yllos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Δεν μας χάλασε. Δεν μου άλλαξε τα σχέδια, δεν πλήρωσα ευρώ παραπάνω και μου κάνουν και δωράκι για Καθαρά Δευτέρα.Εσένα σε ρίξανε μόνο 40 ευρώ κουπόνι? τους έπιασαν οι τσιγκουνιές!!!
Δεν μας χάλασε. Δεν μου άλλαξε τα σχέδια, δεν πλήρωσα ευρώ παραπάνω και μου κάνουν και δωράκι για Καθαρά Δευτέρα.Εσένα σε ρίξανε μόνο 40 ευρώ κουπόνι? τους έπιασαν οι τσιγκουνιές!!!
Αποζημίωση ξέρεις αν παίζει;Ακυρώθηκε και η δική μου πτήση για Αμβούργο αλλά μου έστειλαν όντως κουπόνι 80 ευρώ/άτομο για όποια πτήση θέλω μέχρι 20 Μαρτίου 2018 αν κάνω κράτηση 1-31 Οκτωβρίου.
ρώτησα γιατί και οι 4 πτήσεις μου ήταν one way σε φάση τριπ από πόλη σε πόλη. Αυτές που μου ακυρώθηκαν ήταν οι δύο πρώτες οπότε μένουν ξεκρέμαστες οι άλλες δύο οι οποίες ήταν κρακοβία βερολίνο βερολίνο ελλάδα.Εννοείται πως μόνο για τις ακυρωμένες πτήσεις θα επιστρέψουν τα χρήματα.
Εγω που μπηκα στο airhelp.com ετσ λεει,εφοσον η εταιρεια σε ενημερωσει εως 14 μερες πριν για την ακυρωση τοτε δε δικαιουσε αποζημιωση!http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_el.htm
Εδώ γράφει πως εφόσον έχει ενημερωθεί κάποιος 14 ημέρες πριν την αναχώρηση της πτήσης δεν δικαιούται αποζημίωση
Η καινούρια πτήση που επιλέξατε όμως δεν είναι σε ακριβότερη τιμή από αυτήν που είχατε κάνει κράτηση αρχικά. Ετσι δεν είναι;αλλάξαμε την πτήση μας για την Δευτέρα 30/10 το πρωί χωρίς επιπλέον κόστος ευτυχώς.
Ηταν ακριβως στα ιδια λεφτα περιεργως.Η καινούρια πτήση που επιλέξατε όμως δεν είναι σε ακριβότερη τιμή από αυτήν που είχατε κάνει κράτηση αρχικά. Ετσι δεν είναι;