Thanos92
Member
Θέλω να αλλάξω το εισιτήριό μου, ποια είναι η πολιτική;
Μήπως να δοκιμάσεις από το Low fare Calendar? Είναι χαμηλή η τιμή που τα είχες αγοράσει και πολύ δύσκολα θα βρεις παρόμοια τιμή.
Ευχαριστώ, αλλά το έχω διαβάσει. Προτιμώ προσωπικές εμπειρίες.Θέλω να αλλάξω το εισιτήριό μου, ποια είναι η πολιτική;
Flex, ComfortFlex ή Business
Πτήσεις Εσωτερικού/Εξωτερικού:
Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας για οποιαδήποτε ημερομηνία χωρίς rebooking fee (πιθανή διαφορά ναύλου ή φόρων εφαρμόζεται κανονικά).
Τα είχα κλείσει σε προσφορά. Θα δοκιμάσω αυτό που λες... Αλλιώς θα δω για άλλο προορισμό.Μήπως να δοκιμάσεις από το Low fare Calendar? Είναι χαμηλή η τιμή που τα είχες αγοράσει και πολύ δύσκολα θα βρεις παρόμοια τιμή.
Όπως προαναφέρθηκε, γλιτώνεις το rebooking fee, αλλά εάν τα νέα εισητήρια είναι ακριβότερα πληρώνεις τη διαφορά.
Τι θα πει "ανοιχτα"?Γενικά υπάρχει περίπτωση να με συμφέρει να κλείσω νέα από την αρχή και να αφήσω αυτά ανοιχτά;
αγαπητέ αυτή είναι η πραγματικότητα χωρίς περαιτέρω σχόλια. πληρώνεις τη όποια διαφορά.Ευχαριστώ, αλλά το έχω διαβάσει. Προτιμώ προσωπικές εμπειρίες.
Μπορώ να αφήσω ανοικτό το εισιτήριό μου;Τι θα πει "ανοιχτα"?
Μπορείς να περιμένεις μήπως αλλάξει τουλάχιστον η ώρα της μίας πτήσης και σου έρθει email για αποδοχή ή απόρριψη της αλλαγής. Προσωπικά μου έχει τύχει και πήρα voucher με +10% αξία. Αύτο ενδεχομένως θα γίνει λίγους μήνες πρίν. Αν η πτήση σου είναι άμεσα, δηλαδή μέχρι και Γενάρη, καλύτερα να ψαχτείς με το Low fare Calendar.Ευχαριστώ, αλλά το έχω διαβάσει. Προτιμώ προσωπικές εμπειρίες.
Τα είχα κλείσει σε προσφορά. Θα δοκιμάσω αυτό που λες... Αλλιώς θα δω για άλλο προορισμό.
Γενικά υπάρχει περίπτωση να με συμφέρει να κλείσω νέα από την αρχή και να αφήσω αυτά ανοιχτά;
Νόμιζα, ότι μπορείς να αφήσεις ανοιχτές τις ημερομηνίες.Τι θα πει "ανοιχτα"?
ΟΚ κατάλαβα..Ευχαριστώ. Αντε να δούμε τώρα...αγαπητέ αυτή είναι η πραγματικότητα χωρίς περαιτέρω σχόλια. πληρώνεις τη όποια διαφορά.
από προσωπική άποψη στο λέω αλλά δεν ήθελα να μακρηγορήσω. αν σου χρέωνε και την αλλαγή κράτησης είναι συν 40 ευρώ η 50 αν δεν κάνω λάθος ανά σκέλος.
Είναι σε λίγες μέρες... Η αλήθεια είναι ότι βρήκα και τώρα καλές τιμές... Θα το δω αν με βολεύουν οι μέρες όμως..Μπορείς να περιμένεις μήπως αλλάξει τουλάχιστον η ώρα της μίας πτήσης και σου έρθει email για αποδοχή ή απόρριψη της αλλαγής. Προσωπικά μου έχει τύχει και πήρα voucher με +10% αξία. Αύτο ενδεχομένως θα γίνει λίγους μήνες πρίν. Αν η πτήση σου είναι άμεσα, δηλαδή μέχρι και Γενάρη, καλύτερα να ψαχτείς με το Low fare Calendar.