Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

maria91

Member
Γεια σας πολύτιμοι παντογνώστες μου.
Ήρθα Μιλάνο που λέτε,υπόσχομαι να γράψω ιστορία σύντομα...και...τσίμπησα ένα παλτό.
Ταξιδεύω με ναύλο light οπότε κ δικαιούμαι μια χειραποσκευή μόνο.
Θα τη δώσω κάτω επειδή έχω παραπάνω υγρά.
Αν φοράω το μπουφάν μου κ κρατάω το παλτό στο χέρι,χωρίς καμία άλλη αποσκευη,θα με βάλουν να πληρώσω το παλτο ως αποσκευη λέτε;
Άλλη λύση είναι να το βάλω κάτω από το μπουφάν αλλά το δοκίμασα και είμαι σαν το καρναβάλι της Πάτρας γμτο.
Θεωρωτικα οχι αλλα τι εννοειται θα την δωσετε κατω επειδη εχετε παραπανω υγρα?πληρωσατε κ την κανατε παραδοτεα?

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Παλτό είναι. Οπότε είναι απλά τα πράγματα. Αν σου κάνουν σκηνικό φόρεσε το μπροστά τους πάνω από το μπουφάν, πέρνα τον έλεγχο και μετά βγάλε το:haha:
Ναι το σκέφτηκα αφού το έγραψα,κάτω βέβαια από το μπουφάν,από πάνω δεν χωράει...θα γελάσουμε όλοι μαζί κ μια χαρά.

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Θεωρωτικα οχι αλλα τι εννοειται θα την δωσετε κατω επειδη εχετε παραπανω υγρα?πληρωσατε κ την κανατε παραδοτεα?
Όχι αλλά δεν πληρώνεις για να δώσεις τη χειραποσκευη κάτω από όσο ξέρω,το αντίθετο έρχονται κ ρωτάνε αν θέλει κάποιος να τη δώσει κάτω συνήθως.

pan82

Member
Όχι αλλά δεν πληρώνεις για να δώσεις τη χειραποσκευη κάτω από όσο ξέρω,το αντίθετο έρχονται κ ρωτάνε αν θέλει κάποιος να τη δώσει κάτω συνήθως.
Αυτό γίνεται όμως αφού περάσεις τον έλεγχο του αεροδρομίου, στη πύλη αναχώρησης οπότε θα έχεις ήδη περάσει τον έλεγχο ασφαλείας για τα υγρά που λες.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ναι το σκέφτηκα αφού το έγραψα,κάτω βέβαια από το μπουφάν,από πάνω δεν χωράει...θα γελάσουμε όλοι μαζί κ μια χαρά.
Ρίξτο με... πολύ αέρα :cool: στους ώμους, πάνω από το μπουφάν. Ή έχε δεμένο το μπουφάν στη μέση και το παλτό στους ώμους.

Viaggi

Member
Πας στο check in desk και παραδίδεις δωρεάν τη βαλίτσα σου, το θέλουν αυτό όλες οι αεροπορικές γιατί ελέγχουν και το φορτίο του αεροσκάφους και κερδίζουν χρόνο κατά την επιβίβαση!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πας στο check in desk και παραδίδεις δωρεάν τη βαλίτσα σου, το θέλουν αυτό όλες οι αεροπορικές γιατί ελέγχουν και το φορτίο του αεροσκάφους και κερδίζουν χρόνο κατά την επιβίβαση!
Ε, όχι και όλες. Παρακαλούσα στην Ryanair να δώσω ως παραδοτέα την 10κιλη χειραποσκευή και μου είπαν μόνο με πληρωμή.
Στην Aegean ίσως είναι πιο εύκολο αλλά όχι σίγουρο ότι θα την πάρουν ως παραδοτέα.

pan82

Member
Ε, όχι και όλες. Παρακαλούσα στην Ryanair να δώσω ως παραδοτέα την 10κιλη χειραποσκευή και μου είπαν μόνο με πληρωμή.
Στην Aegean ίσως είναι πιο εύκολο αλλά όχι σίγουρο ότι θα την πάρουν ως παραδοτέα.
Νομίζω ότι αν δεν έχεις άλλη βαλίτσα να παραδόσεις να τη πάρουν μαζί η να πας σαν παρέα και να ζητήσεις να δωθεί μαζί με τη βαλίτσα αλλού δε τη παίρνουν. Γιατί με αυτή τη λογική πας παραδίδεις τη μία και μετά πας με δεύτερη στη πύλη αν ήταν έτσι χυμα

Viaggi

Member
Στην Aegean τις 3 τελευταίες φορές με μεγάλη χαρά δέχτηκαν την χειραποσκευή που τους πήγα στο check in desk λέγοντας μου αυτά που περιέγραψα στο προηγούμενο μνμ μου. Και σε ερώτηση στη πύλη όταν ρωτούσαν ποιος θέλε να παραδώσει την αποσκευή του για το αμπάρι του αεροσκάφους πήρα την ίδια απάντηση. "Δωρεάν". Το ίδιο και στη τελευταία πτήση με την Air Lingus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Νομίζω ότι αν δεν έχεις άλλη βαλίτσα να παραδόσεις να τη πάρουν μαζί η να πας σαν παρέα και να ζητήσεις να δωθεί μαζί με τη βαλίτσα αλλού δε τη παίρνουν. Γιατί με αυτή τη λογική πας παραδίδεις τη μία και μετά πας με δεύτερη στη πύλη αν ήταν έτσι χυμα
Πολύ σωστό!! Δεν το σκέφτηκα αυτό. Ο καθένας με light ναύλο να πηγαίνει στο desk να ζητάει να παραδώσει την 8κιλη και μετά να εμφανίζεται στην πύλη με ένα 2ο σακίδιο 8 κιλών που το κρατούσε κάποιος από την παρέα του μέχρι τον έλεγχο.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Στην Aegean τις 3 τελευταίες φορές με μεγάλη χαρά δέχτηκαν την χειραποσκευή που τους πήγα στο check in desk λέγοντας μου αυτά που περιέγραψα στο προηγούμενο μνμ μου. Και σε ερώτηση στη πύλη όταν ρωτούσαν ποιος θέλε να παραδώσει την αποσκευή του για το αμπάρι του αεροσκάφους πήρα την ίδια απάντηση. "Δωρεάν". Το ίδιο και στη τελευταία πτήση με την Air Lingus
Για την πύλη δεν αμφιβάλλω καθόλου. Εύκολα στην παίρνουν δωρεάν.
Αλήθεια τι εισιτήριο είχες όταν παρέδωσες στο desk την 8κιλη χειραποσκευή σου;
Είναι κρίσιμο σημείο η κατηγορία του ναύλου....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.391
Μέλη
40.025
Νεότερο μέλος
dimi.g

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom