Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Περα απο αυτο κατι που ηδη μου κανει τρελα εντυπωση.Κοιταω για διαμονη τοσην ωρα στο booking για Σεβιλλη και Γραναδα και δεν εχω δει ουτε ενα ξενοδοχειο ,ουτε ενα.Ολα ειναι appartments και οσα υπαρχουν ειναι η pension ,ειτε παραδοσιακα ξενοδοχεια τυπου μαροκινα riad στη Γραναδα κυριως .Δεν λεω οτι ντε και καλα θελω να κλεισω σε ξενοδοχειο ,σε airbnb με βλεπω που καποια ειναι και υπερανακαινισμενα ,αλλα εχω σκαλωσει τοσην ωρα πραγματικα.Στις επιλογες εχει 2000 διαμερισματα και 177 ξενοδοχεια και ταξιδευω συχνα σε ευρωπαικες πολεις,
Ψαχνω με το καλαμακι να βρω ενα μοντερνο 4 στερο ξενοδοχειο πχ και δεν βρισκω και δεν εχω πειραξει καποιο φιλτρο στην αναζητηση,Μου κανει εντυπωση σε μια πολη σαν Σεβιλλη ,Εχει καποιο event τοτε οΚτωβρη και ειναι full ολα?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Στην Σεβίλλη έκλεισα για 1-4 Οκτωβρίου στο Hotel Sevilla Center και στην Γρανάδα 4-7 Οκτωβρίου στο Eurostars San Anton. Και τα 2 τετραστερα. Οι κρατήσεις έγιναν 1 μήνα πριν.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Περα απο αυτο κατι που ηδη μου κανει τρελα εντυπωση.Κοιταω για διαμονη τοσην ωρα στο booking για Σεβιλλη και Γραναδα και δεν εχω δει ουτε ενα ξενοδοχειο ,ουτε ενα.Ολα ειναι appartments και οσα υπαρχουν ειναι η pension ,ειτε παραδοσιακα ξενοδοχεια τυπου μαροκινα riad στη Γραναδα κυριως .Δεν λεω οτι ντε και καλα θελω να κλεισω σε ξενοδοχειο ,σε airbnb με βλεπω που καποια ειναι και υπερανακαινισμενα ,αλλα εχω σκαλωσει τοσην ωρα πραγματικα.Στις επιλογες εχει 2000 διαμερισματα και 177 ξενοδοχεια και ταξιδευω συχνα σε ευρωπαικες πολεις,
Ψαχνω με το καλαμακι να βρω ενα μοντερνο 4 στερο ξενοδοχειο πχ και δεν βρισκω και δεν εχω πειραξει καποιο φιλτρο στην αναζητηση,Μου κανει εντυπωση σε μια πολη σαν Σεβιλλη ,Εχει καποιο event τοτε οΚτωβρη και ειναι full ολα?
Catalonia Granada στη Γρανάδα
Hotel Monte Triana περιοχη Τριάνα Σεβιλλη
Αυτά ήταν τα δικά μου και απ'οτι τσέκαρα έχουν διαθεσιμότητα. Συμπαθητικούλια, με Parking (με χρέωση βέβαια), κοντά σε στάσεις ΜΜΜ. Ειδικά στη Σεβίλλη η Τριάνα μου άρεσε σαν περιοχή.
Όλα τα ξενοδοχεία στην Ανδαλουσία τα έκλεισα από τις ιστοσελίδες τους. Είχαν καλύτερες τιμές από την Βooking.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.814
Νεότερο μέλος
matt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα