Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

maria91

Member
Γεια σας πολύτιμοι παντογνώστες μου.
Ήρθα Μιλάνο που λέτε,υπόσχομαι να γράψω ιστορία σύντομα...και...τσίμπησα ένα παλτό.
Ταξιδεύω με ναύλο light οπότε κ δικαιούμαι μια χειραποσκευή μόνο.
Θα τη δώσω κάτω επειδή έχω παραπάνω υγρά.
Αν φοράω το μπουφάν μου κ κρατάω το παλτό στο χέρι,χωρίς καμία άλλη αποσκευη,θα με βάλουν να πληρώσω το παλτο ως αποσκευη λέτε;
Άλλη λύση είναι να το βάλω κάτω από το μπουφάν αλλά το δοκίμασα και είμαι σαν το καρναβάλι της Πάτρας γμτο.
Θεωρωτικα οχι αλλα τι εννοειται θα την δωσετε κατω επειδη εχετε παραπανω υγρα?πληρωσατε κ την κανατε παραδοτεα?

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Παλτό είναι. Οπότε είναι απλά τα πράγματα. Αν σου κάνουν σκηνικό φόρεσε το μπροστά τους πάνω από το μπουφάν, πέρνα τον έλεγχο και μετά βγάλε το:haha:
Ναι το σκέφτηκα αφού το έγραψα,κάτω βέβαια από το μπουφάν,από πάνω δεν χωράει...θα γελάσουμε όλοι μαζί κ μια χαρά.

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Θεωρωτικα οχι αλλα τι εννοειται θα την δωσετε κατω επειδη εχετε παραπανω υγρα?πληρωσατε κ την κανατε παραδοτεα?
Όχι αλλά δεν πληρώνεις για να δώσεις τη χειραποσκευη κάτω από όσο ξέρω,το αντίθετο έρχονται κ ρωτάνε αν θέλει κάποιος να τη δώσει κάτω συνήθως.

pan82

Member
Όχι αλλά δεν πληρώνεις για να δώσεις τη χειραποσκευη κάτω από όσο ξέρω,το αντίθετο έρχονται κ ρωτάνε αν θέλει κάποιος να τη δώσει κάτω συνήθως.
Αυτό γίνεται όμως αφού περάσεις τον έλεγχο του αεροδρομίου, στη πύλη αναχώρησης οπότε θα έχεις ήδη περάσει τον έλεγχο ασφαλείας για τα υγρά που λες.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ναι το σκέφτηκα αφού το έγραψα,κάτω βέβαια από το μπουφάν,από πάνω δεν χωράει...θα γελάσουμε όλοι μαζί κ μια χαρά.
Ρίξτο με... πολύ αέρα :cool: στους ώμους, πάνω από το μπουφάν. Ή έχε δεμένο το μπουφάν στη μέση και το παλτό στους ώμους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.391
Μέλη
40.025
Νεότερο μέλος
dimi.g

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom