Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Περα απο αυτο κατι που ηδη μου κανει τρελα εντυπωση.Κοιταω για διαμονη τοσην ωρα στο booking για Σεβιλλη και Γραναδα και δεν εχω δει ουτε ενα ξενοδοχειο ,ουτε ενα.Ολα ειναι appartments και οσα υπαρχουν ειναι η pension ,ειτε παραδοσιακα ξενοδοχεια τυπου μαροκινα riad στη Γραναδα κυριως .Δεν λεω οτι ντε και καλα θελω να κλεισω σε ξενοδοχειο ,σε airbnb με βλεπω που καποια ειναι και υπερανακαινισμενα ,αλλα εχω σκαλωσει τοσην ωρα πραγματικα.Στις επιλογες εχει 2000 διαμερισματα και 177 ξενοδοχεια και ταξιδευω συχνα σε ευρωπαικες πολεις,
Ψαχνω με το καλαμακι να βρω ενα μοντερνο 4 στερο ξενοδοχειο πχ και δεν βρισκω και δεν εχω πειραξει καποιο φιλτρο στην αναζητηση,Μου κανει εντυπωση σε μια πολη σαν Σεβιλλη ,Εχει καποιο event τοτε οΚτωβρη και ειναι full ολα?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Στην Σεβίλλη έκλεισα για 1-4 Οκτωβρίου στο Hotel Sevilla Center και στην Γρανάδα 4-7 Οκτωβρίου στο Eurostars San Anton. Και τα 2 τετραστερα. Οι κρατήσεις έγιναν 1 μήνα πριν.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Περα απο αυτο κατι που ηδη μου κανει τρελα εντυπωση.Κοιταω για διαμονη τοσην ωρα στο booking για Σεβιλλη και Γραναδα και δεν εχω δει ουτε ενα ξενοδοχειο ,ουτε ενα.Ολα ειναι appartments και οσα υπαρχουν ειναι η pension ,ειτε παραδοσιακα ξενοδοχεια τυπου μαροκινα riad στη Γραναδα κυριως .Δεν λεω οτι ντε και καλα θελω να κλεισω σε ξενοδοχειο ,σε airbnb με βλεπω που καποια ειναι και υπερανακαινισμενα ,αλλα εχω σκαλωσει τοσην ωρα πραγματικα.Στις επιλογες εχει 2000 διαμερισματα και 177 ξενοδοχεια και ταξιδευω συχνα σε ευρωπαικες πολεις,
Ψαχνω με το καλαμακι να βρω ενα μοντερνο 4 στερο ξενοδοχειο πχ και δεν βρισκω και δεν εχω πειραξει καποιο φιλτρο στην αναζητηση,Μου κανει εντυπωση σε μια πολη σαν Σεβιλλη ,Εχει καποιο event τοτε οΚτωβρη και ειναι full ολα?
Catalonia Granada στη Γρανάδα
Hotel Monte Triana περιοχη Τριάνα Σεβιλλη
Αυτά ήταν τα δικά μου και απ'οτι τσέκαρα έχουν διαθεσιμότητα. Συμπαθητικούλια, με Parking (με χρέωση βέβαια), κοντά σε στάσεις ΜΜΜ. Ειδικά στη Σεβίλλη η Τριάνα μου άρεσε σαν περιοχή.
Όλα τα ξενοδοχεία στην Ανδαλουσία τα έκλεισα από τις ιστοσελίδες τους. Είχαν καλύτερες τιμές από την Βooking.

Last edited:
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπερα!!
εκλεισα διαμονες και εβγαλα το πλανο
Τριτη φτανω Μαλαγα και διανυχτερευω στο κεντρο της πολης
Tεταρτη ξυπναω κανω μια καλη πρωινη βολτα στο κεντρο και αναχωρω για Γραναδα οπου θα μεινω 2 βραδια.

