• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ανδαλουσία 4η φορά

Georgie

Member
Το πολύ να κάτσαμε 1μιση ώρα στο χωριό και ξεκινήσαμε για Ronda.
Η διαδρομή μετά από κάποια χιλιόμετρα γινόταν μαγευτικη, η άνοιξη στα καλυτερα της. Χρωμα χρωμα χρωμα ( και λίγο φταρνισμα)
Είχα τη τύχη ως παλαιός Κουκακιώτης να βρω parking ευκολα.
Κάναμε check in στο Colon hotel ( highly recommended) που ήταν και budget 70€ το βράδυ για Σ/Κ με πρωινό. Και ξεκινήσαμε τη βόλτα. Πέσαμε πάνω στο τσουναμι με τους Ιάπωνες τουρίστες αλλά το γνωρίζαμε. Μετά ησύχασε το μέρος και την επόμενη ημέρα κάναμε πολύ πρωινή βολτα να απολαύσουμε τη μαγεία της πόλης

Attachments

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Πωω με εψησε πολυ η Ronda και την ειχα να φανταστεις εκτος πλανου ,αν προλαβω ελεγα μονο
Και ομορφια πολης σοκακια κλπ άλλα και φυσικο τοπιο με τη γκρεμιλα και,τη γεφυρα.Αντε να περνω ιδεες γιατι θα ερθει το ταξιδι μου στα μερη αυτα τον Οκτωβρη.

Εμενα παντως επειδη παω πρωτη φορα δεν θα αφησω απ εξω Σεβιλλη ,Γραναδα η Κορδοβα

Georgie

Member
Ένα tip για τη @Sanna1971
Για να δεις την αρένα των ταυρομαχιών( τις απεχθάνομαι)
Απέναντι ακριβώς έχει το ξενοδοχείο Catalonia.
Τέταρτος όροφος βγαίνεις στο roof garden
Εγώ πήρα τζινακι με τονικ ( αμπαλο και ψιλοακριβο για τα δεδομένα της χωρας) μπορείς και τσαμπέ να πάρεις τις φωτογραφίες σου και να χαιρετήσεις με χαμόγελο!

Georgie

Member
Τη τελευταία ημέρα στη Ροντα ήταν η γιορτή της μητέρας.
Αν και άθεος πηγα στην εκκλησία να ανάψω ενα κεράκι για τη μαμά μου που πίστευε και έπεσα σε μια έκπληξη
Έτσι τη γιορτάζουν εδώ!
Flamengo και ταύροι!
Εδώ να πω ότι μπορεί να είμαι 56 αλλά ταυρο δεν ειχα δει ποτέ στη ζωή μου
City boy !

Attachments

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ένα tip για τη @Sanna1971
Για να δεις την αρένα των ταυρομαχιών( τις απεχθάνομαι)
Απέναντι ακριβώς έχει το ξενοδοχείο Catalonia.
Τέταρτος όροφος βγαίνεις στο roof garden
Εγώ πήρα τζινακι με τονικ ( αμπαλο και ψιλοακριβο για τα δεδομένα της χωρας) μπορείς και τσαμπέ να πάρεις τις φωτογραφίες σου και να χαιρετήσεις με χαμόγελο!
Σ'ευχαριστώ πολύ για το tip. θα το κρατήσω για την επόμενη επίσκεψη στη χώρα. Ανδαλουσία είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι και έχω αφήσει Ronda εκτός καθώς θέλαμε να πάμε από Μάλαγα Γιβραλτάρ παραλιακά και μετά cadiz και προς τα πάνω Seville. οπότε δυστυχώς την "καίω" τη Ronda αυτή τη φορά.... :( .

Georgie

Member
Την επόμενη ημέρα μετά το πρωινο στο ξενοδοχείο έκανα 2 τσιγαρα( κακως) με τη γλυκύτατη Anna και πιάσαμε τη κουβέντα για τον Ισπανικό εμφυλιο και πως στο φαράγγι του El tajo έριχναν τους αιχμάλωτους και οι δύο πλευρες!
Έγινε το check out πήρα το αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για setenil de la botegas.
Λάθος timing γιατί είχε την ίδια ιδέα και το μισό Τόκιο.
Αφού χάσαμε λίγη ώρα στο να βρούμε θέση να παρκάρουμε τελικά φτάσαμε.
Κάτι φωτογραφίες τραβήξαμε και αυτο όλο. Είχε πολύ κόσμο.

Attachments

αντον

Member
Πωω με εψησε πολυ η Ronda και την ειχα να φανταστεις εκτος πλανου ,αν προλαβω ελεγα μονο
Και ομορφια πολης σοκακια κλπ άλλα και φυσικο τοπιο με τη γκρεμιλα και,τη γεφυρα.Αντε να περνω ιδεες γιατι θα ερθει το ταξιδι μου στα μερη αυτα τον Οκτωβρη.

Εμενα παντως επειδη παω πρωτη φορα δεν θα αφησω απ εξω Σεβιλλη ,Γραναδα η Κορδοβα
Ωραία η Ρόντα,αλλά νομίζω μια διανυκτέρευση είναι αρκετή,μια διαμονή στην Μάλαγα αξίζει οπωσδήποτε γιατί εκτός των άλλων έχει και φανταστική 🍺 Victoria

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Τη τελευταία ημέρα στη Ροντα ήταν η γιορτή της μητέρας.
Αν και άθεος πηγα στην εκκλησία να ανάψω ενα κεράκι για τη μαμά μου που πίστευε και έπεσα σε μια έκπληξη
Έτσι τη γιορτάζουν εδώ!
Flamengo και ταύροι!
Εδώ να πω ότι μπορεί να είμαι 56 αλλά ταυρο δεν ειχα δει ποτέ στη ζωή μου
City boy !
Αυτό με τον ταύρο όμως δεν παλεύεται.... :mad: :mad: :mad: . Εντάξει έθιμό τους είναι αλλά πως να το αντέξεις;

Georgie

Member
Πήραμε ξανά το αμάξι και έβαλα το gps για Zahara de la sierra.
Επειδή οδηγούσα δεν έχω φωτογραφίες από τη διαδρομή.
Η φίλη μου τράβηξε video αλλά δε μπορώ να το ανεβάσω.
Τι ομορφιά ρε παιδια !
Δε μπορώ να το περιγράψω.
Το αφήνω εδώ.
Ο δρόμος ήταν σε ορισμένα σημεία λίγο ρούκου. Είχε υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες καταιγίδες αλλά όχι μεγάλο deal.
H Zahara de la sierra μας πήρε το μυαλό!
Wow!
Ένα βραδι έπρεπε να μείνουμε.
Next time.

Attachments

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Ωραία η Ρόντα,αλλά νομίζω μια διανυκτέρευση είναι αρκετή,μια διαμονή στην Μάλαγα αξίζει οπωσδήποτε γιατί εκτός των άλλων έχει και φανταστική 🍺 Victoria
Απο Marbella θα ξεκινησουμε γιατι παμε να,δουμε φιλικο προσωπο που μενει εκει
Αφετηρια θα,ναι εκει 8 μερες,εχουμε κλεισει και η Μαλαγα διπλα ειναι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.029
Μέλη
39.746
Νεότερο μέλος
mariageo