Αλάσκα, Μπόρα Μπόρα ή....?

anna souridi

Member
Μηνύματα
36
Likes
50
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΛΑΣΚΑ
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΚΑΤΑ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ. Ι ΝΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
 

Zacharoula

Member
Μηνύματα
228
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
To ταξίδι κλείστηκε στην Αμερική τελικά!!!

Το θέμα όμως είναι πως δεν έχω ούτε διαβατήριο, ούτε και ΕΣΤΑ.
Και καλά το ΕΣΤΑ βγαίνει αμέσως αλλά το διαβατήριο; Στην Ελλάδα, θα μπορέσω να πάω μόνο μία εβδομάδα και θα ήθελα να μάθω αν θα καταφέρω να βγάλω και το διαβατήριο.
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν θα υπάρξει πρόβλημα που ο σύζυγος είναι Ιταλός υπήκοος με μόνιμη κατοικία στην Ιταλία ενώ εγώ Ελληνίδα με μόνιμη κατοικία ακόμα στην Ελλάδα παρόλο που τους τελευταίους μήνες μένω Ιταλία.
Διάβασα κάτι απίστευτες ιστορίες για άρνηση εισαγωγής στην χώρα και φοβάμαι μήπως τους βρωμίσει λίγο η δική μας περίπτωση.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Εχεις δηλωσει το γαμο σου σε καποια υπηρεσια στην ελλαδα?
Παντως τα δικαιολογητικα,που θελουν μπορεις να τα βγαλεις το πρωτο πρωι που θα ερθεις και σε 3,4 εργασιμες στο δινουν.Διευθυνση μπορεις να δηλωσεις αυτην που εμενες εδω.
http://www.passport.gov.gr/npc-periexomeno/npc-periexomeno/dikaiologitika-diavatirion.html
Για σιγουρια παρε τηλ.το αστυνομικο τμημα που θα σου βγαλει το διαβατηριο.
 

Zacharoula

Member
Μηνύματα
228
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
O γάμος θα γίνει τέλος Οκτώβρη και για το ταξίδι φεύγουμε μετά απο δυο εβδομάδες. Θα πρέπει να τον έχω δηλώσει στην τοπική Ελληνική πρεσβεία σε διάστημα 40 ημέρων με τα σχετικά χαρτιά που θα μου δώσει το Ιταλικό κράτος. Αποεκεί και πέρα, θα κάνουν εκείνοι ό, τι χρειαστεί ώστε να μεταφερθούν και στην Ελλάδα. Το θέμα είναι οτι αποκλείεται όλο αυτό να γίνει στις δυο εβδομάδες που μεσολαβούν μεταξύ γάμου και ταξιδιού. Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να πάω στο δημαρχείο της περιοχής και να δηλώσω μόνιμη κατοικία πλέον στην Ιταλία χωρίς να γνωρίζω αν θα μπορεί να έιναι έτοιμο μέχρι να φύγουμε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.737
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom