katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Εννοείται οτι μπορείς να ρωτήσεις. Και οχι μονο την ryan. Οποιαδήποτε εταιρεία.φαντάζομαι δεν μπορώ ν πάρω την εταιρία και να την ρωτήσω να κάνω κάτι τέτοιο!!
Εννοείται οτι μπορείς να ρωτήσεις. Και οχι μονο την ryan. Οποιαδήποτε εταιρεία.φαντάζομαι δεν μπορώ ν πάρω την εταιρία και να την ρωτήσω να κάνω κάτι τέτοιο!!
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Γενικά άλλα αντ'άλλωνΒέβαια άλλες εταιρίες έχουν κάνει μέχρι και μηνύσεις σε πελάτες που δεν έκαναν την πτήση την οποία αγόρασαν και πλήρωσαν στο ακέραιο τα εισητηρια. Όποτε νομίζω ότι είναι βάσιμη η φοβία του φίλου/φίλης.
Χαχαχαχαχα δεν είναι άλλο αν συμβαίνει αυτό καλό θα ήταν να το γνωρίζω.. αλλά από το άρθρο που μου έστειλες λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχω πρόβλημα να μην το ακυρώσω αλλά να χρησιμοποιήσω το εισιτήριο επιστροφής!!Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Γενικά άλλα αντ'άλλων![]()
Όχι είναι άλλο γιατί είπαμε ότι δε συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση. Αυτά, δεν ξαναμιλάω επί του θέματος!Χαχαχαχαχα δεν είναι άλλο αν συμβαίνει αυτό καλό θα ήταν να το γνωρίζω.. αλλά από το άρθρο που μου έστειλες λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχω πρόβλημα να μην το ακυρώσω αλλά να χρησιμοποιήσω το εισιτήριο επιστροφής!!