• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ανδαλουσία 4η φορά

Georgie

Member
Κάτσαμε σε ενα μικρό bar χτύπησα μια μικρή Victoria φάγαμε και 2 -3 εξαιρετικά tapas και ξεκινήσαμε για Gadiz.
Ο δρόμος γενικά καλός αλλά σε ορισμένα σημεία το οδόστρωμα είναι ταλαιπωρημενο
Προσοχή λοιπον
Πολλοί Ισπανοί οδηγοί έχουν τη τάση να κολλάνε πισω σου ας πηγαίνεις και με 150.
Οι τουρίστες λογικό να είναι πιο χελώνες.
Η πρώτη γεύση από το Gadiz ήταν υπέροχη.
Επιτέλους θάλασσα.

Attachments

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ωραία η Ρόντα,αλλά νομίζω μια διανυκτέρευση είναι αρκετή,μια διαμονή στην Μάλαγα αξίζει οπωσδήποτε γιατί εκτός των άλλων έχει και φανταστική 🍺 Victoria
Ναι Μάλαγα έχω βάλει κι εγώ 2διαν.

Georgie

Member
Πάμε στα του Gadiz.
Η αλήθεια είναι οτι τη πόλη ήθελα να την επισκεφθώ πριν από πολλά χρόνια όταν μια σχέση μου είχε πάει και μου ειπε τα καλυτερα.
Προσωπικά δε βρήκα χημεία με τη πολη, κρίμα αλλά συμβαίνει.
Για να μην είμαι άδικος ενδιαφέρον και χαλαρή ατμόσφαιρα έχει.
Σίγουρα σε πολλούς θα αρέσει.
Είναι καθαρά υποκειμενικό γούστο.
Στο περσινό road tour στη Γαλικια το Vigo το βρήκα super.
Στους περισσότερους δεν αρέσει αλλά έτσι είναι.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Πάμε στα του Gadiz.
Η αλήθεια είναι οτι τη πόλη ήθελα να την επισκεφθώ πριν από πολλά χρόνια όταν μια σχέση μου είχε πάει και μου ειπε τα καλυτερα.
Προσωπικά δε βρήκα χημεία με τη πολη, κρίμα αλλά συμβαίνει.
Για να μην είμαι άδικος ενδιαφέρον και χαλαρή ατμόσφαιρα έχει.
Σίγουρα σε πολλούς θα αρέσει.
Είναι καθαρά υποκειμενικό γούστο.
Στο περσινό road tour στη Γαλικια το Vigo το βρήκα super.
Στους περισσότερους δεν αρέσει αλλά έτσι είναι.
Πάντως από τις photo σου, φαίνεται όμορφη πόλη. Βέβαια η χημεία με την πόλη είναι κάτι διαφορετικό.... Προσωπικά κανένα κλικ με Βαρκελωνη. Αφού σκέφτομαι να ξαναπάω μήπως και βρω κάτι που δεν είδα την πρώτη φορα. Μαδρίτη όμως.... έρωτας!

Georgie

Member
Πάντως από τις photo σου, φαίνεται όμορφη πόλη. Βέβαια η χημεία με την πόλη είναι κάτι διαφορετικό.... Προσωπικά κανένα κλικ με Βαρκελωνη. Αφού σκέφτομαι να ξαναπάω μήπως και βρω κάτι που δεν είδα την πρώτη φορα. Μαδρίτη όμως.... έρωτας!
Για Βαρκελώνη συμφωνώ.
Η Μαδρίτη μου άρεσε περισσότερο.

Georgie

Member
Μετά από ενα διήμερο στο Cadiz αποφασίσαμε τη τελευταία μέρα να επισκεφθούμε τη Tarifa.
Τη νοτιότερη πολη η χωριο της Ισπανίας.
Περίπου 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικα με τη μισή διαδρομή σε motorway και την άλλη μισή σε national road.
Η Tarifa είναι λιμάνι για τα ferries που πηγαίνουν Μαρόκο στη πόλη Tangier. Ο χρόνος περίπου μια ώρα και το κόστος return είναι περίπου στα 60€.
Ενδιαφέρον αλλά δεν είχαμε το χρόνο.
Βολευτήκαμε να δούμε τα βουνά της Αφρικής από μακριά.
Η πολη μοιάζει πιο πολύ με Ελληνικό νησί.
Εύκολα θα θυσιαζα μια διανυκτέρευση για τη Tarifa και ίσως 2 με ενα day trip στην Tangier.
Επίσης υπάρχουν tour που μπορείς να δεις φαλαινες και δελφίνια.
Γενικά cool μέρος με μια εκπληκτική ψαροταβέρνα με πολύ καλές τιμές.
Γενικά οι τιμές στη νότια Ανδαλουσία είναι ok.

Attachments

Georgie

Member
Την επόμενη ημέρα έγινε το check out από το διαμέρισμα στο Cadiz και ξεκινήσαμε για Σεβίλλη με ενα stop στη Jerez για καφέ κλπ.
Επιστρέψαμε στη Σεβίλλη παραδώσαμε το αυτοκίνητο και κάτσαμε σε ενα bar για τα τελευταία tapas και cervezas.
Επιστροφή στο Δουβλίνο λοιπον ( ευτυχώς ηλιόλουστο εδω και αρκετές ημερες) και ήδη έχει ξεκινήσει η οργάνωση των καλοκαιρινών διακοπών αρχές Σεπτέμβρη, με την Ανδαλουσία θα βρεθούμε σχετικά σύντομα αφού την τιμω σταθερά τα τελευταία 3 χρόνια γύρω στα Χριστούγεννα.
Προς το παρών η καρδιά χτυπάει για Νίσυρο.
Ευχαριστώ να είστε όλοι καλα.
Καλά ταξίδια

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.028
Μέλη
39.746