Παρασκευη,Σαββατο,Κυριακη εκλεισα Μαρμπεγια οπου θα παμε να συναντησουμε τον αδερφο να μας γυρισει ,νυχτοπερπατησει.

Κυριακη,Δευτερα Σεβιλλη και απο εκει Τριτη επιστροφη νωρις το πρωι για να μαι στο αεροδρομιο της Μαλαγας
Πως σας φαινεται τελικα ειναι βατο ?Εβαλα 2 βραδια σε καθε πολη για να την απολαυσουμε και να ναι πιο relaxed.

Προτεινετε να προσθαφαιρεσω καποια πολη?Βγαινει να βαλω Κορδοβα ή Ροντα,που θελω παρα πολυ να της δω.Ή ειναι πιο must η Σεβιλλη,Γραναδα για πρωτο ταξιδι?

Mας τα χαλαει λιγο η Μαρμπεγια ,θα μπορουσα να βαλω καποια αλλη πολη,αλλα δεν μπορω να μην παω

Αυτοκινητο μπορει και να νοικιασουμε εαν οχι θα κινηθω η με alsa ή με τα bla bla car.

Georgie

Member
Καλησπερα!!
Tεταρτη ξυπναω κανω μια καλη πρωινη βολτα στο κεντρο και αναχωρω για Γραναδα οπου θα μεινω 2 βραδια.

Παρασκευη,Σαββατο,Κυριακη εκλεισα Μαρμπεγια οπου θα παμε να συναντησουμε τον αδερφο να μας γυρισει ,νυχτοπερπατησει.

Κυριακη,Δευτερα Σεβιλλη και απο εκει Τριτη επιστροφη νωρις το πρωι για να μαι στο αεροδρομιο της Μαλαγας
Πως σας φαινεται τελικα ειναι βατο ?Εβαλα 2 βραδια σε καθε πολη για να την απολαυσουμε και να ναι πιο relaxed.

Προτεινετε να προσθαφαιρεσω καποια πολη?Βγαινει να βαλω Κορδοβα ή Ροντα,που θελω παρα πολυ να της δω.Ή ειναι πιο must η Σεβιλλη,Γραναδα για πρωτο ταξιδι?

Mας τα χαλαει λιγο η Μαρμπεγια ,θα μπορουσα να βαλω καποια αλλη πολη,αλλα δεν μπορω να μην παω

Αυτοκινητο μπορει και να νοικιασουμε εαν οχι θα κινηθω η με alsa ή με τα bla bla car.
Καλησπέρα
Σε παίρνει ενα daytrip απο Marbella για Ronda αν έχεις όρεξη. 60 χλμ ειναι, 1 ώρα περίπου.
Τσέκαρε απο πιο δρόμο ομως επειδη ειχε κλεισει ένας κεντρικός απο τις πλημμύρες της περασμένης άνοιξης

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλησπερα!!

Καλησπέρα! Μια χαρά πρόγραμμα είναι κατα τη γνώμη μου. Δε θα έβαζα τίποτα παραπάνω για τις μέρες που έχεις. Θα δεις αρκετά Σεβίλλη, Γρανάδα και ό.τι δεν προλάβεις θα το "χρωστάς" για το επόμενό σου ταξίδι στην Ανδαλουσία. ;) Να περάσεις όμορφα

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Nai ισως αν τους πεισω για Ροντα αρκει η πρωτη μερα για,τη Μαρμπεγια.Κορδοβα δεν το βλεπω να βγαινει ευκολα

Georgie

Member
Nai ισως αν τους πεισω για Ροντα αρκει η πρωτη μερα για,τη Μαρμπεγια.Κορδοβα δεν το βλεπω να βγαινει ευκολα
Δε χρειάζεται. Καλό ειναι να κάτσεις 2 μερες σε κάθε πολη της Ανδαλουσίας.
Στη Σεβίλλη βέβαια τουλάχιστον 3.
Ροντα το κάνεις σε μια μέρα. Καλό θα ηταν να μείνεις ενα βραδι αλλά.και παλι αν πας πρωι και φύγεις αργά απόγευμα θα δεις αρκετα.
Πολλοί κανουν τη Cordoba σε μια μερα.μονο για το Mezquita. Κριμα γιατί ειναι ωραία πολη και κατά την άποψή μου θέλει τουλάχιστον μια διανυκτέρευση

