Απορίες για κράτηση στο Booking.com

sofianaxos

Member
Μηνύματα
793
Likes
273
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα. Σε κράτηση που έκανα μέσω booking μου γράφει ότι έχω δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης αλλά ότι θα χρεωθώ κάποια στιγμή μετά την κράτηση κάτι σαν προπληρωμή (prepayment). Επηρεάζει την δωρεάν ακύρωση αυτό ή είναι άσχετο?
 

sevax

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Παιδιά, γεια σας! Καλά ταξίδια και όμορφες ιστορίες εύχομαι να έχουμε να αφηγούμαστε και να θυμόμαστε! Θα ξεκινήσω με ένα πρόβλημα... Έκανα κράτηση ξενοδοχείου μέσω booking.com αλλά δυστυχώς πρέπει να αλλάξω ημερομηνίες. Το booking μου βγάζει ότι δεν αλλάζει αν και όταν έκανα την κράτηση δεν ήταν ξεκάθαρο αυτό. Εγώ είχα καταλάβει ότι αλλάζει ή ακυρώνεται. Τέλος πάντων. Η κράτηση έγινε μέσω χρεωστικής και δεν μου κράτησαν τα χρήματα. Τι κάνω τώρα; Αν δε βρεθεί λύση και ακυρώσω την κάρτα λέτε να έχω πρόβλημα; Στο ξενοδοχείο έστειλα μέιλ σχετικά με την αλλαγή αλλά δε μου απάντησαν ακόμα. Σημειωτέον, ότι η κράτηση είναι για Σεπτέμβρη (δεν πρόκειται δηλαδή για ακύρωση τελευταίας στιγμής) και ότι ζήτησα την αλλαγή την επόμενη της κράτησης. Αυτά...
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Τηλεφώνησε στο customer service του booking.com και ζήτησε να σου ακυρώσουν.
Γίνεται και παραγίνεται .
 

sevax

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Ευχαριστώ! Θα επικοινωνήσω αύριο και θα ενημερώσω σχετικά. Καλό βράδυ!
 

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
363
Likes
1.196
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Ολα εξαρτωνται απο το ειδος της κρατησης που εκανες. Διαβασε την, γιατι αν γραφει "ανευ επιστροφης χρηματων", δεν εχει καμμια σχεση ο χρονος για αιτημα ακυρωσης και χρεωνεσαι.
 
Μηνύματα
95
Likes
65
δεν αλλαζουν οι ημερομηνιες ακυρωσε αυτο και κανε εκ νεου την επομενη κρατηση δοκμασε το
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.879
Likes
26.763
Τηλεφώνησε στο customer service του booking.com και ζήτησε να σου ακυρώσουν.
Γίνεται και παραγίνεται .
Πολύ σωστά.Επικοινωνείς με την booking τους λες τι θέλεις και αναλαμβάνουν να σου λύσουν το πρόβλημα.
Θέλει λίγο υπομονή αυτές τις ημέρες γιατί είναι στο φουλ της σεζόν και οι γραμμές είναι στο κόκκινο.
 

sevax

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Λοιπόν, η συνέχεια έχει ως εξής: Έστειλα mail στο ξενοδοχείο απευθείας και τους ζήτησα να τροποποιήσω την κράτησή μου, δυνατότητα που δε μου έδινε η booking. Mου είπαν ευχαρίστως αλλά να το κάνω μέσω booking. Προσπάθησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με booking αλλά ήταν πολύ δύσκολο, οπότε τους ενημέρωσα με mail. Μέχρι και σήμερα δε μου έχουν απαντήσει από εκεί. Εγώ όμως επειδή βιαζόμουν για να δω τι θα κάνω, ακύρωσα την κράτηση από την booking και μου έβγαλε να πληρώσω όλο το ποσό.... (μαλακία!)... Ξαναέστειλα mail στο ξενοδοχείο και τους είπα ότι ακύρωσα την κράτηση ώστε να τους αποδεσμεύσω και το δωμάτιο αλλά η booking μου ζητάει να πληρώσω όλο το ποσό. Τους ρώτησα λοιπόν αν μπορεί να γίνει κάτι ώστε να μην πληρώσω αυτό το ποσό και να προχωρήσω στη νέα κράτηση. Δε μου απάντησαν ούτε αυτοί ακόμα τουλάχιστον (2 μέρες). Σημειωτέον, η κάρτα δεν έχει λεφτά αλλά και αν είχε μπορούσαν να δεσμεύσουν ποσό αφού δε μου ζήτησαν τον κωδικό που γράφει στο πίσω μέρος (δεν θυμάμαι πως τον λένε); Από την τράπεζα μου είπαν ότι χωρίς αυτό τον κωδικό δεν μπορούν να σου δεσμεύσουν χρήματα. Οπότε; Τι κάνουμε; Μου φαίνεται πως στο τέλος δεν θα πάω καθόλου... Μήπως να ακυρώσω κάρτα για να είμαι σίγουρη; Έτσι κι αλλιώς εγώ ήμουν εντάξει απέναντι τους. Μην πληρώσω γαμησιάτικα από μια αναποδιά, ένα λάθος και την ασυνεννοησία... Ε; Τι λέτε; Περιμένω με ανυπομονησία τις συμβουλές σας. Σας ευχαριστώ για το χρόνο και την υπομονή σας!
 

Στάθης

Member
Μηνύματα
516
Likes
1.072
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Πέρα από το πρόβλημα σου που θα σου απαντήσουν οι πιο ειδήμονες,εγώ θα έλεγα να προσέχεις κάποιες λεξούλες που χρησιμοποιείς! :p
 

sevax

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Τι είπα, καλέ; Στο γ@μ..πιμπ...., αναφέρεσαι; Μου ξέφυγε..... Αλλά πως να το πω; Και με τέτοια ζέστη; :icon_redface:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.530
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom