Georgie
Member
Να περνάς τέλεια και περιμένουμε εντυπώσεις απο Ροντα. Θα βοηθήσεις να περάσουν πιο γρήγορα οι μέρες μέχρι την αναχώρησή μας.....Ευχάριστη έκπληξη η Jerez .
Μετά τη Σεβίλλη πρώτη διανυκτέρευση εδώ.
Αύριο μια εξερεύνηση της πόλης και αναχώρηση για Ροντα με κάποιες στάσεις σε ορισμένα λευκά χωριά.
Λόγω κόσμου εννοείς; Επίσης να ρωτήσω τι παίζει από θερμοκρασίες στην περιοχή;Η Ροντα είναι μαγεία.
Σε συγκεκριμένες ώρες.
8-10 το πρωί
Και μετά βραδάκι
Ναι έχει παρα πολλους τουρίστες της ημέρας.Λόγω κόσμου εννοείς; Επίσης να ρωτήσω τι παίζει από θερμοκρασίες στην περιοχή;
Τα ιδια στη Νοτια Ιταλια (και υπο προυποθεσεις σε καποια μερη στη Βορεια πχ Τορινο).Δε θέλω να ανοίξω μεγάλο θέμα που θα είναι off topic αλλά παιδιά ειλικρινά δε νομίζω ότι θα έβρισκα αυτο με 4 € ούτε στο Σκαραμαγκά.
Και είναι ένα μικρό παράδειγμα γιατί πραγματικά η χώρα είναι vfm
Τι έχει γίνει λάθος στην Ελλάδα ειλικρινά δε ξερω!
Πριν μια εβδομάδα ΠόρτοΔε θέλω να ανοίξω μεγάλο θέμα που θα είναι off topic αλλά παιδιά ειλικρινά δε νομίζω ότι θα έβρισκα αυτο με 4 € ούτε στο Σκαραμαγκά.
Και είναι ένα μικρό παράδειγμα γιατί πραγματικά η χώρα είναι vfm
Τι έχει γίνει λάθος στην Ελλάδα ειλικρινά δε ξερω!
Το νερό στην Ελλάδα ακόμα είναι φτηνό φίλε μου γιατί δεν το έχουν δώσει ακόμα σε ιδιώτες.Όλη η Ευρώπη είναι πλέον ακριβή, άρα μεμονωμένα παραδείγματα με τιμές η συγκεκριμένες χώρες δεν έχουν βάση. Το αλκοόλ στην Ισπανία είναι φτηνό γιατί έχουν πολύ χαμηλή φορολογία για παράδειγμα.
Το νερό στην Ελλάδα είναι φτηνό γιατί επιβάλει τιμή το ελληνικό κράτος.
Γενικά τα πάντα είναι ακριβά για εμάς συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.