Wizz Air Αναλυτικός Οδηγός Κράτησης για Wizz Air - Βήμα Προς Βήμα

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Η αλήθεια είναι ότι γίνεσαι κουραστικός... άλλη φορά να ξέρεις ότι άμα κλείνεις με τέτοιες εταιρίες άμα κάτσει στραβή δεν βρίσκεις εύκολα άκρη... τα τηλέφωνα είναι αυτά που έχουν στη σελίδα τους... άλλα δεν υπάρχουν... συνέχισε να προσπαθείς...
 

costasf1983

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Εάν γίνομαι κουραστικός, μπορείς να μην μου δίνεις εσύ απαντήσεις πάνω στα θέματα τα δικά μου. Και για το αν κλείνω με τέτοιες εταιρείες ή όχι νομίζω ότι δεν σε αφορά προσωπικά. Επίσης από το να μου λες το αυτονόητο δηλαδή να πάρα τα τηλέφωνα που έχουν στην σελίδα τους τα οποία δεν λειτουργούν, θα προτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος άλλος στο forum και να μου λύσει την απορία. Παρακαλώ εάν κάποιος άλλος γνωρίζει πραγματικά (δοκιμασμένα) το τηλέφωνο της wizz air ας δώσει τα φώτα του.Ευχαριστώ!
 

elenitsa2012

Member
Μηνύματα
83
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Web check-in is available from 7 days up to 3 hours before the scheduled flight departure time of the flight.

πως νόμιζα ότι ηταν 14 οι μέρες!ετσι ήταν παντα ή μπερδευομαι με τη ραιαν?
 

kostasdoboj

Member
Μηνύματα
53
Likes
35
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Καλημέρα!Πρώτο post σε αυτό το υπέροχο site...Και η ερώτηση μου είναι η εξής: Σκοπεύω να ταξιδέψω στην Ουκρανία τέλη Ιανουαρίου και λέω να χρησιμοποιήσω πρώτη φορά την Wizz Air.Δεν μου είναι άγνωστες οι low cost εταιρείες μιας και χρησιμοποιώ πάντα easyjet και ryanair αλλά με τη συγκεκριμένη θα είναι η πρώτη φορά. Θα πάω από Bergamo στο Κίεβο. Κάνω την αναζήτηση,βρίσκω πτήση κτλ κτλ και φτάνω στο σημείο των αποσκευών και του check in. Το check in σε Bergamo και Κίεβο μου το βγάζει ότι είναι δωρεάν. Στις αποσκευές, μου λέει ότι εκτός από τη χειραποσκευή μπορώ να τσεκάρω και μία ακόμα βαλίτσα δωρεάν. Διάβασα την πολιτική της εταιρείας για τις αποσκευές αλλά ψιλομπερδεύτηκα. Λέει στο site τους:

BAGGAGE
From the 24th October Wizz Air is launching a new cabin baggage policy across its entire network* to encourage passengers to bring smaller baggage onboard and make the boarding process smoother and faster.

(*This new policy is not applicable on flights to and from Ukraine, with the exception of Budapest-Kiev and London Luton-Kyiv. This policy does not apply to flights operated by Wizz Air Ukraine (WAU))

Επίσης λέει παρακάτω:

IF YOUR FLIGHT IS OPERATED BY WIZZ AIR UKRAINE (AIRLINE CODE WAU):

The first piece of checked-in hold baggage is carried free of charge. Each subsequent piece of baggage to be checked-in is subject to a baggage fee, payable per bag, per flight and per passenger. The second and third pieces can be purchased online, the subsequent 3 at the airport.

Οι αποσκευές που θα τσεκάρω είναι δωρεάν επειδή οι πτήσεις που θέλω να κλείσω είναι προς και από Ουκρανία ή έχω καταλάβει κάτι λάθος;Πώς θα καταλάβω ότι η πτήση μου είναι Operated by Wizz Air Ukraine (airline code WAU);; Ο κωδικός της πτήσης στην κράτηση είναι μεν WU 6132 και WU 6131 αλλά πιο κάτω στα Services λέει :

4 Airport check-in:UAH0.00
4 Baggage:UAH0.00
4 Large cabin bag:UAH0.00

Συγγνώμη για το μέγεθος του post,ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ!!!
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
άμα πετάς με την Wizz Air Ukraine, στην τιμή έχεις βαλίτσα 32 κιλών, δε ξέρω τι παίζει με την χειραποσκευή και check in στο αεροδρόμιο
 

kostasdoboj

Member
Μηνύματα
53
Likes
35
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Δεν έχω κλείσει ακόμα...γι'αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος,αν είναι να την ''πατήσω'' πάω και με την UIA χωρίς να αγχώνομαι.
Πάντως όταν προχωράω την κράτηση, μου βγάζει στις αποσκευές 1 Piece Free και στο check in λέει airport check in-free. Λογικά έτσι πρέπει να είναι, απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος μπορούσε να με κατατοπίσει.
 

deka

Member
Μηνύματα
471
Likes
347
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Promotion Alert by Wizz Air:

afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash4_313884_412490738828351_1206557395_n.png
 

TRELOStaxidiaris

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Γεια σας παιδια!! Συγχαρητηρια για το block σας!! θα ηθελα καποιες διευκρινισεις! προσπαθω να κλεισω εισητηρια για βουδαπεστη απο θεσσαλονικη με την wizair! ακολουθω κανονικα την διαδικασια και στο τελος στο σταδιο payment μου ( επειδη θελω να κλεισω 4 εισητηρια) μονο στο πρωτο εισητηριο διπλα απο την επιλογη που λεει για προβληματα κινητικοτητα κτλ μου βγαζει μια επιλογη που γραφει i am travelling.την τσεκαρω ναι η οχι?? δεν ξερω αν ειναι σχετικο αλλα το πρωτο εισητηριο εχει δηλωσει βαλιτσα 15 ευρο!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.233
Μηνύματα
884.432
Μέλη
38.921
Νεότερο μέλος
ArisSophie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom