Δε πειράζει, εσείς θα δηλώσετε παρέα και θα πάρετε τελικά την έκπτωση.Εντωμεταξύ πολλές φορές που σε τέτοιες προσφορές αναφέρεται οικογένεια αφορά από 2 παιδιά και άνω, εμείς με το ένα δεν μετράμε!
Μέσα στο καράβι σε μπαρ κλπ, προφανώς και όχι. Αν πας όμως να κλείσεις εισιτήριο με κάρτα που να ανήκει σε άλλον, τότε θα χτυπήσει και δε θα σε αφήσει. Ο μόνος τρόπος είναι να το βγάλεις σε διαφορετικό όνομα, αλλά αν σου ζητηθεί ταυτότητα την πάτησες.Καλημερα!
Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω seasmiles σε blue star δρομολόγιο που δεν είναι στο όνομα μου? Γίνεται κάποιος έλεγχος?
Μα περα απο το γελοίο του πραγματος, πως θα ελέγχεται αυτό; Θα βάζεις δύο εισητηρία θα σου βγάζει Χ τιμή θα βγάζεις 3 θα σου έχει άλλη; Και αυτό θα πρέπει να γίνεται μόνο από την ίδια τη ναυτιλιακή αλλιώς θα μπαίνεις να βγάζεις online και θα έχει άλλη τιμή; Θα μου φανεί πολύ παράλογο να βγάζει.Διαβάζω καταπληκτικά νέα περί μείωσης των τιμών εισιτηρίων έως 32% αλλά μόνο για τα οικογενειακά και τις παρέες από τρία άτομα και πάνω.
Ακόμα μια τρομερή ιδέα του υπουργείου ενάντια σε όσους ταξιδεύουμε σολο ή δυάδα.
Εύγε, και εις ανώτερα εύχομαι
Μειώσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στα ταχύπλοα -«Μέχρι 32% για οικογένειες και παρέες πάνω από 3 άτομα» - iefimerida.gr
όπως γίνεται και τωρα σε καποια δρομολογια πχ την ανεκ που εχουν εκπτωση για 4μελη οικογενεια με αυτοκινητο. Δεν τσεκαρει εαν ειναι ολοι στο ιδιο ονομα ή οικογενεια αλλά εχει καποιες προυποθεσεις ανα κρατηση πχ 4 εισιτηρια με επιστροφη και εφαρμοζει την εκπτωση το συστημα αυτοματαΜα περα απο το γελοίο του πραγματος, πως θα ελέγχεται αυτό; Θα βάζεις δύο εισητηρία θα σου βγάζει Χ τιμή θα βγάζεις 3 θα σου έχει άλλη; Και αυτό θα πρέπει να γίνεται μόνο από την ίδια τη ναυτιλιακή αλλιώς θα μπαίνεις να βγάζεις online και θα έχει άλλη τιμή; Θα μου φανεί πολύ παράλογο να βγάζει.
Μέσα στο καράβι σε μπαρ κλπ, προφανώς και όχι. Αν πας όμως να κλείσεις εισιτήριο με κάρτα που να ανήκει σε άλλον, τότε θα χτυπήσει και δε θα σε αφήσει. Ο μόνος τρόπος είναι να το βγάλεις σε διαφορετικό όνομα, αλλά αν σου ζητηθεί ταυτότητα την πάτησες.
Γιατί μόνο αυτό; Όλα στον ίδιο παραλογισμό κινούνται.Θα μου φανεί πολύ παράλογο να βγάζει.
Ακριβώς, όπως σε άλλα δρομολόγια που τρέχουν αυτή τη στιγμή που σου λέει π.χ. ότι αν κλείσεις μετ' επιστροφής έχεις έκπτωση 20%. Θεωρώ ότι θα γίνεται κάτι ανάλογο.όπως γίνεται και τωρα σε καποια δρομολογια πχ την ανεκ που εχουν εκπτωση για 4μελη οικογενεια με αυτοκινητο.