Ryanair Αλλαγη ωρας πτησης με Ryanair-Ακυρωση ταξιδιου

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
Αποτι κατάλαβα σου έστειλαν μειλ ειδοποίησης για αποδοχή της νεας ωρας πτησης;
Εσυ δεν το δέχθηκες και θα σου κανουν refund το εισιτήριο;
Και έκλεισες καινουριο εισιτήριο από μόνη σου ή σου εδωσαν την επιλογή να κρατήσεις οποία ημέρα θέλεις εσύ χωρίς να πληρώσεις κατι επιπλεον εφόσον η τιμή ήταν μεγαλύτερη(για μικρότερη δεν το συζητάω,σιγά μην σου δώσουν τη διαφορά).
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Καλησπερα! Οι επιλογες που υπαρχουν με αυτα τα δεδομενα ειναι οι εξης:
Α) Ακυρωση ταξιδιου (Εγω θα το απεφευγα, δεν υπαρχει λογος να πανε τοσα χρηματα και η ορεξη για το ταξιδι χαμενα)
Β) Πλοιο. Υπαρχουν οι εξης επιλογες: Ειτε την ιδια μερα με το Seajet 2 στις 1215 για πειραια με αφιξη λεει 5, βαλε 6 να εισαι μεσα και με κοστος 70 ευρω. Μετα Χ96 για αεροδρομιο, αφιξη δηλαδη κατα τις 8 το πολυ και μετα η πτηση. Δευτερη επιλογη, πιο φθηνη αλλα πιο "δυσκολη" το βραδυ κυριακης προς δευτερα με το Πρεβελης για Πειραια (γυρω στη 1μιση τη νυχτα η αναχωρηση αν θυμαμαι καλα) με αφιξη περιπου στις 11 το πρωι με κοστος 40 ευρω.
Γ)αλλη πτηση. Εδω απο επιλογες εχπυμε
1) Με την Aegean JTR-SKG με ενδιαμεση σταση στην Αθηνα με κοστος τωρα 97 ευρω
2) Με την Aegean JTR-ATH με κοστος τωρα 73 ευρω και μετα κανονικα με την FR ΓΙΑ SKG
3) Με την πρωινη πτηση της FR για Ath με κοστος 44 ευρω και μρτα κανονικα με τη βραδινη για SKG (εναλλακτικα μπορειτε να κλεισετε να πατε νωριτερα SKG με την πτηση στις 1950 που εχει τωρα 30 ευρω)
4)Με την volotea κλεινετε JTR - ATH (1635-1725) με 37 ευρω τωρα.

Σε καθε περιπτωση εφ οσων εχει αλλαξει η ωρα της πτησης μπορειτε να ζητησετε ακυρωση και επιστρωφη χρηματων στο κομματι JTR-ATH. Στο δευτερο κομματι, βλεπω πως η αναχωρηση ειναι για τις 2300 και οχι για τις 2255. Το confirmation email αναφερει ωρα 2255; γιατι τοτε κ σ αυτο το κομματι μπορειτε να ζητησετε ακυρωση και επιστροφη χρηματων.
 

mosaicm

Member
Μηνύματα
104
Likes
49
Καταρχην ειμαι "Ο" :)
Οπως ειπα το θεμα ελειξε ηδη περνωντας την πρωινη πτηση απο Σαντορινη για Αθηνα . Ετσι θα εχουμε 14 βαρετες ωρες στο αεροδρομιο. Θα δουμε τι θα κανουμε μετα. Ισως φυγουμε με αλλο μεσα . Ισως πεταχτουμε Αθηνα.
Πραγματι πτηση ηταν 22:55 και σωπηλα το αλλαξαν σε 23:00 . Δεν εστειλαν ενημερωτικα για αυτο . Λες αυτα τα λεπτα να κανουν τη διαφορα και να ζητησω αλλαγη και της 2ης πτησης (η επιστροφη χρηματων ?) Περασε πεταχτα και μενα απο το μυαλο μου ...αλλα δεν ξερω ποσο δυνατο στοιχειο ειναι αυτα τα 5 λεπτα !


Θα συνεχισουμε τη συζητηση σε καμια 10αρια μερες (απο εμενα τουλαχιστον) ! Φευγω Ρωσια σε λιγο :)
 

mosaicm

Member
Μηνύματα
104
Likes
49
Επεστρεψα πριν λιγες μερες.
Δε βρηκα κατι νεο στο thread οποτε να ρωτησω (ιδιαιτερα τον Orfea) . Πραγματι η 2η πτηση πιου περνω απο Αθηνα για Θεσσαλονικη , χωρις ενημερωση , μετατεθηκε 5 λεπτα αργοτερα. Δικαιολογει αυτο κατι (πχ να ζητησω αλλαγη πτησης, μερας , επιστροφης χρηματων κτλ κτλ ) ?
 

