Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εντωμεταξύ πολλές φορές που σε τέτοιες προσφορές αναφέρεται οικογένεια αφορά από 2 παιδιά και άνω, εμείς με το ένα δεν μετράμε!
Δε πειράζει, εσείς θα δηλώσετε παρέα και θα πάρετε τελικά την έκπτωση. :haha:
Αστεία πράγματα...

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Καλημερα!

Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω seasmiles σε blue star δρομολόγιο που δεν είναι στο όνομα μου? Γίνεται κάποιος έλεγχος?
Μέσα στο καράβι σε μπαρ κλπ, προφανώς και όχι. Αν πας όμως να κλείσεις εισιτήριο με κάρτα που να ανήκει σε άλλον, τότε θα χτυπήσει και δε θα σε αφήσει. Ο μόνος τρόπος είναι να το βγάλεις σε διαφορετικό όνομα, αλλά αν σου ζητηθεί ταυτότητα την πάτησες.

pan82

Member
Διαβάζω καταπληκτικά νέα περί μείωσης των τιμών εισιτηρίων έως 32% αλλά μόνο για τα οικογενειακά και τις παρέες από τρία άτομα και πάνω.
Ακόμα μια τρομερή ιδέα του υπουργείου ενάντια σε όσους ταξιδεύουμε σολο ή δυάδα.
Εύγε, και εις ανώτερα εύχομαι :haha:

Μειώσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στα ταχύπλοα -«Μέχρι 32% για οικογένειες και παρέες πάνω από 3 άτομα» - iefimerida.gr
Μα περα απο το γελοίο του πραγματος, πως θα ελέγχεται αυτό; Θα βάζεις δύο εισητηρία θα σου βγάζει Χ τιμή θα βγάζεις 3 θα σου έχει άλλη; Και αυτό θα πρέπει να γίνεται μόνο από την ίδια τη ναυτιλιακή αλλιώς θα μπαίνεις να βγάζεις online και θα έχει άλλη τιμή; Θα μου φανεί πολύ παράλογο να βγάζει.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Μα περα απο το γελοίο του πραγματος, πως θα ελέγχεται αυτό; Θα βάζεις δύο εισητηρία θα σου βγάζει Χ τιμή θα βγάζεις 3 θα σου έχει άλλη; Και αυτό θα πρέπει να γίνεται μόνο από την ίδια τη ναυτιλιακή αλλιώς θα μπαίνεις να βγάζεις online και θα έχει άλλη τιμή; Θα μου φανεί πολύ παράλογο να βγάζει.
όπως γίνεται και τωρα σε καποια δρομολογια πχ την ανεκ που εχουν εκπτωση για 4μελη οικογενεια με αυτοκινητο. Δεν τσεκαρει εαν ειναι ολοι στο ιδιο ονομα ή οικογενεια αλλά εχει καποιες προυποθεσεις ανα κρατηση πχ 4 εισιτηρια με επιστροφη και εφαρμοζει την εκπτωση το συστημα αυτοματα

Μέσα στο καράβι σε μπαρ κλπ, προφανώς και όχι. Αν πας όμως να κλείσεις εισιτήριο με κάρτα που να ανήκει σε άλλον, τότε θα χτυπήσει και δε θα σε αφήσει. Ο μόνος τρόπος είναι να το βγάλεις σε διαφορετικό όνομα, αλλά αν σου ζητηθεί ταυτότητα την πάτησες.

Άρα πρακτικά μια χαρά γίνεται, ποιος ζητάει ταυτότητα στο καράβι.
Θα έχω μαζί μου ανήλικα όμως, οπότε μάλλον δεν θα το ρισκάρω.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Θα μου φανεί πολύ παράλογο να βγάζει.
Γιατί μόνο αυτό; Όλα στον ίδιο παραλογισμό κινούνται.
όπως γίνεται και τωρα σε καποια δρομολογια πχ την ανεκ που εχουν εκπτωση για 4μελη οικογενεια με αυτοκινητο.
Ακριβώς, όπως σε άλλα δρομολόγια που τρέχουν αυτή τη στιγμή που σου λέει π.χ. ότι αν κλείσεις μετ' επιστροφής έχεις έκπτωση 20%. Θεωρώ ότι θα γίνεται κάτι ανάλογο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.041
Μέλη
39.755
Νεότερο μέλος
Sophie P

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom