katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Εννοείται να πάρεις τηλέφωνο, καταρχάς για να ενημερωθείς για το ποσό που σου πιστώθηκε.Είχα κάνει κράτηση για πτήση μετ’ επιστροφής στην Βενετία με την Aegean, για μέσα Οκτωβρίου. Η κράτηση ήταν μέσω Booking, Comfort Flex με αποσκευή 23 kg και με ταξιδιωτική ασφάλεια, και κόστιζε κάπου στα 330 ευρώ.
Πριν μερικές μέρες η Aegean ακύρωσε την πτήση επιστροφής και την έβαλε μια μέρα μετά. Οι επιλογές που μου δόθηκαν ήταν είτε η συγκεκριμένη πτήση είτε full refund του ποσού της πτήσης επιστροφής.
Επειδή δεν μπορούσα να γυρίσω μια μέρα μετά, επέλεξα την επιστροφή ολόκληρου του ποσού, και μου πιστώθηκαν γύρω στα 85 ευρώ, που μου φαίνονται σχετικά λίγα, καθώς όταν είχα κλείσει από το booking, θυμάμαι στην ανάλυση το ποσό της πτήσης επιστροφής ήταν σίγουρα 130-140 ευρώ (δυστυχώς δεν είχα κρατήσει screenshot και στην κράτηση στο Booking δεν φαίνονται επιμέρους ποσά).
Επίσης αν δει κανείς πόσο κοστίζει η ίδια ακριβώς Comfort Flex πτήση την επόμενη μέρα, είναι γύρω στα 145 ευρώ.
Επειδή δεν γνωρίζω, είναι εύλογο το ποσό επιστροφής ή πρέπει να επικοινωνήσω για να διεκδικήσω κάτι παραπάνω ή να το αφήσω γιατί δεν πρόκειται να βγάλω άκρη?