rulis03

Member
Μηνύματα
17
Likes
7
Μόλις είδα ότι άλλαξε ώρα η πτήση μου που έκλεισα για αρχές Δεκέμβρη.Μπορώ να ακυρώσω και να πάρω τα χρήματα πίσω η όχι ?Αν ναι με ποιο τρόπο?
 

serginio

Member
Μηνύματα
509
Likes
367
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Μόλις είδα ότι άλλαξε ώρα η πτήση μου που έκλεισα για αρχές Δεκέμβρη.Μπορώ να ακυρώσω και να πάρω τα χρήματα πίσω η όχι ?Αν ναι με ποιο τρόπο?
δε ξέρω πόσο βοηθάει
https://www.ryanair.com/gr/el/usefu...nds/what-happens-if-my-flight-time-is-changed
Από ότι καταλαβαίνω για μικρές αλλαγές δεν μπορείς να ακυρώσεις. Ας μας κάποιος που του έτυχε.Εναλλακτικα χρησιμοποίησε το chat της εταιρειας
 

adiaforos

Member
Μηνύματα
1.049
Likes
1.589
Μόλις είδα ότι άλλαξε ώρα η πτήση μου που έκλεισα για αρχές Δεκέμβρη.Μπορώ να ακυρώσω και να πάρω τα χρήματα πίσω η όχι ?Αν ναι με ποιο τρόπο?
Εγώ για 10 λεπτά αλλαγή στο ένα σκέλος της πτήσης έλαβα το παρακάτω email με την ένδειξη "1ο e-mail". Καμία πρόβλεψη ακύρωσης μέσω αυτού του e-mail, και ενημέρωση των υπόλοιπων επιβατών της πτήσης από εμένα, καθώς εγώ έκανα την κράτηση. Αποδέχθηκα την αλλαγή, και μου έστειλαν επιβεβαίωση.

Αγαπητέ πελάτη

Σας ενημερώνουμε ότι έχει υπάρξει μια αλλαγή της ώρας πτήσης στην κράτησή σας με την Ryanair (βλ. νέα στοιχεία της πτήσης σας παρακάτω). Παρακαλείστε να ενημερώσετε τους υπόλοιπους επιβάτες που ταξιδεύουν μαζί σας, στην ίδια κράτηση για τις αλλαγές.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ONLINE:

Εάν το παραπάνω link έχει αντιγραφεί πάνω σε μια δεύτερη γραμμή παρακαλούμε αντιγράψτε το και επικολλήστε το στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι η Ryanair δεν ευθύνεται για τυχόν προπληρωμένων δαπανών που άμεσα ή έμμεσα σχετίζονται με την κράτησή σας, ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής του χρονοδιαγράμματος.

Η Ryanair ζητά συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία που προκαλείται από την αλλαγή στην πτήση σας.
 
Last edited:

spirosninja

Member
Μηνύματα
286
Likes
507
εγω ειχα αλλαγη ωρας τον Ιουνιο . 4 ωρες αργοτερα. μου στειλανε 2 εμαιλ γιατι δεν αποδεχτηκα το 1ο.

Επιστροφές χρημάτων

Δεδομένου ότι η αλλαγή της ώρας στην πτήσης σας είναι πάνω από 2 ώρες, μπορείτε να ακυρώσετε την πτήση σας και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι αιτήσεις για επιστροφές χρημάτων πρέπει να υποβληθούν πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της πτήσης.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η Ryanair δεν ευθύνεται για τυχόν προπληρωμένων δαπανών που άμεσα ή έμμεσα σχετίζονται με την κράτησή σας, ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής του χρονοδιαγράμματος.

Η Ryanair ζητά συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία που προκαλείται από την αλλαγή στην πτήση σας.
 

rulis03

Member
Μηνύματα
17
Likes
7
Αλλαξε η ωρα απο το πρωι στις 10 πηγε 21 το βραδυ. Δεν ειδοποιήθηκα .Το είδα σημερα τυχαία .Μου εστειλαν μειλ μονο για την αλλαγη πολιτικης τους για τις βαλίτσες. Στη διαχείρηση πτήσης δεν εχει καμια επιλογη .Σαν να μη συμβαίνει τιποτα .Τους εστειλα μειλ και τους ζητάω να επιστραφούν τα χρήματα διοτι δε συμφωνω με την πολιτική τους για τις βαλίτσες. Τα εισητήρια κλείστηκαν τον περασμένο μηνα και το ταξιδι είναι για Δεκέμβρη. Θαμου απαντήσουν αραγε ?Και μπορώ να κανω κατι περισσότερο?
 

spirosninja

Member
Μηνύματα
286
Likes
507
θα σου στελνανε καποια στιγμη καποιο αντιστοιχο με το δικο μου μαιλ. σε ποιο δρομολογιο εγινε η αλλαγη αν επιτρεπεται?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom