Ryanair Αναλυτικός Οδηγός Κράτησης για Ryanair - Βήμα Προς Βήμα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

miranta

Member
Μηνύματα
319
Likes
58
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Αυτό μόνο ο πρόεδρος της μπορεί να το απαντήσει με σιγουριά.
Δεν ξέρω τώρα και για ποιο δρομολόγιο αναφέρεσαι αλλά για Θεσσαλονίκη-Ρώμη πχ. απευθείας αυτή την στιγμή μόνο η Ryanair έχει πτήση.Οπότε φυσικό είναι να μην βγάζει τις εντελώς ξεφτίλα τιμές που είχαμε συνηθίσει ενώ από Απρίλιο που θα μπει πάλι η alitalia στο παιχνίδι και θα υπάρχει ανταγωνισμός νομίζω θα ξαναβγάλει καλύτερες προσφορές.
κοίτα εμένα το bergamo με ενδιαφέρει για τον Ιούλιο και κάθε φορά που μπαίνω μέσα στη σελίδα τους τα βρίσκω όλο και ακριβότερα !ελπίζω ναναι όπως είπες και μόλις επανέλθει η alitalia να επανέλθουν και οι ελπίδες μου γιατί είμαστε τετραμελής οικογένεια και δεν βγαίνει με αυτές τις τιμές που βλέπω..
 

karxariaki

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
καλημέρα!!! ταξιδεύω μαζί με την αδελφή μου, τον μάρτιο για Ρώμη. Το θέμα είναι ότι ενώ η αδερφή μου έχει 2 ονόματα, εγώ όταν έκλεισα τα εισιτήρια έβαλα μόνο το ένα... λέτε να έχουμε θέμα???
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Επειδή κι εγώ έχω δύο ονόματα...Ποιο έβαλες; Αυτό που είναι πρώτο στην ταυτότητα ή το δεύτερο;
 

karxariaki

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Αυτό που είναι πρώτο. Επικοινώνησα παρ΄ όλα αυτά και με μία φίλη μου που είναι αεροσυνοδός στην rayan και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά για να είμαι πιο σίγουρη όταν θα πάω να κάνω online check in για να εκτυπώσω τα boarding pass καλό θα ήταν να έβαζα και τα δύο...
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
όταν θα πάω να κάνω online check in για να εκτυπώσω τα boarding pass καλό θα ήταν να έβαζα και τα δύο...
νομίζω ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το όνομα στο online check in έτσι απλά.Σε αυτή την διαδικασία δίνεις στοιχεία της ταυτότητας η του διαβατηρίου,ημερομηνία γέννησης εθνικότητα κτλ. αλλά το όνομα δεν αλλάζει.Αυτό γίνεται μόνο μέσω τηλεφώνου στην εταιρία.
 

karxariaki

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
ωχ!!!! Παρ΄όλο που έχω βάλει το πρώτο κύριο όνομα της? παίρνω τηλ στην ryan αλλά έχει ηχογραφημένο μήνυμα. Πού μπορώ να πάρω τηλ?
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πάντως εγώ σε ρώτησα γιατί επίσης έχω δύο ονόματα και μάλιστα το πρώτο είναι αυτό που δε γνωρίζει κανένας και δε χρησιμοποιώ ποτέ...Με αποτέλεσμα ουκ ολίγες φορές να έχω βρεθεί σε δυσάρεστες καταστάσεις όταν δηλώναν αντί εμού τα στοιχεία μου. Με το δεύτερο όνομα να λείπει δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα ΑΛΛΑ δε θα ήμουν χαλαρή όταν πρόκειται για αεροπορικό ταξίδι εξωτερικό και μάλιστα με ryanair. Τηλέφωνο οπωσδήποτε λοιπόν για να μη σου που ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο.

