Wizz Air Αναλυτικός Οδηγός Κράτησης για Wizz Air - Βήμα Προς Βήμα

panpan

Member
Μηνύματα
6.879
Likes
26.753
Νομιζω οτι η Wizz ξεπερασε το προβλημα με το αεροδρομιο.(με επιφυλαξη)
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.723
Likes
14.824
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Θανάση σ'ευχαριστούμε πολύ.
 

maxoula

Member
Μηνύματα
225
Likes
266
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Φίλε Thanasis u2 ή όποιος άλλος μπορεί ας βοηθήσει. Έκλεισα με την γαμ....... (wizzair) από Θεσ-νίκη για Βουδαπέστη από 17-21/04/2012. Όλα καλά μέχρι σήμερα το μεσημέρι που έλαβα στο mail μου μήνυμα από τους π....ς, με το οποίο ευθαρσώς με ενημερώνουν ότι η ώρα και η ημερομηνία αναχώρησης και άφιξης αλλάζουνε κατά μια ημέρα νωρίτερα, δλδ 16-20/04/2012. Έτσι απροειδοποίητα λοιπόν οι καργ......ς μου χάλασαν το πρόγραμμα (προκαταβολή ξενοδοχείου χαμένη, άδεια από την δουλειά μου κ.α). Παίρνω τηλέφωνο στο τηλέφωνο που δίνουν για την Ελλάδα (08252 008 985) στο επίσημο γ... site τους αλλά το νούμερο είναι ανύπαρκτο. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο νούμερο ή πληροφορία παραπάνω (όπως αντιπρόσωπο στο Μακεδονία ή τηλέφωνο) θα ήμουν ευγνώμων αν έστελνε. Γράφω αυτό το μήνυμα για να προλάβω να προφυλάξω όσους φίλους κλείσουν με την εν λόγω αναξιόπιστη εταιρεία να προσέχουν και να μην την προτιμάνε. Πριν κλείσω είχα επίγνωση ότι είναι low budjet αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο χάλια. Ευχαριστώ...

Το ίδιο έπαθα και γω, αλλά επικοινώνησα με mail στο [email protected] και τελικά μου απάντησαν. Όπως έγραψα σε άλλο post, άλλαξαν οι μέρες των πτήσεων και τώρα είναι κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Εγώ έχω κλείσει εξ' αρχής ξενοδοχείο με δυνατότητα ακύρωσης για να μην κλάψω τα λεφτά μου.
 

nenena

Member
Μηνύματα
979
Likes
154
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Το e-invoice που στέλνουνε μετά την κράτηση εισιτηρίων τι ακριβώς είναι?
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.955
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
από ότι βλέπω, δε νομίζω να φταίει ούτε η WizzAir ούτε η Ryanair στο δρομολόγιο για Βουδαπέστη, άλλα το αεροδρόμιο και η νομοθεσία της Ουγγαρίας φταίνε. Όσο για τηλέφωνο δε ξέρω
Από που προκύπτει αυτό? Επειδή βρήκε μια δικαιολογία να πει ο Λίγδης? Η εταιρία είναι που ακύρωσε τις πτήσεις, στοχέυοντας αποκλειστικά στον εκβιασμό των Ουγγρικών αρχών. Φυσικά και φταίνε οι εταιρίες.

Για κάθε ακύρωση πτήσης φταίει πρωτίστως η αεροπορική εταιρία (ακόμη και στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας, η εταιρία είναι που φέρει το βάρος απόδειξης του ότι δε μπορούσε να κάνει τίποτα, και συνήθως τα δικαστήρια σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τη δικαιώνουν).

Καθυστερούν τα turnarounds? Ε, ας έχουν μια καθυστέρηση 10 επιπλέον λεπτών οι πτήσεις για λίγες μέρες, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Η τελευταία βραδυνή που κάνει το αεροπλάνο θα φτάσει να γίνει με 50-60 λεπτά καθυστέρηση, σιγά το πράμα (αν είναι για λίγες μέρες). Ή ας βάλουν ένα άλλο αεροπλάνο να κάνει κάποιες από τις πτήσεις. Λύσεις για να πετάξουν αν θέλουν υπάρχουν. Δική τους απόφαση, και μόνο, είναι να ακυρώσουν τις πτήσεις, και άρα δική τους και μόνο υπαιτιότητα.
 

mimis

New Member
Μηνύματα
4
Likes
3
Φίλε Thanasi u2, ακολουθώντας πιστά τις πολύτιμες οδηγίες σου και με τα λίγα Αγγλικά που δυστυχώς γνωρίζω έκλεισα εισιτήριο με wizz για Βουδαπέστη από Θεσ-νίκη. Χωρίς να γίνομαι κουραστικός μπορείς να μου πεις τι παίζει με το ηλεκτρονικό check-in (τόσο από Θεσ-νικη όσο και από Βουδαπέστη) με την συγκεκριμένη εταιρεία; Επίσης τις κάρτες επιβίβασης από και προς Βουδαπέστη μπορώ να τις εκτυπώσω ; Help !!!
Ευχαριστώ...
online checkin μπορεις να κανεις μοναχα για αναχωρηση απο καποια αεροδρομια (οπως της Βοθδαπεστης).Αυτο δεν προσφερεται για αναχωρηση απο θεσνικη ακομα για τη wizz αλλα δε σε χρεωνουν κιολας.αντιθετα αν δεν εχεις κανει online checkin απο ΒΟΘΔΑΠΕΣΤΗ και πας στο αεροδρομιο σε χρεωνουν.
 

jb1989

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
Αν ο σάκος μου ξεπερνά για λίγα εκατοστά τα όρια θα έχω πρόβλημα; Είναι από αυτούς που συμπιέζονται με τα μαλακά τοιχώματα.
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
εμένα πχ στο Charleroi δε με άφησα, αν δε έβγαζα μερικά πράγματα από την τσάντα μου
 

jb1989

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
Δεν σκοπεύω να τον παραγεμίσω. Υπάρχει και εδώ κλουβί σαν της ryanair που αν χωράει σε αυτόν είσαι οκ;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.387
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom