travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Περιεχόμενα
Εδώ θα δείτε ένα μικρό βίντεο από τις περιοχές που περιγράφεται ότι επισκεφτήκαμε στο κείμενο που προηγήθηκε:
Ευχαριστώ για τους επαίνους.Καταπληκτικός όπως πάντα. Και εξαιρετικές φωτογραφίες που βγήκαν με κόπο
Αυτό το συνεχές αλισβερίσι με τις φωτογραφίες, τον χρηματισμό και την αντίδραση πολλών δεν σας κούρασε? Θα μου πεις δεν γινόταν αλλιώς, αλλά δεν ήταν κάπως ψυχοφθόρο? Ειδικά να σε πετάνε πέτρες δεν είναι και ότι καλύτερο!
Υπέροχο ταξίδι! Και οι φωτογραφίες είναι μόνο για να πάρεις μια ιδέα.... και αναρωτιομουν για πιο λογο να επισκεφθει καποιος την Αιθιοπια!
Μεσα απο αυτες τις φωτογραφιες αρχισα να καταλαβαινω![]()
Συμφωνώ, φίλε Γιάννη. ΄Αλλωστε αυτά τα ταξίδια εκτός από το υψηλό οικονομικό κόστος απαιτούν επίσης μεράκι και ..... τρέλα !!!Και έχεις δώσει εξαιρετικές ιστορίες εδώ μέσα για μέρη του πλανήτη που λίγοι έχουν την τύχη να τα δουν από κοντά.
Με κατάλαβες και σε ευχαριστώ.Φίλε travelbreak μακάρι να είχα κάνει ανάλογο ταξίδι ώστε να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη και να σχολιάσω σε βάθος αυτό το εξαιρετικό ταξίδι που κάνατε. Προφανώς αν την ιστορία αυτή την έγραφαν άλλα μέλη να είχε πιο έντονη κινητικότητα!
Κάτι όμως που έχω μάθει στο travelstories είναι πως όσοι κι αν είναι οι φανς σου και οι ακόλουθοί σου αξίζει να μοιράζεσαι τέτοιες εμπειρίες. Και έχεις δώσει εξαιρετικές ιστορίες εδώ μέσα για μέρη του πλανήτη που λίγοι έχουν την τύχη να τα δουν από κοντά.
Εγώ έχω να πω πως οι φωτογραφίες και το κείμενό σου είναι τόσο ζωντανά που είναι λες και ήμασταν μαζί σου! Πολύ καλό και το βίντεο. Όσο πας και βελτιώνεσαι
Συνέχισε απτόητος!