Προσωπική εμπειρία αλλά προφανώς υπεισέρχεται ο παράγοντας τύχη: έτυχε σε ταξίδι με ryan να συνταξιδεύει κάποιος Μάκης, για τον οποίο τα εισιτήρια τα κλείσαν άλλοι. Τον είχαν βάλει Γεράσιμο χωρίς να ρωτήσουν (!!) ενώ ήταν Ματθαίος αν θυμάμαι καλά. Η υπάλληλος της ryan στη Θεσσαλονίκη μας είπε ότι έστω αν ήταν δεύτερο όνομα που δε γράφτηκε ή κάποια γράμματα διαφορετικά κλπ θα το δεχόταν, αλλά προφανώς δε μπορεί να το κάνει σε ολόκληρο όνομα. Εικάζω λοιπόν ότι με τέτοια θέματα με Έλληνες αεροσυνοδούς μπορεί να μην έχετε πρόβλημα, αλλά σε ξένη χώρα δύσκολο..
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Εδώ στην 2η στήλη είναι τα τηλέφωνα
Contacting Customer Service
Στο όνομα που έγραψες δεν μπορείς να προσθέσεις η να αλλάξεις ούτε ένα γράμμα αλλά αν πάρεις τηλέφωνο σίγουρα γίνεται.
 

chrysa_p

New Member
Μηνύματα
1
Likes
1
Άλλο Πάτρα, άλλο Άραξος. Από Πάτρα δεν πετάει καμία εταιρία, γιατί απλούστατα δεν έχει αεροδρόμιο.
Φίλε, ούτε η Πάτρα ούτε η Αθήνα ούτε καμία άλλη πόλη έχει ή κατέχει αεροδρόμιο (επίσης η λέξη πόλη δεν είναι θεσμική, υπάρχουν μόνο διοικητικοί δήμοι) γιατί τα αεροδρόμια ανήκουν στο δημόσιο. Δεν υπάρχουν αντιστοιχίες πόλη-αεροδρόμιο .Στα ταξίδια σου θα έχεις δει οτι υπάρχουν αεροδρόμια 1-2 ώρες μακριά απο την κοντινή μεγάλη πόλη γιατί εκεί βόλευε να φτιαχτεί. Στο αεροδρόμιο του Αράξου η Ryanair προγραμμάτισε πτήσεις για να κερδίσει απο τους κατοίκους της Πάτρας, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας που μπορούν να καλύψουν πληθυσμιακά τα δρομολόγια και όχι για τα χωριά εκεί γύρω. Όλα αυτά τα " η Πάτρα δεν έχει αεροδρόμιο" κλπ. είναι άτοπα. Καμία πόλη δεν "έχει" αεροδρόμιο.Και πολλά αεροδρόμια έχουν άσχετα με την κοντινή πόλη ονόματα στην IATA. Μακάρι να ήταν και στην Πάτρα πιο κοντά αλλά δε νομίζω να φτιαχτεί ποτέ γιατί δεν υπάρχει χώρος ούτε πολιτική βούληση ,αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η εμμονή σου με τον Άραξο.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πέρα απ' το θέμα της εγγύτητας του εκάστοτε αεροδρομίου με την πόλη/πόλεις που (υποτίθεται για την περίπτωση της Ryanair) ότι εξυπηρετεί, πιο σημαντικό είναι το θέμα της μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο. Και με μόνη επιλογή έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αχαΐας με διάρκεια πάνω από μια ώρα για 40 χλμ. σε ένα δρόμο-καρμανιόλα (ειδικά το καλοκαίρι με την κίνηση προς τις παραλίες) δε θεωρώ ότι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο αξίζει τον τίτλο του αεροδρομίου της Πάτρας. Αν και όποτε φτιαχτεί η σιδηροδρομική επέκταση από Κ. Αχαΐα για το αεροδρόμιο και επιστρέψουν τα δρομολόγια τρένων σε όλο το νομό τότε το ξανασυζητάμε.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.221
Μηνύματα
884.144
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom