Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Τώρα είδα το μνμ σου, 31 Οκτωβρίου αυτή την Παρασκευη θα πάω
Τελικά μου άρεσε πάρα πολύ ο Φάουστ. Μου άρεσε αυτή η πιο ας πούμε "βύθιση στις σκοτεινές εκφάνσεις της λίμπιντο" προσέγγιση του Άρη Μπινιαρη και νομίζω έγινε πολύ καλή δουλειά κ σε επίπεδο κινησιολογίας, μουσικής, και φωτισμων! Ο δε Χάρης Φραγκουλης στο ρόλο κάτι παραπάνω από εξαιρετικός!!!

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Το βάζω εδώ καθώς στο νήμα Black Friday μονοπωλεί ο Κωτσόβολος.

Αθηναϊκά Θέατρα | Εισιτήρια online!
Η μεγαλύτερη θεατρική προσφορά της χρονιάς είναι εδώ. Για μόνο 24 ώρες, από 1 Δεκεμβρίου 00:00 έως 23:59, μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις που παίζονται 1–22 Δεκεμβρίου, στην τιμή των 10€, χωρίς κανέναν περιορισμό ζώνης.
Όλες οι παραστάσεις, όλες οι θέσεις, όλα τα εισιτήρια!
Απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό CYBER στο more.com κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας

🔥 Cyber Monday: Όλες οι παραστάσεις με 10€ — μόνο για 24 ώρες!

afrodite39

Member
Το βάζω εδώ καθώς στο νήμα Black Friday μονοπωλεί ο Κωτσόβολος.

Αθηναϊκά Θέατρα | Εισιτήρια online!
Η μεγαλύτερη θεατρική προσφορά της χρονιάς είναι εδώ. Για μόνο 24 ώρες, από 1 Δεκεμβρίου 00:00 έως 23:59, μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις που παίζονται 1–22 Δεκεμβρίου, στην τιμή των 10€, χωρίς κανέναν περιορισμό ζώνης.
Όλες οι παραστάσεις, όλες οι θέσεις, όλα τα εισιτήρια!
Απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό CYBER στο more.com κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας

🔥 Cyber Monday: Όλες οι παραστάσεις με 10€ — μόνο για 24 ώρες!
Ενώ μου βγάζει ότι ο κωδικός είναι έγκυρος
Δεν κάνει καμιά έκπτωση στα εισιτήρια
το δοκίμασα σε πάνω από τρεις παραστάσεις….

Evi_Stav

Member
Ενώ μου βγάζει ότι ο κωδικός είναι έγκυρος
Δεν κάνει καμιά έκπτωση στα εισιτήρια
το δοκίμασα σε πάνω από τρεις παραστάσεις….
Αφού βάλεις τον κωδικό, θα πρέπει στον τιμοκατάλογο από κάτω να διαλέξεις CYBER MONDAY από το dropdown.
1764594039351.png

Τέλεια προσφορά! Έκλεισα 2 παραστάσεις :D

varioAthens

Member
Ειδα την παρασταση «Οταν Εκλαψε ο Νιτσε» και μου αρεσε παρα πολυ! Ειναι απαιτητικη σαν παρασταση, πολλα και βαθυστοχαστα τα νοηματα και απαιτειται το 100% της προσοχης σου για να τα αφομοιωσεις, ομως τελικα φευγεις με πολλη τροφη για σκεψη και συζητηση. Την προτεινω!
Αντιθετα, πριν δυο εβδομαδες ειδα «Ποιος Φοβαται την Βιρτζινια Γουλφ» και δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα… Ενω ολα ηταν «σωστα» (αποδοση, σκηνοθεσια, ερμηνειες) σαν κατι δεν μου «κολλαγε»… ισως σε καποιες φασεις που το παιξιμο του Κυριακιδη «γλυστρούσε» προς την φαρσα; Δεν ξερω… Δεν ηταν κακη παρασταση, απλα δεν την σκεφτομουν μετα για μερες οπως τον Νιτσε…

Last edited:

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Χθες είδα στο θέατρο Κιβωτός, στην Πειραιώς το έργο του Γουέστερ "Η κουζινα".
Είναι αγγλικό, γράφτηκε το 1957 και ο συγγραφέας είχε δουλέψει σε τέτοιου είδους κουζίνες οπότε ήξερε πολύ καλά τι έγραφε.
Μια Βαβέλ απο εργαζόμενους, Πολωνός, Ιταλίδα, Αλβανός, Τούρκος, Σκοτσέζος, Νιγηριανός κλπ. δουλεύουν εξαντλητικά ωράρια σε μια κουζίνα κάποιας μεγαλούπολης, όπου μαγειρεύουν και σερβίρουν 1500 άτομα τη μέρα. Από πάνω τους στέκονται σαν κέρβεροι ο επιχειρηματίας (που τους κραταει τα διαβατηρια και τους δελεαζει με ψευτικες υποσχεσεις) και ο σεφ (πρώην αστέρι της ΤV, νυν αποτυχημενος) που τους βρίζουν χυδαία πουσαροντας τους συνεχώς για πιο γρήγορη εργασία χωρίς να τους ενδιαφέρει η ποιότητα. Οι εργαζόμενοι είναι σα δούλοι σε γαλερες που μπορεί να πληρωνονται μεν, αλλά δεν έχουν καμία απολύτως ποιότητα ζωής ούτε καν προσωπική ζωή. Ένας έρωτας που πάει να ανθίσει πνίγεται στα απόνερα της ανάγκης, τα όνειρα βυθίζονται στο σκοτάδι και ο ένας στρέφεται εναντίον του άλλου γιατί αν στραφούν εναντίον των αφεντικών θα μείνουν άνεργοι.
Κάποια στιγμή επαναστατούν, κάνουν την κουζίνα ριμαδιο, ενας απ ολους παθαινει τρομερή ψυχολογικη κριση, αλλά σιγα-σιγα επιστρέφουν στη συνηθισμένη καθημερινή δουλειά τους με την ουρά στα σκελια ατενίζοντας μέσα από τα κάγκελα της φυλακής τους μια αχτίδα φωτός τόσο άπιαστη...
Εκτός από τον Μιχάλη Σαραντη ο οποίος κάνει "παπαδες" και τον θαυμάσιο Χρήστο Σαπουντζη, όλοι οι άλλοι 12 ηθοποιοι, για μένα τουλάχιστον, ήταν άγνωστοι και τρομερά ταλαντούχοι. Έβραζαν, εψηναν, τεμαχιζαν, ανακατευαν, χωρίς ίχνος τροφής στα μαγειρικά τους σύνεργα, χόρευαν, τραγουδούσαν, έπαιζαν αυτοσχέδια όργανα, ήταν οι ίδιοι σαν καλοκουρδισμενα όργανα, οι παύσεις τους, οι εντάσεις τους τέλεια χορογραφημενες. Μπράβο και στο σκηνοθέτη τους τον Γιώργο Κουτλη! Αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι όλοι τους έπασχαν πάνω στη σκηνή. Είχαν πάρει το έργο πλέον πάνω τους και του "έδιναν να καταλαβει"!
Μπράβο σε ολους!
Α και καταπληκτικό σκηνικό και επιμέλεια μουσικής.
Μπορεί να φανεί σε κάποιους ότι είναι τραβηγμένο, θορυβώδες, ότι ακούγονται βωμολοχίες.
Εδώ γελάμε, δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα