paefstra
Member
- Μηνύματα
- 15.336
- Likes
- 50.895
Το δενεις στη μεση.Άλλη λύση είναι να το βάλω κάτω από το μπουφάν αλλά το δοκίμασα και είμαι σαν το καρναβάλι της Πάτρας γμτο.
Το δενεις στη μεση.Άλλη λύση είναι να το βάλω κάτω από το μπουφάν αλλά το δοκίμασα και είμαι σαν το καρναβάλι της Πάτρας γμτο.
Θεωρωτικα οχι αλλα τι εννοειται θα την δωσετε κατω επειδη εχετε παραπανω υγρα?πληρωσατε κ την κανατε παραδοτεα?Γεια σας πολύτιμοι παντογνώστες μου.
Ήρθα Μιλάνο που λέτε,υπόσχομαι να γράψω ιστορία σύντομα...και...τσίμπησα ένα παλτό.
Ταξιδεύω με ναύλο light οπότε κ δικαιούμαι μια χειραποσκευή μόνο.
Θα τη δώσω κάτω επειδή έχω παραπάνω υγρά.
Αν φοράω το μπουφάν μου κ κρατάω το παλτό στο χέρι,χωρίς καμία άλλη αποσκευη,θα με βάλουν να πληρώσω το παλτο ως αποσκευη λέτε;
Άλλη λύση είναι να το βάλω κάτω από το μπουφάν αλλά το δοκίμασα και είμαι σαν το καρναβάλι της Πάτρας γμτο.
Ναι το σκέφτηκα αφού το έγραψα,κάτω βέβαια από το μπουφάν,από πάνω δεν χωράει...θα γελάσουμε όλοι μαζί κ μια χαρά.Παλτό είναι. Οπότε είναι απλά τα πράγματα. Αν σου κάνουν σκηνικό φόρεσε το μπροστά τους πάνω από το μπουφάν, πέρνα τον έλεγχο και μετά βγάλε το![]()
Όχι αλλά δεν πληρώνεις για να δώσεις τη χειραποσκευη κάτω από όσο ξέρω,το αντίθετο έρχονται κ ρωτάνε αν θέλει κάποιος να τη δώσει κάτω συνήθως.Θεωρωτικα οχι αλλα τι εννοειται θα την δωσετε κατω επειδη εχετε παραπανω υγρα?πληρωσατε κ την κανατε παραδοτεα?
Αυτό γίνεται όμως αφού περάσεις τον έλεγχο του αεροδρομίου, στη πύλη αναχώρησης οπότε θα έχεις ήδη περάσει τον έλεγχο ασφαλείας για τα υγρά που λες.Όχι αλλά δεν πληρώνεις για να δώσεις τη χειραποσκευη κάτω από όσο ξέρω,το αντίθετο έρχονται κ ρωτάνε αν θέλει κάποιος να τη δώσει κάτω συνήθως.
Ρίξτο με... πολύ αέραΝαι το σκέφτηκα αφού το έγραψα,κάτω βέβαια από το μπουφάν,από πάνω δεν χωράει...θα γελάσουμε όλοι μαζί κ μια χαρά.