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Ενας λογος που καθομαι 2 βραδια ειναι,και αυτος.Για να νιωσω και την ατμοσφαιρα τους το βραδυ.Παρολα αυτα πιστευω η Γραναδα να με αποζημειωσει σε vibe και το βραδυ απο τον καθεδρικο ως την γειτονια του albaicin φωτισμενη και να ναι τουλαχιστον ισαξια της Κορδοβα βραδυ εστω για να,παρηγορηθω εαν δεν καταφερω.Μετα το Τολεδο ο πηχης ειναι ψηλα
Santa cruz Σεβιλλη απο ατμοσφαιρα πως παει βγαζει το ατμοσφαιρικο η πολυ αστικο ,τουριστικο crowded?

Georgie

Member
Ενας λογος που καθομαι 2 βραδια ειναι,και αυτος.Για να νιωσω και την ατμοσφαιρα τους το βραδυ.Παρολα αυτα πιστευω η Γραναδα να με αποζημειωσει σε vibe και το βραδυ απο τον καθεδρικο ως την γειτονια του albaicin φωτισμενη και να ναι τουλαχιστον ισαξια της Κορδοβα βραδυ εστω για να,παρηγορηθω εαν δεν καταφερω.Μετα το Τολεδο ο πηχης ειναι ψηλα
Santa cruz Σεβιλλη απο ατμοσφαιρα πως παει βγαζει το ατμοσφαιρικο η πολυ αστικο ,τουριστικο crowded?
Santa Cruz ειναι το Jewish quarter της Σεβίλλης, αρκετα γραφική και ομορφη περιοχή αλλά πολυ τουριστική με αδιάφορα τουριστικά tapas, bar κλπ,
Με λίγα λόγια η Πλάκα της Σεβίλλης.
Θα τη πας τη βολτα σου εκεί εννοείται.
Εμένα προσωπικα μου αρέσουν οι περιοχές που ειναι πιο αυθεντικές.
Los Remedios.
Santa Catalina
San Lorenzo
Feria
Triana
Απο Γραναδα τωρα δε ξερω και πολλα, 2 νύχτες έμεινα και δεν έτυχε να δω κάτι να μου κάνει ιδιαίτερο κλικ.
Μη παρεξηγηθώ, ωραία πολη.
Για βραδινό vibe καμία σχέση με Σεβίλλη βάση αυτών που είδα.
Ομως Σεβίλλη συνολικά έχω πάει 4 φορές και έχω μείνει 25 σχεδόν ημερες. Οπότε ίσως να αδικώ τη Γραναδα.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Μετα το Τολεδο ο πηχης ειναι ψηλα
Δεν έχει καμμία σχέση με Τολέδο ειδικά αν έχεις μείνει εκεί βράδυ που πραγματικά γίνεται μαγικό με το φωτισμό. Αντε να το πλησιάζει κάπως η Κορδοβα. Τώρα όσον αφορά το αστικό, τουρισστικό ναι είναι και τα δυο αλλά με κάποιο τρόπο εμένα αυτό δε με χάλασε. Είδα σε όλες τις πόλεις τα SOS και μετά "χάθηκα" σε λιγότερο τουριστικές γειτονιές. Εκεί βγήκε η ομορφιά αυτων των πόλεων. Και ναι θα έλεγα ότι είναι "ατμοσφαιρικές" πόλεις απλά με διαφορετικό τρόπο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.096
Μέλη
39.839
Νεότερο μέλος
Dominic_T

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα