβα μέρες.
Έλα όμως που ήρθε η κολλητή και μου λέει ρε, θα ήθελα να πάμε Ινδία
Όνειρο ζωής κι αυτό, αλλά δύσκολο, το ήξερα και το φοβόμουν με όσα είχα ακούσει.
Δεν έχω και καμιά τρελή εμπειρία σε ταξίδια κι εκείνη ακόμα χειρότερα (σε εκτός Ευρώπης ένα Μπαλί) κι από οργάνωση 0.
Ψήθηκα άσχημα ωστόσο κι άρχισα να σκέφτομαι εναλλακτικές καθώς οι μέρες της Ινδίας ήταν συγκεκριμένες. 21δεκ. - 5ιαν.
Κάνοντας συνδυασμούς αεροπορικών κι ημερομηνιών (δεν υπήρχε περιθώριο τελευταίας στιγμής) κατέληξα στο εξής πλάνο: Σίδνεϊ - Λανγκαβι μέσω Σιγκαπούρης και Κουάλα Λουμπούρ - Δελχί.
Σιγά μην ήταν τόσο απλό. Σχεδόν μισό χρόνο με εισιτήρια ασχολιόμουν.
Η αλλαγή της Σκουτ στο εισιτήριο Σίδνεϊ - Λανγκαβι σε πολύωρη αναμονή στην Σιγκαπούρη, μου έδωσε την δυνατότητα να το μετακινήσω σε άλλη ημερομηνία ούτως ώστε να βάλω και την Μελβούρνη στο πλάνο.
Δυστυχώς, χωρίς να μπορώ να αλλάξω και το αεροδρόμιο επιβίβασης χωρίς έξτρα χρέωση, αποφάσισα πως αξίζει η ταλαιπωρία της αναχώρησης απ' την χώρα.
Που να 'ξερα σε τι έμπλεκα με αυτή την κίνηση.
Κλείνω και το αεροπορικό Μελβούρνη - Σίδνεϊ και καταλήγω σε 8ημ στην Αυστραλία.
Δεν υπήρχε αυτήν την φορά κανένα ξεκάθαρο πλάνο στο κεφάλι μου. Εγώ Λατ. Αμερική ήθελα για φέτος

Κάτι όμως η προσφορά της Σκουτ πάλι, κάτι οι Pearl Jam που ήθελα διακαώς να δω, κάτι το Μπαλί που μου ξανακλεινε το μάτι, κλείνω το εισιτήριο της συναυλίας και το αεροπορικό Αθήνα - Μπαλί και για 3μερες μετά το Μπαλί - Σίδνεϊ.
Όχι ότι είναι αρκετές, αλλά έφταναν για αυτά που ήθελα.
Είχα αποφασίσει πως από κει και πέρα θα το άφηνα λίγο φλου. Αναλόγως του τελικού μπάτζετ θα πήγαινε. Είτε σε κάνα νησάκι του Ειρηνικού

Έλα όμως που ήρθε η κολλητή και μου λέει ρε, θα ήθελα να πάμε Ινδία

Δεν έχω και καμιά τρελή εμπειρία σε ταξίδια κι εκείνη ακόμα χειρότερα (σε εκτός Ευρώπης ένα Μπαλί) κι από οργάνωση 0.
Ψήθηκα άσχημα ωστόσο κι άρχισα να σκέφτομαι εναλλακτικές καθώς οι μέρες της Ινδίας ήταν συγκεκριμένες. 21δεκ. - 5ιαν.
Κάνοντας συνδυασμούς αεροπορικών κι ημερομηνιών (δεν υπήρχε περιθώριο τελευταίας στιγμής) κατέληξα στο εξής πλάνο: Σίδνεϊ - Λανγκαβι μέσω Σιγκαπούρης και Κουάλα Λουμπούρ - Δελχί.
Σιγά μην ήταν τόσο απλό. Σχεδόν μισό χρόνο με εισιτήρια ασχολιόμουν.
Η αλλαγή της Σκουτ στο εισιτήριο Σίδνεϊ - Λανγκαβι σε πολύωρη αναμονή στην Σιγκαπούρη, μου έδωσε την δυνατότητα να το μετακινήσω σε άλλη ημερομηνία ούτως ώστε να βάλω και την Μελβούρνη στο πλάνο.
Δυστυχώς, χωρίς να μπορώ να αλλάξω και το αεροδρόμιο επιβίβασης χωρίς έξτρα χρέωση, αποφάσισα πως αξίζει η ταλαιπωρία της αναχώρησης απ' την χώρα.
Που να 'ξερα σε τι έμπλεκα με αυτή την κίνηση.
Κλείνω και το αεροπορικό Μελβούρνη - Σίδνεϊ και καταλήγω σε 8ημ στην Αυστραλία.
Last edited by a moderator: