Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

Viaggi

Member
Για την πύλη δεν αμφιβάλλω καθόλου. Εύκολα στην παίρνουν δωρεάν.
Αλήθεια τι εισιτήριο είχες όταν παρέδωσες στο desk την 8κιλη χειραποσκευή σου;
Είναι κρίσιμο σημείο η κατηγορία του ναύλου....
Όχι, στη πύλη έκανα μια φορά την ερώτηση αν μπορώ να παραδίδω την χειραποσκευή μου στο check in desk. Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη "ναι μπορείτε δωρεάν".

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Όχι, στη πύλη έκανα μια φορά την ερώτηση αν μπορώ να παραδίδω την χειραποσκευή μου στο check in desk. Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη "ναι μπορείτε δωρεάν".
Ναι αλλά δεν μας λες με τι ναύλο ταξίδευες...
Πώς θα ελέγξουν εάν εσύ έφτασες στο αεροδρόμιο με δύο 8κιλες χειραποσκευές και παρέδωσες μια στο desk δωρεάν και με μια δεύτερη εμφανίστηκες στην πύλη;
Δεν τους έχω για τόσο χαζούς...

Viaggi

Member
Ναι αλλά δεν μας λες με τι ναύλο ταξίδευες...
Πώς θα ελέγξουν εάν εσύ έφτασες στο αεροδρόμιο με δύο 8κιλες χειραποσκευές και παρέδωσες μια στο desk δωρεάν και με μια δεύτερη εμφανίστηκες στην πύλη;
Δεν τους έχω για τόσο χαζούς...
Τι σημασία έχει; Η κυρία που ρώτησα δεν με ρώτησε τι κατηγορία ναύλου έχω. Και ο κύριος στο desk είπε ότι διευκολύνει τις αεροπορικές γιατί έτσι ξέρουν το φορτίο του αεροπλάνου, άρα υπολογίζουν καλύτερα τις συνθήκες πτήσεις. Φυσικά δεν πρέπει αν ξεπερνάς τα επιτρεπόμενα όρια

maria91

Member
Όχι αλλά δεν πληρώνεις για να δώσεις τη χειραποσκευη κάτω από όσο ξέρω,το αντίθετο έρχονται κ ρωτάνε αν θέλει κάποιος να τη δώσει κάτω συνήθως.
Αυτο ειναι αφου εχεις περασει τον ελεγχο ΚΑΙ ΑΝ σε ρωτησουν...αν την υπερφορτωσεις κ αν εχεις παραπανω υγρα κ ανω των 100ml τοτε θα εχετε προβλημα!!!μην στηριζεστε σ αυτον ενδεχετε να μη σας την παρουν κατω ειναι αναλογα στον υπαλληλο που θα πεσεις!θα προτεινα αγορα βαλιτσας γιατι στη περιπτωση που ειναι εστω κ λιιγο φουσκωμενη θα σας την ζυγισουν κ θα πληρωσετε τον ναυλο βαλιτσας επιτοπου κ μετα θα γκρινιαζετε οτι φταιει η αεροπορικη!!

maria91

Member
Στην Aegean τις 3 τελευταίες φορές με μεγάλη χαρά δέχτηκαν την χειραποσκευή που τους πήγα στο check in desk λέγοντας μου αυτά που περιέγραψα στο προηγούμενο μνμ μου. Και σε ερώτηση στη πύλη όταν ρωτούσαν ποιος θέλε να παραδώσει την αποσκευή του για το αμπάρι του αεροσκάφους πήρα την ίδια απάντηση. "Δωρεάν". Το ίδιο και στη τελευταία πτήση με την Air Lingus
Ειναι στην ευχερεια του υπαλληλου εκεινη την ωρα μονο κ αν η πτηση ειναι full booked...αν οχι γιατι να στην βαλουν κατω για χαζους τους περνατε??προφανως οταν κλεινεις στο site τους light ναυλο εχουν ως ορο οτι θα δωσεις την βαλιτσα κατω την ωρα της ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ γιατι υπαρχουν παρα πολλοι που τ αρνουνται οποτε δε καποιους πρεπει να τα παρουν με το ζορι!επισης περσυ σε 4 πτησεις μαζι τους ενω ειχα βαλιτσα κ τους ειπα να την βαλουν κατω κ τη χειραποσκευη το αρνηθηκαν...επισης σ αλλες 5 πτησεις δεν ζητησαν καν τις χειραποσκευες κατω δωρεαν προφανως γιατι δεν ειμασταν φουλ...οποτε μη το περνετε ως δεδομενο κ μην παραπληροφορειτε τον κοσμο!

paefstra

Member
Οταν ταξιδευα με πολυ μικρο παιδι παντα εδινα χειραποσκευες δωρεαν στο check in desk για να μην τις κουβαλαω και ποτε δεν εισεπραξα αρνηση. Το κανουν και για να εξυπηρετησουν οσους το εχουν αναγκη, οχι για να περασει το υγρο των 120 ml.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.392
Μέλη
40.025
Νεότερο μέλος
dimi.g

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα